bara rs?
![]() ![]() ![]() |
bara rs?
Zerofast |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
megane-acusi
megane-acusi
- BC-52-lci
2007
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu poti comanda cu bara de RS, poate doar daca te intelegi cu aia sa comande si o bara de RS si sa ti-o inlocuiasca cum iti ajunge masina, dar bara de RS costa enorm si nu cred ca merita. Plus ca, pe un Sedan n-are nici un farmec, mai ales ca stii ca nu are motorul de 230 cai sub capota.
Oricum, vezi ca sunt destule topicuri pe forum despre bara de rs, poze, preturi, etc... Foloseste si tu search ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- din cate stiu e cu 6/700 RON mai scumpa decat cea normala... am vazut montat pe sedan si pot spune ca nu arata rau, de comandat din fabrica ia gandul... doar sa o schimbi ulterior, bafta...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
Ce tampenie e asta, ca nu poti comanda din fabrica. La Opel super au rezolvat problema, comanzi ce vrei, cum vrei(OPC)....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan, 1.5 dci 100cp
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
Fie-mi iertata nestiinta dar eu nu am gasit pe forum in afata de acest thread alt topic cu bare de megane rs, ca si pe mine ma cam taie gandul sa schimb bara. oricum, nici pe google nu am gasit nimic care sa ma poata ajuta, tot ce am gasit era pentru m2.1, mie imi trebuie pentru m2.2
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(czs @ 9 Aug 2007, 09:26) Fie-mi iertata nestiinta dar eu nu am gasit pe forum in afata de acest thread alt topic cu bare de megane rs, ca si pe mine ma cam taie gandul sa schimb bara. oricum, nici pe google nu am gasit nimic care sa ma poata ajuta, tot ce am gasit era pentru m2.1, mie imi trebuie pentru m2.2 Tuning-exterior - Bara RS |
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
Multumesc pentru link kevin-ray!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 13:20 |