Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

O noua teapa in desfasurare! Atentie!

DrK
post 7 Jun 2007, 11:49
Post #31

Lapins Creed Assassin

Group: Members
From: From: From:

la mine a fost cu altex si am primit acum 1 an si ceva treaba cu loterie...
asta e cea mai proasta posibila avand in vedre corectitudinea gramaticala si mai ales adresa de mail de la care este trimisa si la care trebuie sa trimiti informatiile...
cand am primit asta am verificat adresa exacta a loteriei nationale si nu corespundea cu adresa din email... wow... mari hakeri domnule... mari hakeri...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alex_Rotar
post 26 Jul 2007, 22:28
Post #32

excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif Pfff .... fratilor .... nu credeti in mesajele alea de la "orange" cum ca ati castigat nush ce suma de bani , n-ati castigat nimic .... E TZEAPA !!!!! ..... si apropo .... daca mi se da voie postez si numarul de telefon : 0747584975 .... nu stiu de alte cazuri decat de al meu ..... va rog ...... nu faceti greseala mea .... experienta costa bani dar totusi ..... nu faceti aceeasi prostie ca sa castigati experienta !

Bye bye , si conduceti cu grija excl.gif

--------------------
Nu am nu am nu am - nu am
+
Laurentziu83
post 26 Jul 2007, 23:46
Post #33

Membru autentic

De ani de zile stiu o vorba: NU EXISTA PRANZ GRATUIT !

Acum 8 ani, prin 99, aveam vreo 15 anisori, am primit de la Euromarket mail o scrisoare cum ca EU am castigat un Matiz, trebuie sa cumpar nustiuce, daca mai cumparam inca o prostie mai castigam o combina Sony si daca mai cumparam inca un kkt castigam 1 din 6 premii. Le-am bifat culoarea pe care o voiam la Matiz si le-am trimis formularul, in plicul pe care ei mi l-au trimis. Normal ca n-am comandat nimica, din partea mea sa-s pastreze combina respectiva (valora cam 800 de lei pe atunci) si kkt-ul ala de cadou si sa plateasca cu ele oricare din produsele pe care trebuia sa le cumpar ca sa-mi pot ridica marele premiu. tongue.gif Stiam ca e teapa, dar daca tot trimiteam plic timbrat de ei si nu ma costa nimica...biggrin.gif
Dupa o luna primesc scrisoare, tiparita si cu o semnatura la fel, trecuta prin tipografie (deci nu eram singurul care a vrut sa se distreze) cum ca "am vazut ca ati bifat culoarea masinii dorite. Asta e bine. wacko.gif . Dar am vazut ca nu ati ales nici un produs sa-l comandati (whatever). Asta e rau. wacko.gif . Va rugam sa bifati... pentru a va putea ridica premiul tongue.gif " Cum nu mi-au mai trimis plic autoadresat, n-am mai continuat tarasenia.

Nu mai zic, scriau ca "in curand, masina va fi parcata la str....bloc..." imi venea sa le scriu:"la mine e strada pietonala, n-ai voie sa intri cu masina" radmasa.gif

Asadar sa nu va puna mama dreak sa puneti botul la castiguri dintr-astea de-aiurea, mai ales cand nu tineti minte sa fi participat. Eu le-as rade in nas, eventual le-as trimite codul de pe vreo cartela consumata, macar sa se chinuie in prostia lor.

Sunt prea zgarcit de felul meu ca sa pun botul la dintr-astea.

Daca sunteti pe cartela, incercati sa-ti tineti cat mai mult in telefon, macar sa va incarce voua credit pe cartela.

This post has been edited by Laurentziu83: 26 Jul 2007, 23:49

--------------------
. . .
+
zapata
post 27 Jul 2007, 07:28
Post #34

Membru incepator

SI pe mine m-a sunat un tip ca am castigat 1000 E dar a simtiti ca il iau la misto si a inchis!!! radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 2006 - B - ?? - ???
MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
+
Rosniper
post 1 Oct 2008, 08:43
Post #35

Membru autentic

va dau si eu nr. de telefon al unui nesimtit, care zicea ca am castigat 10 000 lei, daca vreti sa il sunati acesta e numarul lui: 0763404987;

--------------------
Renault Laguna 2002
Renault Laguna 1.9 DCI Dynamique 2002
+
A l e x
post 1 Oct 2008, 08:51
Post #36

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Eu am fost bip-uit de 2 ori acum cateva zile de acest numar : +6703307731

Prin coincidenta trebuia sa primesc un telefon din afara, si m-am gandit ca asta e, dar stiam ca nu ar fi fost cazul de bip asa ca nu m-am obosit sa sun inapoi.

A doua oara am zis sa incerc pe Google cu numarul, si am aflat ca nu sunt singurul, si ca e teapa... Sincer nu stiu detalii si nici nu ma intereseaza, din principiu nu prea "raspund" la bip-uri de la numere necunoscute, dar am zis sa scriu aici in caz de mai sunt si altii, sa stie sa nu sune.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
geocosma
post 1 Oct 2008, 10:00
Post #37

Membru autentic

From: Bucuresti

Si eu am fost sunat de pe acest numar pe 20 septembrie, la ora 9.52. A fost un bip asa de scurt, ca nici nu l-am sesizat, l-am vazut mai tarziu in lista de apeluri ratate. Cum singurele mele cunostinte din strainatate aveau alt numar de telefon si alt prefix de tara, nu am reactionat la acest apel. De atunci nu m-a mai bip-uit.

