O noua teapa in desfasurare! Atentie!
![]() ![]() ![]() |
O noua teapa in desfasurare! Atentie!
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cand mai suna sa-i dai codul, zi-i ca ai trimis pe cineva sa cumpera cartela, sa mai sune. Apoi, cand mai suna, zi-i ca inca nu a venit persoana. Apoi, zici ca a venit persoana si n-ai apucat sa razuiesti codul. Apoi ii dai un cod gresit. El va reveni sa-ti spuna asta. Si cand te saturi zi-i ca i-ai tras teapa si te...(beep) pe premiul lui ca nu si-a gasit prostul dar tu l-ai fraierit sa dea 10 telefoane...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Eventual ii dai un cod de cartela deja folosita. De Vodafone...asta pentru viitor, sa ii serveasca atunci cand vom avea si noi chestia aia de se cheama portabilitatea numarului de mobil.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
radyy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 January 07 ![]() |
Cand se intampla asa. Sunati la serv clienti al operatorului si le spuneti nr. care va solicitata acel cod si se va avea "grija" de pers respectiva
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,2 16v Dinamique
- 82 RDR
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Se supara daca ii zic sa sune pe un prepay? Sa-mi faca si mie credit din minute primite?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Daca ar suna p eun prepay ar fi super...ca daca te prinzi si il tii de vb te scoti....da banuiesc ca nici ei nu sint atat de idioti.......si doi...radyy..daca ai citit cu atentie ce am scris in primul post am sunat la Orange al carui operator a ridicat virtual din umeri.......am fost cum se spune un client bine intentionat dar nu exista solutie.....sper doar sa nu dea aia prea multe tepe....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu azi am primit un mesaj care parea a fi de la orange numarul era exact cel de la 333 cand iti trimite mesaj cu creditul. In mesaj se spunea ca am castigat suma de 2500 de euro si sa sun la numarul ....(daca trebuie o sa pun si numarul) sau sa intru pe www.orange.ro . Vazand ca numarul de pe care a fost trimis mesajul era unul orange(deci de incredere in gandirea mea) am sunat la numarul din mesaj unde un tip mi-a spus ca trebuie sa platesc 177 de euro care sunt ceva comisioane. I-am spus ca il sun in 10 minute si am sunat la orange unde mi-a spus ca este o teapa si ca mesajul a fost trimis cu numar ascuns dar ca au trecut numarul de la orange in prima linie a mesajului si de accea telefonul meu l-a identificat ca un mesaj de la numarul respectiv.
Sper sa nu ia nimeni teapa de accea am zis sa postez, ca poate sunt creduli care ar fi in state sa trimita banii.. sau mai stiu eu ce. Cei de la orange mi-au spus ca ei nu pot face prea mare lucru si ca daca vreau sa depun o plangere la politie. P.S.: recunosc ca eu am fost fraier ca nu am sunat direct la orange.. sa verific si am sunat la numarul din mesaj... This post has been edited by ViperRS: 7 May 2007, 16:05 |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Fraier e ala care da, nu ala care cere.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
apropo de tepe:
am primit sms ca am catigat 1000 lei de la Altex.am 10 minute sa ii sun sa aflu mai multe informatii ![]() in loc sa sun, am trimis un mesaj ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
alta tzeapa pe net. Trebuie sa iti faci un cont, platesti si faci download la ce vrei tu !!!
Rog moderatorii sa stearga daca post-ul meu contravine cu ceva !!! Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 220.38k ) Number of downloads: 2714 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
- B
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Beeeiii ... ce veniți, bei, cu 1000 lei și cu 2500 euro ? Astea-s fleacuri, bei.
"Pă" mine m-a "contactatără" "înșiși" Loteria Națională a Marii Britanii, bei ! Cică am cîștigat la marele concurs on-line realizat de ei prin selectarea a enșpe sute de mii de adrese de mail stocate pe serveru' ăl mai meseriaș din Regat. Bei, da' ia ghiciți cît am cîștigat ? Nu mai puțin de 2.560.000 pounds ! Adică aveți imaginație să vă imaginați așa ceva ? După un schimb de replici cu țeparul, aflu inevitabilul : nu trebe decît să-i bag în cont 1000 euro (dovada seriozității mele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cum bine se zice pe-aici, prost nu-i ăla care cere, ci ăla care dă. Noroc și fiți atenți ... |
--------------------
Renault
11
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100
- 126.000 km Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ehee.. asta ca asta.. da' parca mai faimoase sunt tepele nigeriene
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
QUOTE(SANDRINO @ 10 May 2007, 12:15) alta tzeapa pe net. Trebuie sa iti faci un cont, platesti si faci download la ce vrei tu !!! Rog moderatorii sa stearga daca post-ul meu contravine cu ceva !!! Ce sa zic, site-uri din astea sunt cu miile pe net. Pe mine nu ma suna nimeni sa imi spuna ca am castigat meleoane de euroi ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
legat de tzepele nigeriene, pozele de la 'The Trophy Room' de pe site-ul asta ma binedispun de fiecare data:
http://www.419eater.com/ ![]() This post has been edited by st0rm3ru: 17 May 2007, 08:46 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Aleks @ 16 May 2007, 09:33) Beeeiii ... ce veniți, bei, cu 1000 lei și cu 2500 euro ? Astea-s fleacuri, bei. "Pă" mine m-a "contactatără" "înșiși" Loteria Națională a Marii Britanii, bei ! Cică am cîștigat la marele concurs on-line realizat de ei prin selectarea a enșpe sute de mii de adrese de mail stocate pe serveru' ăl mai meseriaș din Regat. Bei, da' ia ghiciți cît am cîștigat ? Nu mai puțin de 2.560.000 pounds ! Adică aveți imaginație să vă imaginați așa ceva ? După un schimb de replici cu țeparul, aflu inevitabilul : nu trebe decît să-i bag în cont 1000 euro (dovada seriozității mele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cum bine se zice pe-aici, prost nu-i ăla care cere, ci ăla care dă. Noroc și fiți atenți ... am primit si eu d-asta |
--------------------
.
