Petitie impotriva taxei de inmatriculare la auto, Petitie impotriva taxei de inmatriculare la auto
![]() ![]() ![]() |
Petitie impotriva taxei de inmatriculare la auto, Petitie impotriva taxei de inmatriculare la auto
gdm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|||
sobor77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 January 07 ![]() |
QUOTE Partea română a reiterat faptul că protecția mediului și evitarea costurilor ulterioare de depoluare foarte ridicate reprezintă o prioritate Mr. Vladescu o fi voluntar Greenpeace ! Atunci de ce se plateste aceasta taxa si pe masinile noi, EURO3/EURO4 ? Inteleg daca am vorbi de masini non-euro, de exemplu. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dci
2005
|
|
gdm |
![]()
|
"Taxa unica de inmatriculare ar putea fi aplicata inclusiv pe tranzactiile care au loc aici"
Uite ce spune primul-motociclist al tarii: "Apararea interesului national poate conduce, in urmatorii ani, la coliziuni cu reglementarile la nivel european, iar autoritatile romane nu trebuie sa fie speriate de aceasta situatie" Ce cuvinte mari pentru fapte atat de abjecte. Oare Tariceanu are idee ce inseamna conflict de interese? |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai nu va doreati impozite mai mari pentru masinile poluante de aici, iaca s-a gasit solutia, taxam tot, ca doar nu credeati ca o sa renunte la banuti
![]() Acu sa vad cui ii da mina sa-si mai vinda dacia veche si sa-si aduca una din 95 de afara. |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
gdm |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Acest Minister al Finantelor ingroasa gluma la maxim, nu mai e doar taxa de prima inmatriculare, vor s-o transforme in taxa pentru orice inmatriculare. Nu se mai poate cu astia!
JIHAD ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Cate ipocrizie din partea celor ce ne conduc, eu stau sa ma gandesc la un om care castiga foarte putin si strange si el 30-40 de milioane sa-si cumpere o dacie de 10-12 ani sa aibe si el masina.
Va dati seama ca odata cu noua taxa acea masina va costa mult mai mult. Daca e sa taxeze tot de la aia saracii iau. Imi este rusine ca traiesc in tara in care traiesc si ca sunt roman. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
- B-81-XXX
2007 Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai nu a tipat toata lumea ca de ce se taxeaza doar masinile aduse de afara, iaca s-a rezolvat, se taxeaza tot.
Daca pina acum mai era o sansa sa mai scape vrounu cu masina veche si s-o vinda ca sa-si ia o masina adusa de afara, de-acum doar programele tip Rabla vor mai avea succes, adica taman vinzarea de masini noi ![]() Dormiti linistiti, Tariceanu vegheaza ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Si eu vreau sa-mi aduc un Corvette de prin '77, '78, unicat in Romania, insa m-ar costa 17000euro taxa de prima inmatriculare din cauza cilindreei motorului ....
![]() Poate fac ceva astia si scot taxa pt. masinile de epoca ... ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cand o sa intelegeti ca politicienii romani nu mai joaca dupa cum vor ei ci dupa cum canta UE ? Fraza cheie aici este: "protecția mediului și evitarea costurilor ulterioare de depoluare foarte ridicate reprezintă o prioritate". Din pacate citatul din postul #31 spune un adevar care nu mai este un moft. Reducerea emisiilor poluante trebuie realizata cu orice chip = toata lumea sa mearga musai cu motoare de ultima generatie.
La revedere dacie berlina, la revedere BMW ursulet .. |
--------------------
-
-
-
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Unui amic de-al meu cu BMW 535 din 1991 i-a venit impozitul 2400 RON. Daca ar fi avut un 530 ar fi platit doar 1400 RON. De curand a avut probleme la motor, asa ca,evident, a vrut sa puna motor de 3 litri. Toate bune , a gasit motorul, insa nu e asa de simplu, deoarece se considera modificare si trebuie facut proiect, aprobabat de RAR, etc. Toata treaba costa 1600 RON. Motorul, de fapt, e la fel, sta pe aceiasi suporti, difera doar pe la cursa, si chiulasele sunt identice. Pana la urma si-a pus alt motor de 3.5 si l-a costat 150 RON omologarea. Legat de impozit, solutia este, sa o treaca pe numele bunicului care e veteran de razboi si, pa pa impozit. Cel putin el cred ca asta ar fi o rezolvare eleganta, dar ramane de vazut...
