Petitie impotriva taxei de inmatriculare la auto, Petitie impotriva taxei de inmatriculare la auto
![]() ![]() ![]() |
Petitie impotriva taxei de inmatriculare la auto, Petitie impotriva taxei de inmatriculare la auto
hoolap |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- B
2007, 1.5dCI
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O logica de fier, ce sa zic... nu sunt imobile, deci sa nu se impoziteze... Asta cu reducerea drastica nu stiu... un plin costa 150 lei, impozitul mi-a venit 56 lei pe un an. Oi fi eu mai bogat, dar cine nu-si permite 56 lei pe an nu ar trebui sa aiba masina.
Prevad un succes rasunator al petitiei. Un ras rasunator adica. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
intradevar.. un mare fas. in sine pt ca o petitie de asta nu a schimbat niciodata ceva. cat despre impozit.. erau unii ca vezi doamne de ce sa plateasca ei asa ceva,ca statul ii saraceste, le limiteaza dreptul de a circula si tot asa.. vorba ta cine nu are bani de impozite , benzina si tinerea in buna stare a masinii, sa mearga cu tramvaiul
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am semnat si eu, desi impozitul nu ma deranjeaza deocamdata. Sper sa aiba macar un ecou, daca nu rezultat.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Trebuia sa fie si o manifestare dar se pare ca din lipsa de sustinatori si participanti nu a mai avut loc
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 27 Jan 2007, 20:12) O logica de fier, ce sa zic... nu sunt imobile, deci sa nu se impoziteze... Asta cu reducerea drastica nu stiu... un plin costa 150 lei, impozitul mi-a venit 56 lei pe un an. Oi fi eu mai bogat, dar cine nu-si permite 56 lei pe an nu ar trebui sa aiba masina. Prevad un succes rasunator al petitiei. Un ras rasunator adica. ai perfecta dreptate! |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pana la urma a disparut taxa asta enorma punem sa veninm cu mertanuri de 2000 de coco fara sa mai dam 7000 de coco pe inmatriculare
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Cum sa se desfiineze impozitu'? Pai din ce mai face guvernul investitii?
![]() Totusi, 50lei nu e o avere. Ce ma deranjeaza pe mine e nesimtirea cu care suntem tratati. N-am pene pe spate, sa stau la coada jumatate de zi sa dau bani statului. Daca autoritatile vor banii mei, trebuie sa se miste mai cu talent. This post has been edited by raqzvan: 27 Jan 2007, 22:01 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
sobor77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 January 07 ![]() |
Am semnat si eu. Nu sunt de acord cu taxele exorbitante pentru inmatriculare, mai ales pentru autovehicule putin poluante (EURO3/EURO4), chiar daca sunt masini noi sau sh.
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dci
2005
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
Am semnat si eu impotriva taxei aberante.
Cu impozitul anual- a cam crescut, dar nu e o crima. Ar fi bine sa se plateasca nu neaparat la inceputul anului (de preferat in feb sau martie). Dar oricum nu se rezolva nik, asa ca traiasca guvernantii actuali. Cine imi imprumuta un tanc? |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
- B - 59 - nasol rau
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Mie mi se pare o aberație, nu sunt de acord cu taxa aceasta, probabil că știți de ce. Sper să se rezolve toate aiurelile astea ale guvenului. Dacă îi interesa mediul aveau și ei proiecte ceva. Însă, cu desfințarea impozitului nu prea pot fi de acord ( dar nu-mi displace ideea ), dar ar fi bună o reducere.
This post has been edited by EUROPE_: 28 Jan 2007, 09:14 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Semnat petitie, desi rezultatul va fi aproape zero...
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@Lucian M, daca ai citi cu atentie hartia care ti-a venit de la impozit ai vedea ca poti sa platesti pana pe 31.03 jumatate din suma, sau pe toata daca vrei reducere de 7%.
Nu stiu cum vi se pare voua, dar eu cred ca astea sunt niste conditii decente. Eu personal o sa ma duc pe la inceputul lui martie, cand o sa fie pustiu pe acolo, si o sa termin in 10 minute, ca si anul trecut. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
de unde ma pot lumina asupra ultimelor modificari ale taxei de prima imnatriculare?va rog?daca cumva au mai aparut anu asta ceva noutati?
