Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
![]() ![]() ![]() |
Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Merg de cativa ani in Cafeneaua Actorilor de la Universitate, restaurantul Thalia din Tineretului ( mancare multa, buna si preturi f bune, ca si servirea de altfel), restaurantul Quadri din Floreasca, Taverna la Gigi e langa Parcul Tineretului, L'incontro in Titan.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer.. Cafeneaua Actorilor nu ma mai tenteaza de cand are preturi mai mari decat cluburile de lux...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
foarte misto L`Incontro, dar am o oarecare retinere de ultima data cand a fost acolo, a trebuit sa ne strecuram printre unii care se bateau in strada
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Preturile mari selecteaza clientela parerea mea, te rog nu intelege gresit, dar nu mi se par preturi mari.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Pizza - Cuptorul cu Lemne (buna tare)
Bere/suc - Fantasia (e pe langa Romana, Carlsberg la draugt 3.3 ron, mereu cand ajung pe acolo cu colegii facem prapad) e si mai retras si foarte dragutel, merge cu prietena Bere - Beraria Germana aka Becker Brau (bere foarte buna, distractie, mai ales sambata, dar sa faci rezervari din timp) - mai mult pentru gasca This post has been edited by Fuzz: 10 Mar 2007, 20:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Irish Pub, pe Bd. Nicolae Titulescu, la terasa (care este "inchisa" iarna, adica i se pun geamuri). In pub-ul propriu-zis e mai misto cu gasca, pentru ca e fum, galagie, etc.
Se mananca destul de bine si ce-mi place mie: bere Guiness la halba (12 RON halba de juma de litru) si un meci din Premiere League. Restaurantul Pescarus din Herastrau pentru o masa buna. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Pui de Urs pentru cinele de la 3-4 dimineata, La Sandu (Afumati) pentru o ciorba de burta nota 10, Ceai la Cotroceni pentru relaxare (din pacate au aflat prea multi de ea, a ajuns cu rezervare daca vrei seara).
|
--------------------
-
-
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
taverna sarbului-la pranz
cafeneaua tabiet pe seara q pub in fiecare noapte |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Fratzica |
![]()
|
unde e q-pub?
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
merci
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Kristal Glam Club daca aveti chef de clubbing -pentru atmosfera si DJ straini- ( Str. J.S. Bach, nr. 2) sau Fuchsia (Str. Ion Brezoianu, nr. 18) -pentru o muzica mai comerciala si un cadru mai restrans.
Ca lounge-uri va recomand Loggia (Str Smardan, nr. 9) sau Glamour (Str. G. Enescu, nr. 25) care imi plac aproape la fel de mult....parca un plus pentru Loggia multumita decorului interior. Si ajung si la restaurante...hmmz....Cafeneaua Actorilor pentru pizza, Bellini (Str. Ion Ghica, nr. 2) si The Harbour (Piata Amzei, nr. 10-22) Oricum astea sunt primele care imi vin in minte sunt sigur ca as putea continua lista mult si bine... This post has been edited by Mav3rick: 26 Nov 2007, 22:53 |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pt zilele toride si nu numai recomand cercul militar- o sa va temeti de preturi- asa e , sunt f mici
![]() dar totusi daca vrei sa duci prietena undeva iesi cat mai repede din bucurestiul asta infect - recomand brasovul ca este mai aproape- si pt o noapte lunga de povesti una din parcarile cu panorama - le gasesti imediat ce incepi sa urci spre poiana brasov- bafta ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Oho, omul duce fetele la brasov. dragut
![]() ceai la cotroceni a fost mentionat si mai sus- este unul dintre cele mai discrete locuri din bucuresi, perfect de mers cu prietena , si niciodata nu vei gasi baeti cu fitze. ps recomand rezervarile din timp datorita locului limitat Baltazar- fara indoiala unul dintre cele mai bune restaurante din bucuresti, frecventat de straini in mare parte preturi destul de ridicate, dar se potricvesc cu atmosfera sofisticata/ se gaseste undeva langa parcul- gradinia icoanei sai nu departe de el ma este un super restaurant imi scapa numele cu propria rezerva de vinuri vechi frantuzesti- cam 200-300 ron sticla, dar vei fi rasplatit cu o bautura fina cu un buchet bogat ![]() in salajan l'incontro il frecventez ffffff mult, cum de nu ne-am gasit pana acum pe acolo? LE: Krishna- un local cu puternice influente indiene si arabe unde nu se sta la mese pe scaune ci mai repede pe perne . atmosfera e una inedita si pentru cei care apreciaza narghileaua exista o oferta bogata de tun cu totate aromele si combinatiile posibile This post has been edited by antifizic2: 27 Nov 2007, 01:20 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
PAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 October 06 ![]() |
.... pentru un mic dejun in week-end
![]() .... pentru cand esti romantic ![]() ... un loc unde vreau eu neaparat sa ajung ![]() |
--------------------
Honda
Civic ... Type R (e bine, ramm?)
