Tuning exterior
![]() ![]() ![]() |
Tuning exterior
claus |
![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie nu prea imi plac jantele. Sorry dar vreau sa fiu sincer ...
![]() Oricum masina arata bine. I-ar sta si mai bine, zic eu, cu manere cromate de Privilege, dar stiu ca mi-ai spus ca nu vrei s-o incarci cu crom. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
chcstefan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 11 January 06 ![]() |
Este foarte posibil sa-mi pun manere
Stiu doar ca vreau sa-mi dau jos aurul de pe masina ca m-am plictisit de el. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 BICORP Audi A6 allroad 3.0 TDI 239 cp
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Arata super si jantele si masina. Daca reuseste hellcat sa te convinga sa dai jos eleronul va arata si mai bine. Si scosul aurului e o idee buna
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
o parere .....daca ar fi fost masina mea as fi dat jos eleronul ala .. arata mult mai bine fara sau poate unul mai discret
oricum s-o stapanesti sanatos This post has been edited by UXE: 16 Feb 2007, 12:28 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
chcstefan |
![]()
|
are cineva idee care este distanta de franare de 150 de km/h la 0 km/h?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
probabil destul de mult...
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- jantele arata mult mai bine in realitate (numa fotograf sa nu te faci stef in rest...), eleronul nu trebuie dat jos ca da si bine si cel mai important isi face prea bine treba nu e numai de design...
- distanta sa fie in jur de 70m ? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
chcstefan , foarte misto masina. jantele sunt si ele pe masura
![]() ![]() Ai putea sa ma ajuti cu ceva? M-ar interesa cum se alinieaza spoilerul rs cu restul masinii, adica in fata acum e mai joasa, etc. Si eu as vrea sa imi pun bara fata de RS la sedan, si in rest sa vopsesc bandourile, atat.(adica fara nu stiu ce body kit lateral, spate...si as vrea sa stiu cum ar arata...aproximativ ![]() ![]() Si inca ceva, am vazut ca ti-ai vopsit pe la palcutele de frana in rosu, aia e mare branza sa faci(nu vine zos vopseaua dupa ceva timp?) Mersi ![]() ps: nu am dat PM ca poate mai intereseaza si pe altcineva ce si cum e cu spoileru asta RS sau ma stiu eu!? Talonul il poate lua pentru folii, nu? This post has been edited by BoneHead: 19 Feb 2007, 20:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan, 1.5 dci 100cp
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
chcstefan |
![]()
|
Am sa incerc maine sa fac poze la 2 sedanuri care au bara de rs. Unul dintre ele are bara de pe faza 1 si unul de pe faza 2.
La sedan daca pui bara de rs masina o sa arate neterninata. Cred ca va trebui sa-ti pui un eleron mic (gen cum are emanuel) si o fusta sub bara spate sa dai jos bandoul de pe ea si sa o faci complet neagra, si praguri. asta este parerea mea. maine cand pun pozele ai sa te convingi. Da impresia ca este lasata de bot si cu fundu ridicat. Etrierele mi-au fost facute de vopsitorul meu, sunt portocalii, dar le voi face face rosii cu tenta neagra. Nu stiu ce vopsea a folosit dar vad ca nu sare si rezista la temperatura. Bara am luat-o de la reprezentanta am dat in jur de 2800 lei si vine completa (fara stema). Daca nu ai spalator de faruri va trebuie sa astupi gaurile cu care vine bara. Mai trebuie modificata instalatia elecrica de la proiectoare. De vopsit nu stiu cat costa. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
teoretic, bara de rs are aceeași dimensiune (în jos) cu cea originală.. deci, nu ar avea de ce să se vadă urât ..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
50IMU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 24 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mama stefane, he's got the looks
![]() astept sa-l vad pe strada ps: am vz zilele astea un clio hatch care parea ca are pe capota un paintbrush cu fatza aia a tipei din broodwar l-ati mai vazut? |
--------------------
VW
El.Polo.Loco TDI
'09 ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
SorinV.... il gasesti in galerie la "intalniri"
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
chcstefan |
![]()
|
Claus bara are aceeasi garda la sol, doar ca la cea obisnuita partea de jos este rotunjita , iar la rs este la patrata. nu cred ca m-am exprimat prea bine.
am revenit cu poze Attached thumbnail(s) 20022007.jpg ( Size: 151.4k ) Number of downloads: 958 20022007_001_.jpg ( Size: 176.8k ) Number of downloads: 1037 |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Arata bine si fara alte modificari. Daca lasi masina cu jante stock, intradevar, nu este nimic spectaculos, dar in cazul lui BoneHead e altceva.
![]() [attachmentid=46128] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
BoneHead |
![]()
|
Wow. Mersi mult stefane de info, si de poze, chiar m-ai ajutat, si tie hellcat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mersi mult inca o data, chiar am reusit sa-mi formez o parere despre una, alta, curiozitati pe care le aveam de cand am luat masina aproape. Deci, toata stima ![]() This post has been edited by BoneHead: 20 Feb 2007, 20:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
chcstefan |
![]()
|
Cu placere a fost placerea nostra sa te ajutam.
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
nu ar fi asa mult 2800 lei... eu tin minte ca bara normala fata cu tot cu bandouri era in jur de 2000 de lei, pe factura, cand mi-au schimbat-o mie... parca parca m-as invarti si eu cu o bara de rs pe casco, plus 200 de euroi...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
chcstefan |
![]()
|
Cred ca una normala este 1400 ron.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
BoneHead |
![]()
|
Nu stiu cat e una fata normala, dar una spate(acum cu tot cu manopera, montat, vopsit nu stiu...dar nu cred)este 12 milioane(urmeaza sa mi-o schimb....a ,,urcat" taica meu peste unu in parcare....s-au rupt suportii pe partea dreapta.....)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
pentru entuziastii tunning-ului de Megane Sedan, uite un link:
Kit exterior Megane Sedan de pe la Pitesti |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
singurul lucru care-mi place sunt pragurile .. restul YAK...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
A mai fost. yakx2. Pacat de masinuta aia.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu vi se pare ca arata cam ciudat Sedan-ul cu bara de RS ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Privita din fata e ok. Din lateral nu prea imi place.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
A l e x |
![]()
|
P.S. = Eu ma refer la pozele puse de hellcat si chcstefan nu la kitul ala.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
mie sincer imi place kit-ul ala... de mai demult il vazusem...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Normal ca arata cam ciudat Sedan-ul cu bara de RS...aceasta doar a fost proiectata pentru un sport hatch cu o anumita garda la sol, roti de 18", etc.
Nu se prea inscrie in liniile Sedan-ului. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 09:36 |