![]() Apropos, cred ca daca ai o Dacie cu motor de 1300 si vrei sa ii pui 1400 sau invers, tot modificare se cheama, nu? Legat de impozit, ar trebui facuta o diferentiere in functie de anul de fabricatie, una e sa ai o masina noua de 4 litri care valoreaza 70 000 euro si alta e sa ai un junghi de BMW de acum 25 de ani care abia valoreaza 2-3000. This post has been edited by prody: 1 Feb 2007, 21:14 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot se bate cu pumnu' in piept ca este pentru protectia mediului... de ce nu se calculeaza taxa functie de emisiile poluante?
Ce legatura are protectia mediului cu tara de provenienta a masinii?! This post has been edited by Loghy: 1 Feb 2007, 21:29 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- B XX RRJ
2004 - Ambition Good things come to those who wait...
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
calmativa domnilor, ministru vladescu nu numai ca nu va reduce taxa dar o va aplica si la masinile din tara, astfel cine va cumpara o masina sh de la un concetatean va plati pt aceasta taxa de imatriculare exact ca pentru una luata de afara
|
--------------------
/
/
/
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
@hash
daca vor sa protejeze mediul de ce se taxeaza si inmatricularea masinilor noi Euro4 |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
- B-81-XXX
2007 Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
evergreen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 26 April 05 ![]() |
lumea se va descurca...dai masina cu tot cu talon
![]() |
--------------------
vw
golf 4
- definitiv
2002
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai sigur se va calma domnul Tariceanu cand or bloca toti detinatorii de auto din Romania soselele in semn de protest si o sa-i zbiere girofarul in gol.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
" Revolutia motoarelor!"
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
@ktmbull
@ktmbull .... pai...s-a anuntat un protest in bucuresti acum 1 sau 2 saptamani....dar nu s-a adunat nimeni!!!!!...... ![]() ![]() + daca ACR ar fi mai hotarati impotriva taxelor subjugante/sclavagiste ar putea sa stranga oameni si sa puna de un protest amplu (fiindca fiind sindicat au acest drept/posibilitate)...dar.....romanii in general au o vorba proasta: "las-o mah ca merge asa..." ![]() This post has been edited by cmandrei: 2 Feb 2007, 10:46 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca au intervenit si cei de la dacia
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=9097...Hash=c07b0d173o oare ce conteaza mai mult pentru guvernanti, o petitie online sau supararea celor de la dacia/renault? |
-------------------- |
|
Liliana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 September 06 ![]() |
Curul subtire cu cheltuiala se tine.
________ Nu decid pustanii viitorul Romaniei si a industrie sale. Ei vor decat binele personal. Sunt imaturi. E vorba de industria auto Romanesca. Produsele altora nu ne intereseaza. Cine le doreste sa platesca impozitele. PUNCT. Germanii si-au inchis piata fortei de munca pt. romani!!! De ce? Sa-si protejeze muncitorii. Asa si noi trebuie sa oprim masinile ieftine din vest, masini care in plus polueaza foarte mult. |
--------------------
DACIA
Logan Diesel
2006
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
"Produsele altora nu ne intereseaza. Cine le doreste sa platesca impozitele. "
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok, Liliana,ce-ar fi daca de acum se decide sa platesti impozit pentru a posta pe acest forum, ca nu e produs romanesc? Dar daca, ca sa cumperi un telefon mobil de la cineva de afara, o sa ti se ceara impozit sa zicem, 100$ ? Sau ce-ar fi sa iti impozitam si monitorul de la calculator, cu 300E, desi el costa 300RON? Ca doar toate astea sunt produse straine, nu? Mai bine ia-l de mana pe Vadim, si inchideti granitele, puneti sarma ghimpata, cu gard electric, si sa cumpere toata lumea televizoare ELCROM,masini de spalat ALBALUX4, si Dacia Low-Gun!... ... da' numai dati si voi un mass-message sa emigrez si eu inainte ... |
--------------------
dacia
slz
- Numar inmatriculare
$K@|@_04 Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
Liliana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 September 06 ![]() |
Germanii si-au inchis piata fortei de munca pt. romani!!! De ce?
