Anunt valabil pentru toti userii!
![]() ![]() ![]() |
Anunt valabil pentru toti userii!
jaf |
![]()
|
||
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nu vrei sa fii gaurit!
Mai citeste o data aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16922485 inainte de a te apuca de carbuni fierbinti! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Jaf, daca ai curiozitati de astea, foloseste butonul Search (ca i-ai cam uitat modul de folosire). Polul a existat, si nu sint foarte convins ca inca nu e deschis.
Iar cind faceti o acuzatie, spun si eu ca Basescu, vorbiti clar, nu generalizati, ca nu e nimeni Mafalda sa ghiceasca ce va trece prin cap! Asta e ca si Coruptia fara Corupti! Si inca ceva. Nimeni nu poate sa-si permita sa faca aprecieri privind CALITATEA OMULUI! Habar n-ai cine sint, cite oua am, si cum le folosesc, nu ne-am tinut de aceeasi caramida la cutremur (copy Marty) si nici nu ne-am pisat impreuna contra vintului. Asa ca aprecieri privind calitatea omuluii le considera ATAC LA PERSOANA, si Regulamentul este foarte clar in privinta asta.! Atentie la neatentie! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
n-are rost
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Cib te deranjeaza daca un anumit user (chiar daca nu este moderator) il atentioneaza pe altul sa foloseasca semnele de punctuatie, sa nu foloseasca limbaj tip mirc, sa ii atraga atentia ca a postat un mesaj pe un topic gresit sau sa foloseasca un limbaj politicos aici pe forum?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce mai, sunteti invidiosi ca voi nu puteti sa faceti ca alti useri? v-a impiedicat cineva? Sau sunteti suparati ca altii v-au atras atentia ca vorbiti in balarii si nu v-a convenit?
Hai sa vad si eu adevaratele motive, nu ascunzisuri dupa degetele... PS: Tineti minte de la mine, ca poate nu toti ati ajuns sa aveti suficienta experienta ca sa intelegeti acest lucru: intr-un grup exista lideri formali si lideri informali. Daca din fericire liderul formal este si informal, atunci totul este perfect. Daca nu, adevaratul lider al grupului este cel informal. Ce vreau sa spun cu asta? Ca nu numele de sef oferit "oficial" duce si la recunoasterea informala a lui ca sef. Poate fi cu totul alta persoana care sa magnetizeze "masele", sa organizeze activitatea, sa rezolve conflictele etc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
...eu sunt un moderat, or-ul e la altii, dar asa sunt eu
![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
paulp |
![]()
|
Io-te cin' se simte cu ditamai bâzoiul pe caciula
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Adicatelea cine? eu sau R
![]() This post has been edited by Slider: 18 Mar 2005, 14:01 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cib @ 18 Mar 2005, 10:20) Falsi moderatori=useri care modereaza "parinteste" diverse topicuri... Cred ca trebuie stabilit clar o regula cine are voie si cine nu Cib, daca te referi cumva la topicul acesta http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=15647&st=0 si la atitudinea pe care am avut-o cu dl. vlad1984 sa stii ca n-am avut intentia de a modera topicul ci omul . Ca s-a dovedit in zadar asta e alta problema Asa am crezut eu ca e mai bine si in interesul celor mai multi . De unde sa stiu eu ca omul a vrut doar parerea unor vitezomani . Imi cer scuze daca am deranjat prin asta, dar la urma urmei e si interesul meu sa fiu cat mai in siguranta pe strada, si ca simplu user cred ca am dreptul sa-mi expun parerea vizavi de lucrurile care ma deranjeaza, nu cred ca numai moderatorii au acest drept. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
paulp |
![]()
|
Desi stiu ca Liviu sau Gabi vor face curatenie aici, eu cred ca
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu cred ca ar trebui sa dau cu warn-uri in stanga si in dreapta pentru off-topic.
Ati facut bors din topicul asta ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ce te bagi domnu Ake..nu de matale e vorba...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Uite, eu vreau sa stiu despre cine. Chestia cu "o anumita parte a presei" nu ma multumeste.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 00:05 |