Cadou fidelizare - card, reduceri ..., Face Renault asa ceva?!
![]() ![]() ![]() |
Cadou fidelizare - card, reduceri ..., Face Renault asa ceva?!
Cristi39 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi am primit si eu un telefon de la acelasi numar ca @joeEstate (mai putin stelutele
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Si pe mine m-au sunat tot astazi! Oare ce ne-or da?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu ce sa intreb, ca eram la serviciu (recuperam vinerea trecuta cand cu zapada) si nu puteam sa vorbesc in momentul ala, chiar voiam sa-i inchid tipei, cand a inceput: "-Pot sa va retin numai 2 minute?", asta apropo de bazele de date, ca m-au mai sunat in vara unii de la Tiriac unde am Casco, cand unul, cand una, nu mai scapam de ei: cica sa ma intalnesc cu ei o juma' de ora sa-mi prezinte noile pachete de produse, pana m-am luat de ei si le-am spus ca nu mi se pare normal sa ia telefoanele din contracte si sa sune oamenii sa-si faca ei reclama, pentru asta e mass-media, alea, alea... da-s cu bani si daca vreau alte servicii stiu sa-mi caut si singur, iar inainte de craciun, ma suna una de la banca unde am cardul de salariu, tot asa, sa ma intalnesc sa-mi prezinte ce oferte avantajoase au la credite, am linistit-o imediat cand i-am zis ca am leasing. Nu mai zic de tot felul de cupoane de concursuri completate pe la hipermarket-uri sau benzinarii. Unii m-au sunat nici nu mai stiu pentru ce si cand i-am intrebat de unde au numarul si numele, mi-au zis ca au cumparat baza de date de la altii, habar n-aveam ca se face comert si cu astea. Asa ca eu sunt cam sceptic cu cadourile astea... dorm linistit... macar sa iasa ceva
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Cristi39 |
![]()
|
suna cum suna,dar chiar asa a zis.si cand am rugat-o sa detalieze,a spus ca nu poate sa spuna mai mult pentru ca ea nu este in masura sa dea detalii !!! Curat mister...Sa asteptam calmi ca altceva nu ne ramane de facut.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cred ca va fi un cupon de reducere pentru urmatoarea masina. Daca as fi la marketing, asta as face.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Se poate si asta. Aveti 0,01% reducere la achizitionarea unei noi masini
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Sau maxim 1%...dar nu cred ca se indura sa dea mai mult de atat. (de exemplu la o masina de 10k euro, ar veni discount de 100 euro).
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Manuel |
![]()
|
La Clio 3 s-au dat cupoane de 500 euro. Bine, nu era chiar un discount, puteai sa-ti alegi optionale sau accesorii de banii astia. Pentru cine chiar vrea sa-si ia masina noua, e ok.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Cupoanele astea banuiesc ca s-au dat de catre dealer, nu de RR, nu?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Manuel |
![]()
|
Nts, s-au dat de catre RR. Dealerul iti da cel mult covorase sau o alarma pe care oricum nu o cumpara nimeni fiind nesimtit de scumpa.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Pai in martie apare si la noi Laguna 3. Cred ca pana atunci ajung cupoanele de reducere.
|
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Duyu |
![]()
|
Wow...sunt chiar impresionat de darnicia celor de la RR... atunci chiar merita "afacerea".
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Am fost si eu sunat de la acelasi 031...anul trecut in dec...si, nu prea am dat mare atentie..dar vad ca sunt mai multi in aceeasi situatie!!
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
ryry |
![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Si pe mine m-a sunat acum o saptamana sa verifice corectitudinea datelor ... Orice sa fie, important este ca e gratis nu ?
![]() |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma s-a dat ceva ? La mine e un pic mai complicat. Am preluat un leasing si chiar acum voi intreba fostul propietar daca a fost sunat. Este aici langa mine in firma... asa ca nu imi este greu s-o fac. Acum sunt curios daca e pe bune faza cu GPS-ul, pentru ca (ati ghicit), de curand s-a capatuit cu un astfel de gadget... Sa fie de la Renault ? Daca e asa... sa vezi ce-i fac, pt ca masina e la mine de peste 2 ani...
