Megane II 2004 full de probleme, Megane II 2004
![]() ![]() ![]() |
Megane II 2004 full de probleme, Megane II 2004
Zetu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|||
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Apoi pe la 37000 de km s-au ars bobinele, nush care, si ce rol aveau , stiu ca sunt 4 , si tzin minte ca motorul facea ca draci, tremura toata masina Revin...bobinele s-au ars toate 1 data? ![]() Asa ce va este imposibil...cred ca esti sg caruia i s-a intamplat treaba asta.Singurul mod in care le poti arde pe toate est sa le uzi. Si inca ceva daca se ard toate o data motorul nu are cum sa tremure pentru ca nu mai functioneaza ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Intrigat de comentariile co-forumistilor,am aruncat un ochi si la KIA si la OPEL.
![]() Ori cei care au probleme cu masinile lor sunt ban-ati, ori masinile astea sunt din acelasi aluat ca piramidele egiptene, ori ... oamenii-posesori de astfel de auto sunt prea mandri ca sa povesteasca una-alta despre masinutele lor... ![]() N-am sesizat, atat cat am avut timp sa ma zgaiesc pe paginile respective, sa se fi adunat in cateva posturi atatea probleme cate au insirat co-forumistii nostri intr-unul singur... Se vede treaba ca Zetu a fost mai dibaci. ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 02:59 |