L.E.: Mda, am cautat pe net si vad ca cineva a descoperit ca numarul este din orasul Dili din Timorul de Est. Nu stiam ca am prieteni pe aceste meleaguri biggrin.gif .

This post has been edited by geocosma: 1 Oct 2008, 10:05

--------------------
Renault Megane Estate II.1 - 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
+
ipiq
post 1 Oct 2008, 15:36
Post #38

The transporter

From: RO

eu am primit alaltaieri mesaj de la ceva numar ca cica am castigat un logan MCV... si mi-au dat ceva site si nr de telefon unde sa ii contactez... am intrat pe site (care nu mergea) si nu m-am mai obosit sa ii si sun...
...pacat oricum, ca nu mi-ar fi stricat un MCV sa il vand biggrin.gif
P.S. aia cu loteria englezeasca e clasica wink.gif

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
Manuel
post 1 Oct 2008, 18:44
Post #39

Membru autentic

From: VASLUI

De la 0768 078 290

FELICITARII!!!
Compania L.G. Romania va desemnat castigatorul unui premiu de 5000 euro.Pentru detalii contactati-ne la nr.0768078290. COD UNYC,SVL.18.W.ONLINE.

Retarzi. sleep.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
FireChief
post 1 Oct 2008, 20:11
Post #40

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

0766907485....am cistigat o dacia sandero
si la 12 noaptea a cistigat sotia un sandero
norocosi biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
ccezar2004
post 1 Oct 2008, 21:58
Post #41

Membru autentic

From: .sk

demult tare am fost sunat si eu .... era la moda cu excursiile de 5 stele si nu stiu cate mii de euro... dar sa meri la cluj parca cu niste bani poate vrei sa cumperi ceva... pai nu vreau zic... ei.. sa aveti totusi banii ca daca va razganditi...

am orimit si eu un bip curios... de la un numar de 6 cifre.. atat... am sunat la orange... am zis ca o fi de al lor... nik... nu stiu si mi-au zis ca nu prea se poate... normal ca nici nu mergea sa suni inapoi... eroare de retea...

--------------------
Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
+
19vik
post 8 Oct 2008, 08:07
Post #42

Membru

SMS de la 0761931426... am castigat o Dacia Logan la tombola organizata de Dacia Groupe Renault.
Norocos si eu biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
verde
post 8 Oct 2008, 08:42
Post #43

Membru autentic

From: Pitesti

Urmeaza sa castigam cele 5 Symboluri de la drive-test.

--------------------
megane 3 /clio 4 ....dci 110 /1,2aspirat ....2015 /2017
+
saddie
post 8 Oct 2008, 10:30
Post #44

Membru incepator

He, he pe mine m-au sunat unii acu' vreo luna, intr-o duminica pe la 6-7:

" - Buna ziua, felicitari, bla, bla, bla de la Orange ati castigat 1000 Euro in bancnote de 500 + cartele + etc, etc, etc. Trebuie numai sa ne dati nus' ce informatii sa confirmam ca sunteti posesoare de drept a tel si nr.

- Vai multumesc, dar tel e pe firma deci nu am ce date sa va dau.
- Pai dati-ne numele firmei, codul fiscal, etc,, etc...
- Pai dvs. nu le aveti din contractul care s-a semnat cu fima orange?
- Ba da dar trebuie sa le ni le spuneti dvs. sa confirmam ca sunteti posesorul de drept
- Pai nu pot ca facturile si contractele sunt la financiar nu la mine
- Adica nu sunteti posesoarea de drept a abonamentului?
- Firma e, nu eu
- Si nu puteti sa faceti rost de date, ca e pacat de premiu.
- Pai nu pot ca e duminica seara si dvs. ca firma ar trebui sa stiti ca nu e nici naiba la financiar sa-mi dea datele
- Daaa ... e complicata situatia, o sa revenim luni cu un tel.
- Sa nu uitati, ca e pacat de premiu!"

Credeti ca a mai revenit cineva? smile.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
+
andreis
post 5 Dec 2008, 10:19
Post #45

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

Atentie la 0764.314.490 si 0765.748.311

Cica e cineva de la Coca-Cola Romania...

Acum urmeaza ceva de dulce, fiecare completeaza ce vrea **** si *** in **** de ****, etc, etc, etc... gun3.gif

--------------------
ex Renault Megane 2.2 1,6 16v
+
IAIA
post 5 Dec 2008, 17:32
Post #46

Membru autentic

From: Mangalia

"intra in promotia anului! trimite sms la 123 , 0,96euro,tva inclus. primesti 17 mesaje nationale si poti castiga 30.000ron/zi si marele premiu de 300.000 ron!"
cam asa suna un mesaj primit ieri ... ok! acolo zice sa trimit un sms la 123 ... un sms cu ce?!! ce trebuie sa scriu?!!! dar fiti atenti la costul mesajului ... oare cat are el parte din 96 eurocenti?!! asa de idioti sunt ca nici nu stiu sa formuleze ceva mai credibil ...

