Pierdere garantie. Da sau nu ?, Pentru cei cu masini in garantie
![]() ![]() ![]() |
Pierdere garantie. Da sau nu ?, Pentru cei cu masini in garantie
SANDRINO |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Asa iti trebuie daca intrebi
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
manuel nu cred ca o sa gasesc un service renault unde sa ma duc cu un "accesoriu" care imi place mie si ei sa mi-o instaleze cu factura de montaj. Ideea era generala nu numai pentru senzori de parcare. Or sa incerce sa imi vanda cine stie ce stifturi la preturi duble !!!
![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu zic ca daca o sa cauti, o sa gasesti
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
swordfish |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti/Craiova ![]() |
Sal,
Am si eu aceeasi problema ,vreu sa imi pun o statie si un sub dar cand am intrebat daca imi pierd garantia mi au zis ca da,o sa o pierd, deoarece nu sunt facute de renault,deee. Prostia e ,ca ei nu aduc accesorii si alte echipamente pt agreate de renault. |
--------------------
Renault
Megane II.1 Privilege
- X XX SWF
2005 Sedan,1.6 16v
|
|
SANDRINO |
![]()
|
Banuiesc ca tetiere si parasolare cu tv lcd nu are Renault deci pierd garantia daca imi pun. Am vazut la cateva masini din aceeasi serie cu a mea ca nu merge becul de ceata din spate dreapta. Oare voi pierde garantia daca remediez un defect de fabricatie ??? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista acel bec.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
SANDRINO |
![]()
|
Sincer nu vreau sa te contrazic , dar chiar aseara am desfacut stopurile si acel bec exista la mine
![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
swordfish |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti/Craiova ![]() |
Exista dar e pe stanga..
Apropo de becuri ..am fost ieri la service cu cateva probl si am vazut ca nu mai functiona al 3-lea stop.daca tot eram acolo ,hai sa il schimb. pret 2,4 becul 14,6 manopera (tva inclus)..mai zi ceva..... |
--------------------
Renault
Megane II.1 Privilege
- X XX SWF
2005 Sedan,1.6 16v
|
|
SANDRINO |
![]()
|
Becuri exista si pe stanga si pe dreapta , dar doar cel din stanga merge. Cu 1.5 metri de sarma am facut testul si functioneaza ( si paradoxal nu s-a ars calculatorul ). Sa demonstreze ca am umblat, ca sigilii nu exista. Si daca cumva reusesc sa demontreze le dau 3 pastile de "fuckitall" si imi fac masina pom de craciun cu sisteme audio si video, senzori de toate culorile si tipurile si radar aerian si terestru. Si mai imi vin ideii.........pe parcurs.. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
becul exista pe ambele parti din simt estetic doar...scrie si in manual ca arde doar becul de pe partea soferului....ceva considerente legale in UE...am mai vazut undeva pe forum scris
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
SANDRINO |
![]()
|
Si din considerente legate de ..UE pe o ceata densa ar trebui sa fiu considerat motocicleta si sa se gaseasca vre-un dobitoc sa ma depaseasca pe dreapta !!!???
![]() Oricum, am decis sa deschid acesta POST pentru a afla toate motivele pentru care se pierde garantia ( la orice parte) si as avea rugamintea sa fim totusi ON-TOPIC !!! ![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(SANDRINO @ 28 Mar 2007, 10:48) Aveti dreptate amandoi ... dar mai bine vedeti aici Bec_ceata.gif ( Size: 30.3k ) Number of downloads: 317 - nota ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
Scuze de offtopic si polemica, dar depasirile se fac obligatoriu pe dreapta...daca vreun motociclist e dobitoc cred ca el se va lovi mai tare...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
SANDRINO : Tu nu cumva esti genul de sofer care merge cu stopurile de ceata aprinse noaptea, ca na, poate nu te vede lumea ?
Nici mie nu-mi plac asimetriile la masini, si un singur stop pe stanga mi se pare cam aiurea dpdv estetic, dar apoi imi dau seama ca nu il voi folosi decat pe timp de ceata densa, unde oricum valorile estetice nu mai au nicio semnificatie ![]() Dar ceva imi spune ca tu nu vrei sa-l folosesti doar pe ceata... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
SANDRINO |
![]()
|
1. din umila mea cunostinta depasirile se fac obligatoriu pe partea stanga
2. nu am spus sa nu ma loveasca vre-un motocilist si sa nu fiu confundat cu unul in fine....... Tocmai am fost sunat de aceeasi domnisoara amabila de la RENAULT ROMANIA si surprize-surprize : daca imi alimentez senzorii de parcare de la bricheta si ii activez eu cu un swich pierd garantia la partea electrica pentru ca am intervenit la partea electrica . Tind sa cred ca respectiva persoana nu s-a trezit inca si ca Renault este inca o firma care se respecta. ![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ceva imi spune ca ghertzoi a vrut sa spuna "stanga" in loc de "dreapta", nu va luati de el aiurea, din contextul postului lui asa reiese...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
SANDRINO |
![]()
|
@A l e x
Nu merg cu stopurile de ceata aprinse noaptea, dar as merge in cazul in care mi-as monta nishte proiectoare legate de acestea pentru a nu mai plati o caruta de bani in plus ca sa imi schimbe si butonul de activare /dezactivare de la bord (semnalizatorul). Ideea mi-a fost data de cineva de la un service renault si sincer mi se pare buna. Oricum problema era faptul ca este un defect de fabricatie care este scuzat din nishte motive pe care nu le-au explicat in detaliu (vezi atach-ul lui adi_ar). As vrea sa vad si eu sirma aia agreata Renault si factura pentru ea care ar rezulta in urma reparatiei in service !!! ![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
poti sa iti pui proiectoarele pe un alt buton, pe bord.. decat sa faci tigania de a le lega la ceata..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ghertzoi |
![]()
|
muhaha am sfeclit-o, desi eu depasesc de obicei pe stanga...traiesc intr-o confuzie permanenta...nu mai stiu cum ii zice la afectiune...ca sa ma scot, locuiesc in anglia
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Referitor la titlul topicului, eu am pus ieri senzori de parcare la firma Seleniu din Drumul Taberei si nu m-a interesat deloc daca pierd garantia, din simplul motiv ca m-a costat 400 RON, iar la IPSO aceiasi senzori erau 700 RON.
