Megane II 2004 full de probleme, Megane II 2004
![]() ![]() ![]() |
Megane II 2004 full de probleme, Megane II 2004
razvan_sss |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1.6 16v 115hp
- -
2004 Dinamique
|
|||
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
rar vezi un ghinionist ca tine, fara suparare, dar cred ca tu ai toate problemele posibile.
utilizand functia search o sa gasesti o gramada de informatii despre fulia defazatoare si nu numai |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
razvan_sss |
![]()
|
Nu stiu daca e ghinion, in plus am uitat sa mentionez ca in interior e jale, de pe manerele de la usi si de pe gurile de aerisire s-a luat vopseaua ,sau ce este si arata in ultimul hal, asta e o problema foarte des intalnita la megane. Si alta chestie, ca scartie toata plasticaraia si geamurile la denivelarile de pe drum. Iar fulia si bobinele sunt o problema des intalnita , chiar si defectiunea la cutie e o problema intalnita destul de des , din cate am citit eu pe net. Masina asta are 54000 de km, deci nu a fost folosita foarte mult. Probabil ca sunt facute in Turcia si de asta. Ma uit la altii cu alte marci de masini chiar mai ieftine unele, n-au probleme deloc foarte multi km. Urmatoarea masina va fii sigur VW, chiar daca au reviziile si alte chestii mai scumpe, zic ca voi ajunge mult mai ieftin in timp. In fine, mersi pt reply.
This post has been edited by razvan_sss: 30 Dec 2007, 02:15 |
--------------------
Renault
- -
2004 Dinamique
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Nu cred ca are importanta daca sunt facute in Turcia sau in Franta, multe componente de la VW,Mercedes, Toyota sunt facute in Romania.
Crezi ca la alte masini cum ar fi cele nemtesti nu se aud greierasi de la denivelarile de pe drum. Daca crezi ca nu se aud iti spun de pe acum ca te inseli. Chiar am vazut acum cateva zile VW passat model 2006 cu aceasi greieri ca si la megane. PS cand am spus ca esti ghinionist ma refeream la faptul ca tu ai intalnit aproape toate probleme de aici , cred ca esti singurul This post has been edited by touche: 30 Dec 2007, 02:43 |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Nu vreau sa vorbesc...cu pacat dar mie imi pare ca exagereaza putin. A facut o culegere de probleme (un fel de gheba al problemelor reno) si le-a insirat intr-un post. Nu poti ai o masina de 2 ani cu tot felu de probleme si intr-o seara sa-ti vina ideea sa te inscri pe forum si dupa o ora sa insiri toate povestioarele horor. Acuma ne spune ca a dat si 20 de milioane pe bobine. O sa-mi fac si eu cont pe forum la VAG sa le fac o culegere de probleme.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
e cam de necrezut ce se poate intampla la o masina in 2 ani!!!Nici la vechea Dacie nu am patit asa...asta in cazul in care relatarile co-forumistului sunt reale! Nu o fi Renault regina industriei auto dar nici cenusareasa...parerea mea.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
mai de intamplat se poate intampla ca si eu intre 24000 si 33000 am schimbat o bobina si fulia defazoare si motoraSu dreapta fata la geam.....meganurile daCA le folosesti mai mult nu stiu se duc mai repede.....eu mi-am luat megane ca am fost impresionat de maSina ca are multe pe ea si ca are 5 stele la euro ncap si sincer nu cunosteam ce probleme sunt la megane....chiar am crezut ca e tare maSina.......era tare daCA nu cadea asa de des...........PS:kit distrIbutie+fulie defazoare pe mInE m-a ajuns la marcus la vreo 16 mil aprox cu tot inclus manopera si alte lucruri........am inteles ca motoarele diesel nu prea au ce bobine arde si ce fulii strica si ma gandeam sa-mi iau pana la urma meganu prIvilege .1.9dCi.