--------------------
renault megane 2.1 2005 1.5 dci
+
bambu
post 5 Dec 2008, 18:30
Post #47

RS club

Pe telefon nimic, dar pe mail sunt multimiliardar in euro, lire, dolari etc. Vin mail-uri de la diferiti care ba sunt directori pe nu stiu unde, ba mostenitori, si trebuie sa tireze banii pe undeva asa ca s-au gandit la mine-om de incredere smile.gif). Is schimb imi lasa mie 40% sau 50%, uni's mai chitrosi.
Mai e o varianta pe mobile.de super masini la pret de kkt. Doar ca le trimiti tu un avans si ti-o trimit ei direct in fata blocului. Aaa, uitasem, motivul pt. care sunt asa ieftine este faptul ca acum s-au mutat un UK si acolo e aiurea cu volanul pe stanga.

--------------------
Renault/Citroen Megane RS/C5 eHDI 2.0T 2008/2012 - RRS
viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro
www.anularefiltrudeparticule.ro
+
sadi
post 6 Dec 2008, 01:25
Post #48

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori

IAIA, asta e un concurs de la orange, asa cum e cel cu golfurile la vodafone (e reclama si la tv)

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
Sp!ke
post 6 Dec 2008, 03:48
Post #49

Membru dreptaci

From: Bucharest

Felicitari=Firma NOKIA a extras aleatoriu nr.dum. de abonament-, pentru mai multde detali sunati la nr. de telefon. 0748751481. va multumim.

Am citat exact asa cum e scris sms-ul (cu greselile de rigoare). Se pare ca nesimtirea n-are limite! Ar trebui sa ma duc sa-i dau pe mana politiei...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw 2007/2009 Laureate
Renault Logan... by Dacia...
+
IAIA
post 6 Dec 2008, 09:52
Post #50

Membru autentic

From: Mangalia

ok Sadi ... cum zici tu ... dar un sms cu ce sa trimit? il trimit in gol asa fara sa scriu nimic? si plus ca nu scrie pe nicaieri de Orange ... azi iara am primit unul

--------------------
renault megane 2.1 2005 1.5 dci
+
tiberiu.anghel
post 13 Dec 2008, 13:15
Post #51

Membru autentic

Teapa elaborata! biggrin.gif

Mesaj din BursaTransport.ro
De la TYPHON - TRANS - INTER SRL (Nina)

SC Typhon Trans Inter SRL
Str Zorele Nr 5
Voluntari - Jud: Ilfov
CIF: RO 15589304

Buna ziua,

Ma numesc CROMBECQUE Herve, sant francez, casatorit si stabilit in Romania de multi ani, si sant administratorul firmei SC Typhon Trans Inter SRL, intreprindere de transport de marfa din Bucuresti.

O data, efectuand un transport spre Franta, am gasit un sistem brevetat care permit sa faci adevarata economie de carburant. Fiind interesat foarte mult pentru camionul meu, am luat contact cu firma franceza care fabrica RHP System® , si astazi sunt unic importator pentru Romania.

CE ESTE RHP SYSTEM® ?

Este un accesoriu care se instaleza pe orice fel de tip de motor : benzina, dizel, vechi, nou, mic sau mare.

RHP System® exista in cinci dimensiuni, proportional cu cilindrii motorului, cum ar fii :

RHP System Nr 1 : 30 pana 500 cm3
RHP System Nr 2 : 500 pana 1800 cm3
RHP System Nr 3 : 1800 pana 2500 cm3 - 6 cilindri - 4X4 - autoutilitara RHP System Nr 4 : 2500 pana 3500 cm3 - V6 RHP System Nr 5 : V8 - camion

CUM MERGE RHP SYSTEM® ?

Pe principiu fizic, oxygenul si combustibilul se respinge, fapt care un motor, in mediu, arde numai 60% din carburant continut in amestecul.

La trecere combustibilului prin RHP System® ii schimba magnetismul, fapt ca se va amestica mult mai bine cu oxygenul, si se va arde, in camera de compresie, in proportie de 90%.

CONSECINTELE LUI RHP SYSTEM® :

Diminuare de pana la 25% de combustibil
Diminuare de pana la 40% de poluare
Ameliorare de pana la 30% a cuplului motor

Sistem asta e folosite de multi anii pe masinii particulare, taxi, camion sau tractor agricola si merge forte bine. L am folosite pe Iveco Turbo Daily 65 C 15 al meu, si am reduce, in mediu, de 3L/100 Km.

Doriti si voi sa faceti cu adevarat economie de carburant pentru firma vostra ?

Astept cu placere sa ma contactati pentru oricare intrebare complementare, pe telefon la 0724.355.633, sau pe I.Mail : typhon52@libertysurf.fr

CROMBECQUE Herve
Administrator

--------------------
- - -
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 22:29
Dacia