2007
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
incercati si voi va duceti prietena si LA TAIFAS pe gh manu ( o straduta care da in victoriei).. foarte misto
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
acolo iti duci tu prietena?
![]() ontopic: nu vad pe nimeni ca se inghesuie la turabo.. ?!?!? |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La scena, undeva pe calea calarasi, unde se intersecteaza cu drumul care duce spre udriste (nu stiu cum ii spune)
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
PAM du-te in Rooms ca n-o sa regreti. E amenajat foarte misto si nici muzica nu e rea! Sigur o sa-ti placa!!
DrK mie mi se pare ca in Turabo sunt prea multe fite pe metru patrat si din cauza asta evit. |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pe 2 dec firma face chef la classa di t - cel de pe floreasca - cica de lux- pe 3 am sa va spun daca va vindeti masinile si merita sa va cheltuiti banii pe o seara romantica
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca omu isi duce prietena in brasov - doar e artist, a lucrat in publicitate!
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
PAM |
![]()
|
QUOTE(Mav3rick @ 27 Nov 2007, 12:36) PAM du-te in Rooms ca n-o sa regreti. E amenajat foarte misto si nici muzica nu e rea! Sigur o sa-ti placa!! am vazut ca ai pomenit de Kristal ... deci te cred cand spui ca o sa-mi placa Rooms. ![]() dupa parerea mea Turabo a ajuns un loc pentru oamenii cu fite dar fara imaginatie. ![]() |
--------------------
Honda
2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
turabo = "fitze"
dupa gustul meu si kristal = drogati si alte localuri = fite.. depinde ce vrei sa faci si depinde de caracterul tau... daca vrei sa te duci la pui de urs imbracat in costum si sa servesti un salau menuer e problema ta, respectul il vei primi de la ospatar. Conteaza ce vrei tu sa faci, nu ce vor altii sa faci cand esti pe langa ei... |
--------------------
Sedan
Negru
|
PAM |
![]()
|
@drk: hmmm ... am senzatia ca te-am deranjat. in cazul asta imi cer scuze, chiar nu am vrut chestia asta. intru pe forumul asta ca sa ma relaxez nu ca sa ma cert cu lumea.
![]() ref. turabo: poate gresesc eu dar rar vezi oameni mai plictisiti ca la turabo. cat despre fite ... well ... fitele le accept, lipsa de imaginatie ma deranjeaza. ![]() |
--------------------
Honda
2007
|
|
DrK |
![]()
|
nu m`am suparat. doar am subliniat faptul ca poti face ce vrei, unde vrei. ce ai spus tu este adevarat (plictiseala), ce am spus eu e adevarat (drogati). Sunt oameni care nu sunt genul sa stea sa le pocneasca boxele in cap. Eu sunt genul de plictisit care prefera liniste. Chiar asa de pensionar sa fi ajuns ?
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
join the club
![]() PS: L`incontro si la mine.... poate mutam intalnirea la L`incontro pe perioada sezonului rece ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
care ma... oi fi si tu in clubul pensionarilor si nu stiam...
4 nopti... 4 zile... mda |
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:10 |