![]() Repet... se mai aude ceva cu acele cadouri ? ![]() Multumesc. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost sunat si eu astazi de la un nr. de tel. 031 6.....48 in aceeasi ideea a campaniei de fidelizare RRO. Au fost aceleasi intrebari. Au zis ca asteapta finalizarea campaniei ca sa se decida ce actiuni de fidelizare vor avea loc.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Pe mine nu cred ca ma suna dupa un mic show cu VC de la RRO, stie cineva cand se incheie campania asta?
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
mykys |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 December 07 ![]() |
si eu am fost sunat. Nu am inteles ce legatura are aceasta campanie de fidelizare cu intrebari de genul: la ce firma lucrati, care este salariul dumneavoastra actual, dar cel din momentul achizitionarii masini, ce sal are sotia..
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(mykys @ 15 Jan 2008, 14:32) si eu am fost sunat. Nu am inteles ce legatura are aceasta campanie de fidelizare cu intrebari de genul: la ce firma lucrati, care este salariul dumneavoastra actual, dar cel din momentul achizitionarii masini, ce sal are sotia.. ![]() banuiesc ca vor sa vada si ei cati bani au cei care cumpara renouri ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
Am fost si eu sunat ieri de catre RR 0316903348, o domnisoara mi-a cerut sa confirm datele pe care le aveau si mi-a promis un cadou de fidelizare[sper ca imi vor oferii revizia de 60 000km gratis]
![]() |
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
-
08
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Si pe mine m-a sunat una ieri de pe nr ascuns. Ca fac o campanie comandata de RR. M-a intrebat mai mult de ultima interventie in service, din dec 2007... SI am zis pe bune, cu bune si rele. La sfarsit imi zice: sunteti de acord sa dam raspunsurile la RR nominal, adica si cu datele mele. Si zic DA.
N-a pomenit nimic de cadou sau altceva.. O fi o alta campanie??? |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Manuel |
![]()
|
Dupa orice interventie in service se obisnuieste sa sune si sa intrebe daca esti multumit de operatiunile efectuate. Nu are legatura cu campania de fidelizare.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Tatal meu, care a luat masina in mai 2007, nu a primit telefon, insa a primit un plic de la Ipso in care era o cerere a unui card de fidelitate in vederea achizitionarii de produse Renault. Mai mult de atat nu era specificat.
Era rugat sa semneze cererea si s- o trimita inapoi prin posta. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Cristi39 |
![]()
|
cred ca e vorba de altceva.nu dealerul suna ci RRO.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
QUOTE(Manuel @ 17 Jan 2008, 11:58) Dupa orice interventie in service se obisnuieste sa sune si sa intrebe daca esti multumit de operatiunile efectuate. Nu are legatura cu campania de fidelizare. Dupa cum am zis, am fost sunat de aia de la service alaltaieri daca nu ma insel. Insa ieri a fost de la o companie de telemarketing comandata de Ren Ro. Pt a testa gradul de multumire al utilizatorilor a zis parca. Deci nu avea legatura cu service-ul, insa stia de ultima interventie a mea in service din dec si m-a intrebat si de ea. Probabil vor sa obtina un feedback asupra calitatii lucrarilor din service. Cine stie, s-or fi uitat pe aici pe forum si au zis chiar asa o fi? sa verificam si noi.. ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
m-a sunat si pe mine din partea RR.
m-au intrebat aceleasi chestii, care le stiau deja dar le reactualizau (adresa, telefon, email) m-au intrebat in plus de salariu (intre ce marje se incadreaza) si daca in urmatorii 2 ani am de gind sa schimb masina... am insistat si eu sa aflu ce fel de cadou ofera, si mi-a raspuns evaziv de fiecare data ca e un "cadou de fidelizare" pina la un moment dat cind a zis ca e ceva reducere la urmatoarele achizitii |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Cristi39 |
![]()
|
de parca cumparam in fiecare luna de la ei....halal cadou-daca ar fi asa-ma lipsesc...macar un bradut daca era
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
si pe mine m-au sunat azi...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Oare fac reduceri la piese, revizie, alea alea sau pentru accesorii, ca daca e ptr accesorii tot super scumpe o sa fie.
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:58 |