as fi curios sa vad cat m-ar costa sa bag in tara un opel astra berlina din 2002 cu euro 3 pe el? |
--------------------
ex - dacia
supernova
- IL-**-***
2002 clima
|
|
hoolap |
![]()
|
@petronelluigi Pentru un motor de 1.6 taxa e in jur de 1.200 euro (fara TVA)
This post has been edited by hoolap: 28 Jan 2007, 13:11 |
--------------------
Renault
Megane
- B
2007, 1.5dCI
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
asa ca mai bine iti cumperi masina noua de-a lu tariceanu...ca doar d'aia s-a bagat taxa...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
evergreen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 26 April 05 ![]() |
impozitul e naspa mai ales daca ai o masina de mare litraj
acu sa nu spuneti ca ai motor de 6 litri esti bogat poti sa ai o masina de weekend, de pasiune (vezi pe cei cu 4x4 vechi care se distreaza in offroad) care nu mai valoreaza prea mult dpdv al banilor pentru astia cu motoare pina in sticla de suc de 2 litri, da, nu e chiar asa insuportabil impozitul (am prieten cu masina de 5L si se plimba cu ea numa in W/E) iar pt taxa subscriu pt anulare/reducere: daca eu am acu chef sa imi iau un vapor de mertzan din 88 90 clasa SEL [ca mi-au placut mie mult la vremea lor, desi si acu au linie care imi place inca] care e mult mai intretinut decit cele gasite la noi, hartanite, modificate la greu de toti gigeii, mai mult ca sigur ca astea nu prezinta siguranta ca unul adus, eventual care mai are si un TUV valabil. http://www.automobiletv.ro/specialTaxes.php |
--------------------
vw
golf 4
- definitiv
2002
|
|
sobor77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 January 07 ![]() |
Pana in acest moment vad ca sunt 1000 de semnaturi. E clar ca tara arde!
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dci
2005
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Petitia ar fi avut mai multa credibilitate daca cei care au initiat-o s-ar fi limitat doar la pct. 1. Punctul 2, ala cu desfiintarea pe automobile, mi se pare de o idiotenie cumplita. In special justificarea ca "automobilele nu sunt proprietati imobiliare" denota paralizia neuronala a initiatorilor. Asocierea unei cerinte de bun simt (pct. 1) cu o cerinta complet tampita (pct. 2) duce din start la esec.
Nu discut aici despre ce se intampla cu impozitele platite, unde ajung ele, etcetc, asta e alta poveste. Insa ideea de renuntare la plata impozitului pe automobil e extrem de proasta si trimite in derizoriu restul continutului. Pacat This post has been edited by adip: 28 Jan 2007, 21:08 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca e frectie la picior de lemn. Nimeni din cei competenti nu o vor baga in seama. Mai ales ca e facuta de baieti jmecheri de cartier si nu de avocati, ca sa aiba un minim de credibilitate unde doare: Min. Finantelor, parlament si guvern.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Si mesajele lasate de semnatari sunt amuzante (pe langa textul petitiei). Multi oameni frustrati printre noi. Stress-ul ne omoara incet.
![]() This post has been edited by raqzvan: 28 Jan 2007, 23:54 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Te inseli... pe hibride nu e deloc taxa de prima inmatriculare:P Adica pe Lexus 400 RX si LS
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Petitiile online nu servesc la nimic. Pot sa aiba si milioane de semnaturi ca tot aia e.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
Ca de obicei ... se face o petitie pentru stangerea de email-uri pentru eventualele spam-uri ..
sa vedeti de acuma ce o sa vina ![]() |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Acord Vladescu - Kovacs
Taxa de prima inmatriculare se va reduce Sebastian Vladescu, ministrul finantelor, si comisarul european Lazlo Kovacs, au ajuns la un acord in privinta taxei de prima inmatriculare, Romania luandu-si angajamentul de a reduce nivelul acesteia. Reprezentantii Ministerul de Finante au precizat pentru HotNews.ro ca pana la stabilirea modului in care se va calcula taxa, ramane in vigoare sistemul de calcul prevazut de Codul Fiscal intrat in vigoare la 1 ianuarie 2007. In urma discutiilor dintre Sebastian Vladescu si oficialii europeni s-a stabilit ca in urmatoarele saptamani vor avea loc consultari la nivel de experti pentru a gasi cea mai buna formula. Partea romana a reiterat faptul ca protectia mediului si evitarea costurilor ulterioare de depoluare foarte ridicate reprezinta o prioritate, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor. “Pe de alta parte, nivelul scazut al veniturilor romanilor, atat ca medie pe cap de locuitor cat si pe anumite grupuri de populatie constituie o limitare solida in calea introducerii unor alte sisteme de taxare utilizate in alte stat europene care determina o imbunatatire a parcului auto si implicit o reducere a gradului de poluare cu implicatii favorabile asupra starii de sanatate a populatiei”, a spus Vladescu. HotNews.ro, Cristian Covaci, 30 ian 2007 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
hoolap |
![]()
|
Tot e bine daca taxa de prima inmatriculare se va reduce. Mai ramane sa vedem cu cat si de cand ...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B
2007, 1.5dCI
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
In 2009 cind se va stabili o taxa unica pe UE
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eu nu am semnat deoarece sunt de acord cu taxa respectiva.
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
fa si tu repede o petitie impotriva petitiei impotriva taxei de inmatriculare si hai sa semnam acolo
![]() |
-------------------- |
|
ingineru77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 January 07 ![]() |
Prody explica-mi si mie de ce esti acord cu taxa; multumesc.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 22:24 |