Anunt valabil pentru toti userii!
![]() ![]() ![]() |
Anunt valabil pentru toti userii!
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Subscriu la cele spuse de Liviu!
Un mic amendament: daca voi sterge sau modifica ceva, voi lasa vorba sa se stie c-a fost mina mea si cam care a fost idea care m-a minat sa fac gestul respectiv! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
La fiecare sectiune unde moderez este unul sau doua anunturi cu regulile valabile la acea sectiune. Cine nu le respecta, ii dispare mesajul. Fara comentarii si fara avertismente!
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am anuntat deja ca voi sterge mesajele care incalca regulile, desi sunt mai ingaduitor si avertizez inainte. Oricum, ideea e ca regulile TREBUIE respectate, altfel forumul incepe sa se transforme in altceva decat au dorit initiatorii sai, adica tot noi. :mrgreen:
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Lucrurile sunt cat se poate de clare si nu ne ramane decat sa intarim cele spuse de fiecare.
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu celor discutate.
Am ajuns de ne calcă în picioare toți, chiar trebuie luate măsuri, adică moderare mai la sânge! :charge: |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bag si eu o aprobare aici.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Biine maa, m-ati convinsss!
Da' pe ale mele nu le sterg eu, stergeți-le voi! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
No problem! :twisted: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt de acord si eu
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
BAAAAAAAA!
Gata sefu, ma apuc de sters, ia uite cum luceste....... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea ar fi altceva de spus decat ca sunt de acord si eu.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Maney, sigur "este unul sau doua anunturi cu regulile "???? Vorbesti serios?
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Hehe smile.gif
Totusi MoneyTalks numai agramat nu-i. Oricine mai greseste, mai ales cand scrii in graba si nu verifici dupa aceea. Daca-ti citesc cele ~150 de posturi ... sigur as gasi ceva de care sa ma leg, nu crezi? :mrgreen: |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
"Sint, ca e mai multe".
Wolfmark, eu nu am cautat intentionat ceva, s-a intimplat sa gasesc. Probabil ca si la mine vei gasi cite ceva, cu toate ca totdeauna recitesc ce scriu. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am si io o scurta intrebare fara suparare!dece mi-a fost sters un reply la bursa cand am zis ca da telefoanele cu 300.000 mai scumpe decat in magazine?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Pentru ca la bursa NU se comenteaza pretul, de aia. Iti convine, cumperi, ti se pare prea scump sau prea ieftin, te abtii. Exista PM unde poti intreba vinzatorul de ce vinde cu pretul ala.
PS. Nu esti singurul la care postul la bursa a zburat. Banuiesc ca ai citit regulile de la sectiunea aia, nu? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ok nu le-am citit din lipsa de timp.ms
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Am si o o sugestie daca se poate. Si sa nu fie cu suparare. Cand se inchide un topic care s-a mai discutat sa se puna si un link catre topicul unde se va continua discutia. E mai usor de urmarit pt userii noi, dar si pt ceilalti.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(litza @ 23 Feb 2005, 09:15) Cand se inchide un topic care s-a mai discutat sa se puna si un link catre topicul unde se va continua discutia. Un topic care s-a mai discutat se STERGE. Cel putin la Logan. E mai bine pentru toata lumea... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Fara suparare, dar de multe ori s-a discutat in 10 locuri si de cele mai multe ori mai avem si alte lucruri de facut in afara de a da Search
![]() Daca e chiar greu de cautat, atunci ne sacrificam si vom face si pe secretara, dar eu vreau sa vina o fetita cu fusta scurta sa-mi aduca o cafea, ca asta n-o fac ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ok, I got it!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
am si eu o intrebare: de ce se admit moderatori falsi? sunt o groaza care prin atitudine si nu numai fac moderare in diverse topic-uri?? Oare nu ne puteti scapa de ei?pls
Edit later: Falsi moderatori=useri care modereaza "parinteste" diverse topicuri... Cred ca trebuie stabilit clar o regula cine are voie si cine nu Ca sa se inteleaga ce am vrut sa spun This post has been edited by Cib: 18 Mar 2005, 10:52 |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Care-s aia falsi, si de unde au drepturi
![]() Da-i pe gusa ![]() Fratilor, moderator nu presupune automat si QUIET, ci faptul ca ai dreptul si obligatia de a face in asa fel incit sa se respecte in primul rind Regulamentul, sa se respecte firul discutiei, si a evita sa se ia lumea de par, sa se ajunga la injurii, certuri, amenintari si alte asemenea. Dar sa nu uitam ca si moderatorii (sau operatorii cum se mai numesc) sint oameni, au sentimente, si pot gresi. Asa ca unde e cazul se poate atrage atentia adminului ca respectivul a cam sarit peste cal, dar fara a face din asta un razboi personal. Please, make love, not war ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
se stie destul de bine despre cine ii vorba
![]() problema ii ca majoritatea nu zic nimic pentru ca isi doresc sa intre pe forum.. n-au chef de ban-uri si alte alea.. era un topic deschis de cib parca in care avea dreptate.. dar o disparut ![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
paulp |
![]()
|
Inainte de a va arunca in acuze si alte dracii, NU ESTE VORBA DESPE MODERATORI, ci despre useri care au atitudini mai parintesti.
Asta ca sa nu va puna Aghiuta sa incepeti discutii aiurea depre calitatea moderarii ca iar se ajung la lucruri mai putin placute! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 23:19 |