Boxe Clio bicorp / symbol, dimensiuni, pozitionare, acces
![]() ![]() ![]() |
Boxe Clio bicorp / symbol, dimensiuni, pozitionare, acces
johnnyd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 -DCI
|
|||
themadman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
atat fata cat si spate dimensiunea este de 13cm.
in bord este loc pt tweetere. se monteaza relativ usor dar trebuie data jos partea superioara a bordului. |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Si ce adancime maxima pot avea boxele pe fata? Dar cele pe spate?
Intreb asta, fiindca in curand ma apropiu de 1000 puncte bonus la statiile MOL, ceea ce-mi va permite achizitionarea cu 19 euro (pretu e cu TVA) a unei perechi de boxe Blaupunkt GTx 132HP. Pe pagina MOL acestea apar aici (al doilea articol). Au adancimea de 48 mm. Care sa le schimb? Cele de pe fata sau de pe spate? Asadar, merita sa le iau? Intra in locasul boxelor fara probleme? Merci anticipat. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
alexbudan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
salutare. rog pe cineva care este in masura, sa-mi spuna si mie cum se monteaza eventuale boxe pe spate la clio bicorp, 4 usi. nu este ca la symbol, deci ar fi ideal un raspuns la obiect, eventual si o poza doua.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1.2 TCE 130 EDC
2015
|
|
silviustel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca si pe fata. Sunt niste grilaje rotunde la fata de usa. Au niste clame pe lateral. Se scot, se desurubeaza boxele, daca sunt, si se pun altele. Daca as avea cum as face si poze, insa eu am bicorp in doua usi si nu te-ar ajuta, dar stiu precis pt ca am asistat un prieten mai de mult cand si-a montat boxe in usile din spate de la un bicorp cu 4 usi.
This post has been edited by silviustel: 3 Oct 2008, 16:04 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 / Kadjar 1.5 EDC
2008 / 2015
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@alexbudan: In primul rand nu prea e clar de ce fel de informatii ai nevoie...vrei sa-ti montezi difuzoare pe placa portbagajului sau in usi?
Din cate stiu in usile de bicorp sunt difuzoare din fabrica in cazul in care masina a avut radio din fabrica. Daca usile spate n-au difuzoare, atunci n-au nici buzunarasele cu spatiul pentru difuzor (vezi poza). In cazul asta poti sa decupezi panoul usii si sa pui difuzoare cu plasa de protectie. [attachmentid=1627474849] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
alexbudan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
aham. fac poze maine si va arat.
|
--------------------
Renault
2015
|
|
alexbudan |
![]()
|
asa. revin cu poze. inca nu m-am lamurit. am niste locuri care par speciale pentru boxe, in spatele banchetei, iar pe usa nu am sertar, si nici nu vad alt mod de a monta decat sa ma apuc sa dau gauri. are careva idei?
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 148.14k ) Number of downloads: 2874 2.jpg ( Size: 123.15k ) Number of downloads: 2879 3.jpg ( Size: 125.87k ) Number of downloads: 2828 |
--------------------
Renault
2015
|
|
silviustel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Grilajele alea din spate sunt pentru aerisire, daca umbli sub ele au niste capace de plastic si un strat de vatelina. Daca nu ai gauri in usi, e posibil sa nu ai nici fire trase din fabrica, asa ca singura solutie este sa dai gauri, daca le vrei in usi. Insa, din experienta iti spun ca se aud foarte prost puse in usi, chiar in locasurile originale. O alta varianta ar fi sa dai gauri in polita de la haion sa le montezi acolo. Insa si aici este un dezavantaj, pt ca nu poti pune boxe prea mari, in speta grele, cu magnet voluminos, pt ca polita este foarte fragila si se lasa imediat. Am vazut puse asa si arata foarte urat, pt ca se incovoiase polita din cauza greutatii. Oricum, e destul de complicat in cazul in care nu ai fire trase in spate, pt ca trebuie sa le tragi din fata, de la casetofon. Cel mai bine intereseaza-te daca ai din fabrica fire trase si la usile din spate si apoi mergi la un atelier specializat in asa ceva si vezi care sunt posibilitatile. Numai bine!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 / Kadjar 1.5 EDC
2008 / 2015
|
|
alexbudan |
![]()
|
mersi pt sugestii. am intrebat astazi un cunoscut al unui cunoscut al unui prieten, care cunoscut, lucreaza in service Renault, si mi-a zis ca cica firele sunt trase din fabrica, si pt fata si pt spate si pt tweetere, chiar daca nu exista boxe. Se afla sub bord, in partea stanga, mai precis, se dau jos protectiile de la usa soferului, cele de pe interior, care mascheaza pragul si stalpul, in zona unde se afla manerul pentru capota fata. am cautat astazi firele, si intradevar le-am gasit.
![]() acum. problema ramane, sa dau gauri direct in panourile usilor, si sa pun boxe cu grilaj? sau sa caut buzunare cu masca, ca sa arate mai "standard"? in spate, la polita, nici nu ma gandesc! daca stie cineva vreun clio bicorb pt dezmembrari si cu buzunare in spate, rog sa ma anuntati si pe mine. multumesc. |
--------------------
Renault
2015
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Sa stii ca s-au montat si difuzoare, evident ovale, in acele spatii (cica de aerisire - asa o fi) de pe lateralul tablierei portbagajului.
Daca te intereseaza am poze cu montajul. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
alexbudan |
![]()
|
da, as fi interesat.
|
--------------------
Renault
2015
|
|
hellcat |
![]()
|
Cam asta poti face pentru a monta 2 difuzoare pe spate. Decupajul e de boxa rotunda, insa se poate pune si una ovala.