.
.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
dar de cel de la Vodafone? cu mesaj la777 ce parere aveti?
This post has been edited by rcosmin: 23 May 2007, 22:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Aleks : Si eu am primit
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
MadMax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 19 May 07 ![]() |
eu am primit de la tipul cu 1500 euro de la orange.
noroc ca aveam cartela prepay. asta s-a intamplat cam pe 21 aprilie, si desi nu stiam de tzeapa , tot l-am facut sa ma sune de vreo 3 ori. pana la urma s-a plictisit sau s-a prins ca nu sunt bun de jumulit. desi la momentul respectiv singura opreliste in a cumpara o cartela a fost faptul ca nu aveam bani. dar m-am prins de ce vroiau sa cumperi cartela prepay: le dictai codul pe care ei il bagau imediat pe un alt telefon si incarcau astfel un cont. |
--------------------
Renault
Megane Scenic
2003 Renault Megane Scenic 1.9dTI - 2003
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Am primit textul de mai jos pe mail-ul meu de la Gmail.
![]() "The Irish National Online Lottery P O Box 1010 Dublin, 11 G Lower Dorset Street (Customer Services) Ref: UK/9420X2/68 Batch: 074/05/ZY369 Dear Winner This is to inform you that you have been selected for a cash prize of £750,000.00(GBP) in cash credited to file KTU/9023118308/03. held on the 23rd of May. 2007 in Uk.The selection process was carried out through random selection in our computerized email selection system(ess) from a database of over 250,000 email addresses drawn from which you were selected. The Irish National Lottery is approved by the Uk Gaming Board. In other to claim your won prize from the lottery board you are required to fill out the claims processing form and send it to our Claims Agent here in the UK with the details below: Name Of Claims Agent: Mr. Robert Micheal Email address : fiduciaryagentirish@yahoo.ie Phone : +447024023332 : +447045725562 Below is the claims form you are required to fill: PAYMENT PROCESSING FORM FILL AND SUBMIT. 1.FULL NAMES:__________________________________ 2.ADDRESS:________________________________________ 3.SEX:_______________ 4.TELEPHONE NUMBER:_____________________ 5. COUNTRY________________________________ Goodluck from me and members of staff of the IRISH NATIONAL LOTTERY. Yours faithfully, Sir Kolyn Perkins. Online coordinator for IRISH NATIONAL LOTTERY Sweepstakes International Program." Banuiesc ca este teapa! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tu ce zici?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ca am castigat!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Raspunde-le atunci!
P.S. Numai faptul ca e plin de greseli textul ar trebui sa-ti dea de gandit... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu cand vad expeditori dintr-astia straini apas direct butonul de spam, nici nu mai stau sa mai citesc in engleza.
|
--------------------
.
.
.
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
vezi daca ti-ai baut cerneala la ora de engelza? Daca invatai engeleza acuma erai milionar in lire sterline
![]() |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Da, in lire sterlin(g)e.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Loteria Irlandeza cu adresa de mail la yahoo???
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Duyu |
![]()
|
QUOTE(claus @ 29 May 2007, 13:02) ![]() ![]() Da-mi adresa ta de mail si dau un reply! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
A primit si fiica-mea un mesaj pe mobil:
"FELICITARI! ORANGE va anunta ca fiind castigatorul premiului de fidelitate de 5000euro. Ve-ti fi contactat de operatorii nostri. Expeditor333." Astia de la "Orange" ar trebui sa mai puna mana pe cartea de gramatica. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Eu am primit un SMS de la Flanco, cum ca am castigat un telefon Nokia si 300 E. Treaba este ca imi aparea si numarul de telefon. Cand am primit SMS dormeam (duminica dimineata) si zic eu, ia sa sun la reprezentantul Flanco ca prea este frumos. Nu dorea decat o cartela de Vodafone de 21 $.
Drept multumire pentru premiul castigat i-am umplut frigiderul de carne. In plus, l-am trecut pe lista "prietenilor" pe seama carora ma distrez din cand in cand. |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:51 |