![]() SCRIE NAIBII ROMANESTE!!!! This post has been edited by semit: 30 Dec 2007, 13:33 |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
nu cred ca e masina fara probleme,dar,sa le ai pe toate odata....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce imi pute mie toata treaba asta. Nu o fi Renault cel mai tare producator de automobile dar nici chiar in halul asta nu e. Daca tot ce ai scris e adevarat (ma indoiesc totusi) imi pare rau pentru tine si sper ca viitoarea masina fie ea VW sau alteva sa nu aiba probleme.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu il cred pe initiatorul topicului
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@razvan_sss: stai linistit, ca nici daca vii cu facturile nu o sa fii crezut ca ti s-au intamplat atatea
![]() Pe de alta parte nu stiu de ce te-ai hotarat la vw, de parca ar fi mare campion la fiabilitate. Ia-ti toyota |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@initiatoru_topicului
De "Cati bani dai atata face" ai auzit? Vrei VW? Vrei Toyota? Bagi mana mai adanc, te scremi mai mult, faci mai multe sacrificii si-ti iei ce vrei tu. Veniti toti c-o falca-n cer si una-n pamant si comparati reno-ul vostru cu o masina mai scumpa. Unu' n-am vazut sa vina sa spuna ca e prost meganeul dar la aceeasi bani isi lua masina X la acelasi nivel de echipare. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(Zetu @ 30 Dec 2007, 11:19) Nu vreau sa vorbesc...cu pacat dar mie imi pare ca exagereaza putin. A facut o culegere de probleme (un fel de gheba al problemelor reno) si le-a insirat intr-un post. Nu poti ai o masina de 2 ani cu tot felu de probleme si intr-o seara sa-ti vina ideea sa te inscri pe forum si dupa o ora sa insiri toate povestioarele horor. Acuma ne spune ca a dat si 20 de milioane pe bobine. O sa-mi fac si eu cont pe forum la VAG sa le fac o culegere de probleme. Asta cred si eu...Cam prea multe probleme pentru o masina relativ noua... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@ R19/16v
Cred ca marea majoritate dupa forum a facut un efort financiar ca sa poata sa-si ia aceasta masina! Probabil multi de aici au strans cureaua ca sa-si ia megane in loc de logan (crezand ca e mai fiabil, mai finisat,etc) |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(sylvester @ 30 Dec 2007, 19:36) Probabil multi de aici au strans cureaua ca sa-si ia megane in loc de logan (crezand ca e mai fiabil, mai finisat,etc) Sincer, eu unul nu cred ca cineva si-a luat megane pentru fiabilitate (poate pentru lipsa de fiabilitate si doar daca e masochist), ci pentru ca e ieftin si cu multe optiuni.Eu nu sustin dar nici nu dezaprob postul initial. Tehnic e perfect posibil ca la un singur megane sa apara toate problemele alea, multe dintre ele au o rata de aparitie mare, sunt foart cunoscute. Daca intr-adevar s-a intamplat asa, nu stiu si nu ma intereseaza |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul l-am luat si pentru fiabilitate! Inainte am avut megane 1, de care am fost foarte multumit! Fara greierasi, fara bobine arse, n-am schimbat nimic la ea in 50k km! L-am schimbat pentru ca mi-a placut noul model si pentru noul motor ( tot 1.6 dar 16v.
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
nota 10 pt sylvester la post-u cu loganu...megane mai bine decat un logan.si cred si eu ca s-au facut eforturi pt a cumpara un megane.nu o fi ea cea mai buna masina din lume dar la banii ei ii sooper..io unu ma multumesc cu ea.......
|
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
2006 2.0 HDI 136 cp Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(razvan_sss @ 30 Dec 2007, 02:08) Ma uit la altii cu alte marci de masini chiar mai ieftine unele, n-au probleme deloc foarte multi km. Urmatoarea masina va fii sigur VW, chiar daca au reviziile si alte chestii mai scumpe, zic ca voi ajunge mult mai ieftin in timp. Mie pasajul asta cel mai mult imi place. Pentru ca e asa de tipic. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Adevarat este ca multa lume a facut sacrificii pentru masina asta, si eu la randul meu a trebuit sa trec la full time si sa-mi pun in pericol examenul de licenta, ca sa pot obtine un credit sa-mi cumpar Megane. Acum sunt f fericit ca am facut eforturile astea si ma pot bucura de masina.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Oameni buni, haideti sa nu-l banuim pe initiatorul topicului decat de un ghinion crunt.