[attachmentid=1627476430][attachmentid=1627476431][attachmentid=1627476432] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
alexbudan |
![]()
|
super. mersi mult. deja am doua idei. dar, teoretic, nu ar trebui sa aiba si o incinta?
|
--------------------
Renault
2015
|
|
hellcat |
![]()
|
Deci...incinta este formata din volumul portbagajului. Ca si in cazul montarii de difuzoare pe tablier, nu au incinte. De portiere ce mai zici?...si ele au rol de incinte.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
Ziceti ca are firele trase si pe spate, numai ca se termina sub plasticul acela ce acopera pragul?
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
- MM 04 EOR, MM 90 DNS Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
hellcat |
![]()
|
Alexbudan vorbea de cablaj in cazul bicorpului. Al tau e tot bicorp?
Si nu ai difuzoare pe usile spate, sa inteleg? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
zambiee99 |
![]()
|
da. ii vorba de bicorp 2 import franta.
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
- MM 04 EOR, MM 90 DNS Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
hellcat |
![]()
|
Pot fi cablurile sau pot sa nu fie! Da de ce nu verifici tu cu manuta ta?
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
zambiee99 |
![]()
|
am desfacut si din nefericire nu am gasit cablajul pentru boxe. Dar orare cum sunt conectati boxele? Ca am scos cd playerul sa vad cum ii cablajul si are si pe fata si pe spate pe mufa. Ma gandeam ca poate ca tweeterele sunt conectati ca si boxa pe spate, dar raspunsul este nu pentru ca daca dau volumul pe spate din cdplayer atuncea nu se aude nimica. Dar oare unde este cablajul original pentru boxele din spate ca ar trebui sa existe. Sub plasticul ce acopera pragul pe interior este un cablu gros dar nu am gasit nici una nelegata. Cred ca trebuie sa scot banchetele pe spate, centurile, si toate plasticele, ca undeva trebuie sa exista ceva cablaj. Cei cu aceasi masina nu au cautat?
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Stie cineva puterea boxelor de fabrica de pe symbol ? Mersi,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cipriann |
![]()
|
![]() cipriann Group: Members Posts: 514 Joined: 28 April 07 From: Brasov, Romania ![]() |
2x15 W RMS pe fata si 2x25 W RMS pe spate daca nu ma insel !!!
|
--------------------
Renault
Clio 2 Hatchback by France
Year : 2001 , Engine : 1149 cmc , Power : 58 hp
- BV026638 cipriann love: Volkswagen & Renault & Toyota & Skoda.
|
|
hellcat |
![]()
|
Sunt de 15W toate.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si fata si spate.
Multumesc de raspunsuri. Sa inteleg deci ca aparatul e 4X15w si boxele sunt fiecare de 15w ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
zambiee99 |
![]()
|
Mi-am gasit si eu ceva amplificator care imi place la pre/calitate, si urmeaza sa ma duc sa-l cumpar, dar nu stiu inca cum o sa-l pun boxele pe spate. M-am gandit ca fac o "tava pe portbagaj" din osb, si lipesc pe ea ceva covoras sa nu fie urata, dar ma intereseaza ca cine ce a facut si cum, am ceva idee ca cum o sa fac, da imi place sa discut prima data. Cateva poze cu explicatii se poate?
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
|
|
zambiee99 |
![]()
|
Am cumparat amplificatorul, boxele, cablajul si filtrul. Urmeaza sa-l montez. Chiar ca nimeni nu si-o facut o polita in portbagaj din osb pentru boxe mai bune?
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
|
|
Prowlers |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 13 January 08 ![]() |
Ma bate si pe mine gindul sa upgradez cit de cit sistemul audio si cel mai convenabil ar fi sa imi montez tweetere decit sa inlocuiesc boxe functionale cu altele noi... si daca exista posibilitatea un sub woofer decent - dar nu stiu cum se monteaza - (exista mufa separata la casetofon pt woofer / tweetere?) De asemenea ce dimensiune trebuie sa aiba tweeterele? Merg mai departe ... imi puteti da citeva recomandari legat de ce boxe/ subwoofer...?
In prezent leg prin caseta adaptor pda-ul meu N560 cu 16GB card la radio casetofon si am toata muzica cu mine la purtator. Multumesc tuturor in avans! |
--------------------
Renault
Megane III 1.2 TCe 130cp GT Line
2014
|
|
bobylaur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 January 09 ![]() |
eu mi-am pus un sub woofer acceptabil.dar nu e indicat pt ca porbagajul este atat de izolat incat in masina nu se aude mare lucru.semnalul l-am luat de la o boxa din spate.
|
--------------------
renault
symbol fidji
2008/1.4,75kp
- b80ljk
|
|
Spanky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 November 10 ![]() |
A montat careva twittere pe clio bicorp? Care ar fi dimensiunea maxima? Eu am masurat lacasul acela de plastic si avea aprox 3,5x5 (nu prea am avut loc cu ruleta acolo), am vazut ca firele sunt trase deja.Cu ce se desfac suruburile de la boxele fata din usi? Am incercat cu o surubelnita cruce si nu merge,suruburile sunt gen stea.
P.S Bag de seama ca e topic vechi de un an. |
--------------------
Renault
Clio
2001/Hatchback If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide. ~Mahatma Gandhi
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Spanky incearca cu niste torx-uri. Iar pentru tweetere ma voi uita la mine si iti voi zice.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:36 |