Sa-si protejeze muncitorii. Asa si noi trebuie sa oprim masinile ieftine din vest, masini care in plus polueaza foarte mult. |
--------------------
DACIA
Logan Diesel
2006
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 32 Joined: 24 December 06 ![]() |
colega @Liliana si aici spui aceleasi prostii...
Ma exprim clar si categoric impotriva acestor magarii facute de guvernul Romaniei care are numai incapabili la conducere. Cum au ajuns cei de la APIA care sunt o asociatie privata sa impuna o taxa nationala?!?, numai in Romania tara lui Papura Voda se putea intampla asa ceva!!! RUSINE!!! This post has been edited by punisher1234: 3 Feb 2007, 15:04 |
--------------------
dacia
lastun
1985 individual Clona de-a lui Cristirenault.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Liliana... si aici ai postat aceleasi cugetari? Ca bine zici.. hai sa ne luam la tranta cu nemtii. Ce naiba, doar acum suntem de la egal la egal, nu?
Crezi ca suntem in situatia in care sa punem conditii economice altor state? Ai impresia ca daca facem pe nebunii vor mai permite vreodata nemtii accesul nelimitat al romanilor pe piata muncii in Germania? Eu zic sa ne vedem de treaba si sa ducem o politica economica corecta si apoi sa avem pretentii. Daca deabia am intrat si facem pe nebunii... This post has been edited by ssilvviu: 3 Feb 2007, 15:12 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Acuma, Liliana, sincer, ai folosit copy & paste de pe topicul alalalt ? Hai, ma, ce dracu, macar oleaca de imaginatie ... ca doar nu suntem la stirile sportive de la ProTv ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
Liliana....tu auzi ce scrii?!?!?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Liliana, poti fii sincera cu tine? Nu te imbata cu apa rece... Chiar asta este parerea ta? Incerc totusi sa cred ca esti influentata intr-un mod sau altul in a spune acest punct de vedere foarte obscur... Ori ai un mare interes, ori pur si simplu gresesti in logica cu care analizezi treaba...
By the way: vezi ca ai masina cu motor EURO3, chiar daca este productie 2006, deci poluezi enorm conform lui vladescu & co... Ai idee cat ar trebui sa platesti presupunand ca ar trebui sa inmatriculezi masina pe care o detii acum, adica dupa 1 ian 2007 ???? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ia uitati in austria cat sunt taxele pt o masina retro (mai veche de 25 de ani)
http://www.klinger-rieger.at/steuern-oeste...steuer-nova.htm http://www.oldtimerversicherung.at This post has been edited by Uncle-Sam: 6 Feb 2007, 15:50 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
paulp |
![]()
|
retro inseamna ca nu se mai fabrica modelul de 25 de ani
![]() Poate doar Dacia 1100 sa poata fi incadrata acolo, dar aici un club retro 1100 organizat si legal ar putea sa se zbata sa obtina sta ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.393 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Liliana @ 3 Feb 2007, 14:58) Germanii si-au inchis piata fortei de munca pt. romani!!! De ce? Sa-si protejeze muncitorii. Asa si noi trebuie sa oprim masinile ieftine din vest, masini care in plus polueaza foarte mult. Chiar asa hai sa ne dam cu daciile vechi de 20 de ani care polueaza putin si au o siguranta rutiera excelenta... Liliana nu vb. prostii de-a lui Vadim... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 22:43 |