In ceea ce priveste deja leitmotivul ''urmatoarea masina va fi VW'', sunt intru-totul de acord cu usoara ironie a lui ssilviu... Personal, cunosc posesori de VW-uri din diverse clase: Passat (B5.5/2003), Golf (IV/2003) si Polo. Ultimul, nou-nout. Si, toti au avut probleme cu ele. Au ''cazut'' diverse subansamble (clima, turbina, ABS-ul etc.). Si, reparate in service-uri VW, au spulberat mitul cum ca ''astia de la Reno au cele mai mari preturi de service''. In plus, la Skoda, care este tot membra a grupului VW, am fost martor la un aspect absolut relevant in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate si a probitatii profesionale a celor de la Brady Trade: desi stiau ca trebe pus oarece silicon la un geam, n-au facut-o. De ce? ''Pentru ca e nevoie la numai 80-90% dintre masinile care sufera o astfel de interventie''. Asa a sunat explicatia lor... Dar, sa revin la idee: razvan este pur si simplu ghinionist. Sa aduni, la propria-ti masina 95% dintre problemele povestite pe acest forum, e dureros de neplacut. Si costisitor totodata!... Dar, per ansamblu, din ce am cetit si p-acilea, si pe alte forumuri (Opel, Volkswagen, Peugeot...), raman la parerea ca totusi Renaultul,la echiparea, performantele dinamice si design-ul oferit, raportat la pretul de achizitie, exploatare si intretinere e o masina buna. Cu un pic de noroc, desigur... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Adila16 @ 30 Dec 2007, 23:25) Si, toti au avut probleme cu ele. Atunci cand la o marca te uiti dupa masinile cu defecte si la alta numai dupa masinile fara defecte cred ca e destul de clar ca ultima va iesi intr-o lumina mai buna, indiferent despre ce marci vorbim. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
razvan_sss |
![]()
|
Nu stiu ce banuiti voi... ca as vrea sa fac vreo reclama proasta sau altceva..... Daca vreti o sa postez poze cu interiorul masini... sa vedeti cum s-a luat vopseaua de pe manere.... sau scanez facturile.... In fine nu conteaza... Eu consider ca nu este masina...Si in plus mai cunosc oameni care au megane cu tot felul de probleme.... Asta e parerea mea... Nu vreau sa supar pe nimeni . Chestia ca meganul e ieftin... ei bine nu tocmai... pe masina asta am dat vreo 17000 de euro cash in 2004 cand am luat-o... cu banii astia cred ca imi luam un Golf 5 dragutz sau altceva....dar asta e... Vreau sa o vand , si sincer nu am gasit nici un remediu de moment pt fulia defazoare sau cum se numeste... chestie pe care am intrebat-o cand am deschis topicul.....
|
--------------------
Renault
- -
2004 Dinamique
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Da eu chiar as vrea sa vad pozele cu interiorul tau
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
ssilviu |
![]()
|
Hopa
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
touche |
![]()
|
o sa puna poze cu interiorul masinii cand o zbura porcul
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
razvan_sss |
![]()
|
Nu stiu daca exista sau nu... eu stiam ca echiparea dinamique e cea mai buna sau era in 2004 .... este cea cu semi-piele si cu ornamente cromate si alte dotari in plus. Nu mai stiu diferentele intre versiuni exact. dinamique sau privilege este a mea. Si parca mai era comfort expresion sau cam asa ceva ... nu prea ma pricep.... Mi-am facut user aici sa aflu parerile altora si sa vad daca exista o rezolvare de moment pentru fulia devazoare. In fine nu am vrut sa supar pe nimeni cum am mai zis... Imi voi face timp si vetzi avea pozele manerelor si consolei centrale... Apropo mai sunt si antifurturile de la jante de pe care s-a luat vopseaua argintie, a ramas plasticul gri....
|
--------------------
Renault
- -
2004 Dinamique
|
|
adip |
![]()
|
Deleted
![]() This post has been edited by adip: 31 Dec 2007, 00:40 |
--------------------
*
*
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(Zetu @ 31 Dec 2007, 00:22) Da eu chiar as vrea sa vad pozele cu interiorul tau ![]() probabil ca a incurcat cu vreo echipare dinamic de la golf.... ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
razvan_sss |
![]()
|
Caterinca mare iese aici
![]() ![]() |
--------------------
Renault
- -
2004 Dinamique
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
da'aia 115 cai sunt tot de la golf ca nu mi aduc aminte ca 1.6 sa scoata mai mult de 110?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 23:45 |