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun!
... numai sa nu-ti plesneaca ceva electroni(ce) pe-acolo si sa regreti! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu plesneste nimica, daca alimentarea se face de la un plus si un minus care pot duce noul consumator si este o siguranta pe traseu care se va arde in caz de scurt-circuit. Asta e tot.
Ei scriu ca orice modificare poate afecta garantia ca sa includa TOT si sa fie ei acoperiti. Si eu mi-am legat detectorul de la firul de + de la plafoniera, dar cum detectorul nu consuma mult si este si o siguranta pe acolo, nu-mi fac griji. Daca vor carti baietii la revizie pe tema asta, voi riposta ca ma duc la alt service sa-mi fac reviziile si...bafta. |
--------------------
.
.
.
|
|
SANDRINO |
![]()
|
Parerea mea este ca oricum daca ai avea o problema si te-ai duce cu masina la garantie ar cauta sa incercre sa te duca cu presu poate-poate rezolvi problema pe banii tai. Sincer nu am auzit inca sa fi picat partea electrica in asa hal incat sa fie nevoie sa scoti o caruta de bani din buzunar, dar cine stie......daca se intampla? Mai degraba mi-as pune un tempomat ca mi se pare mult mai practic, lasand la o parte ca il amortizezi in 5k km la economia care o faci ! Problema este atitudinea celor de la Renault care iti ingradesc dreptul de a utiliza un anumit produs de o anumita calitate amenintand cu scoaterea din garantie !
![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
Manuel |
![]()
|
sandrino, hai sa nu exageram. Eu pana acum n-am auzit de niciun caz de scoatere din garantie. Acuma tu ce-ai vrea, sa-i suni si ei sa-ti dea mana libera sa umbli prin masina cum vrei si unde vrei? Instalatia electrica e extrem de sensibila, au fost cazuri de calculatioare arse chiar in service, asa ca mi se pare de bun simt sa nu te lase sa umbli. Dupa cum ti-am zis, eu am senzori de parcare luati din magazin si montati in service Renault, deci cu putina bunavointa se poate.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
SANDRINO |
![]()
|
Cred ca am fost inteles gresit ! Eu nu vreau si nu am de gand sa umblu in instalatia electrica. Am pretentia ca in momentul in care ma duc la service sa imi instaleze un accesoriu (marca cunoscuta, eventual si in amblaj sigilat sa nu creada ca am mai montat eu nishte bombe care or sa afecteze sistemul electric al masinii ) luat de unde am eu chef sa imi faca instalarea si gata. Sa faca ora de manopera dublu si tot este ok. Nu imi place sa fiu obligat sa utilizez doar ce au ei chef !!! Si nu cred ca sunt singurul !
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
adi_ar |
![]()
|
Ideea, on-topic, era ca cei de la service pot, in asemenea situatii, sa-ti caute "nod in papura", nu ca ceea ce s-a instalat acolo ar fi gresit (cu atat mai mult cu cat a fost instalat la un sevice, am inteles) si in final au dreptate, ai facut ceva neautorizat de ei - o faci pe riscul tau si in conditiile impuse de clauzele de acordare a garantiei Renault !
Evident ca, daca pot, cei de la service nu rezolva nimic in garantie si iti ofera, imediat ce ai iesit din ea, solutii pentru toate problemele pe care le-ai reclamat, bineinteles contra cost ! Acum, hai sa fim cinstiti, nu numai cei de la Renault fac asta si nu numai cei din service auto, sa nu ne victimizam excesiv ! De aceea i-am urat sa fie intr-un ceas bun si sa nu ajunga sa dea explicatii, asta-i tot, dar nu ma pot abtine sa nu spun ca, pana la expirarea garantiei, este de preferat sa "accesati" instalatia electrica-electronica prin punctele autorizate - adica priza de bricheta pentru alimentarea cu 12Vcc si basta ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ref la topic...
mai acum aprox 2 luni si eu eram disperat din cauza acestei politici de a efectua modificari doar la cei agreati. m-am conformat si am pus de la falcon statie si subwoofer, pe langa faptul ca nu mi-a placut cum m-au tratat, trecem peste....falconul iti instaleaza ce vrei tu dar numai cu produsele lor, eu daca vreau acum senzori pe spate, trebuie sa-i iau de la ei.....asa e politica.... senzorii o sa-i iau pana la urma de la manuel si vad cum ii instalez... se bate toba ca sunt firme agreate de renault pe instalatii electrice, mecanica, etc, dar de unde am si eu ca si client renault, o dovada intangibila ca asa este? exista vreun acord,contract semnat cu Renault Romania care sa prevada aceste clauze? de ex: daca mi se arde ceva acum, eu o sa dau vina pe cei de la falcon, am facturi si garantia de la ei, dar daca Renault Romania o sa zica pas....eu cum imi sustin cauza in caz de litigiu? stie cineva ceva legat de asta? sper ca nu am aberat prea tare Regards, |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:35 |