Covorase Clio Symbol, modele, generalitati si nu numai...
![]() ![]() ![]() |
Covorase Clio Symbol, modele, generalitati si nu numai...
catalin_neagu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2005, 1,4 16V Renault Symbol Fidji, 1,4 16V, 98CP, Gri Eclipse, 1 aug 2005
|
|||
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
eu am originale de clio, o gramada de bani au costat... deh!
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
reno-bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La Clio Symbol se potrivesc bine ca dimensiuni covorasele astea, "Universal Size"?
|
--------------------
Waiting...
Symbol
2005, Fidji 1,4 Symbol Fidji 1,4 8V, beige angora, sep. 2005
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
originale, inscriptionate Clio, facute cadou de dealer. am facut pe interesantul ca la culoarea pe care o doream eu asteptam prea mult, si atunci ca sa indulceasca pastila, mi-au dat covorase.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Covorasele facute special pentru Clio se vor potrivi perfect, celelalte doar aproximativ. Vezi ca exista la dealeri 2 variante de covorase de cauciuc originale Clio: unele gri frantuzesti mai scumpe si unele negre turcesti mai ieftine.
Covorasele cu mocheta in zona pedalelor reduc simtitor uzura tocurilor de la pantofi, foarte utile in cazul in care folosesti pantofi, la ghetele sport aceasta uzura este mai putin evidenta. Atentie si la cum miros, eu am luat pe o masina mai veche unele pe care le-am aruncat dupa 1 saptamana, ca nu mai puteam sa stau in masina de cum puteau. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
io am cumparat un covoras (de fapt covorlau) cu 200.000 de la un magazin de piese auto. cred ca-i covor de camion sau autobuz. l-am taiat si am pus in toata masina. e belea. decat sa dau 1 mil pe d-alea originale.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
catalin_neagu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Dimensiunile covoraselor PUFI Bubble sunt:
La sofer: 67x48 cm La pasager: 70x48 cm In spate: 45x48 cm, fiecare. Mie mi se pare ca se potrivesc destul de bine Pentru Adso: Ai putea sa-mi spui daca si covorasele tale originale CLIO au aceleasi dimensiuni? Sau, poate sa spuna cineva care sunt dimensiunile covoraselor originale Clio? Referitor la modelele de covorase cu mocheta, am observat ca, in timp, portiunea de mocheta se exfoliaza si ramane partea de cauciuc de dedesubt. Arata destul de rau dupa aceea. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
|
|
adso |
![]()
|
habar n-am ce dimensiuni au covorasele. dar sa stii ca nu sunt fest. alea din spate cel putin cred ca au fost facute "la ochi".
|
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@Catalin: covorasele fara mocheta strica o pereche de pantofi buni in 3-6 luni, iar covorasele cu mocheta se strica ele in aproximativ 1 an. Tine cont ca o pereche de pantofi de calitate costa 3-4 milioane, iar covorasele 500.000 lei. Ce doresti sa tina mai mult iti alegi tu.
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
adso |
![]()
|
ce pantofi aveti oameni buni? eu conduc de 8 ani zi de zi, si nu am observat nimic, si nici nu mi-am pus problema asta.
|
|
|
lucyp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 July 05 ![]() |
Da nu se mai dau gratis?
Mie mi le-au dat gratis, eu stiam ca e o promotie continua : covorase si scrisu' din torpodeou (expresion) gratis L |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5 DCI
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
de azi inainte:
![]() later edit: husele M.Schumacher sunt de toata jena... nu stau deloc pe scaun! mrrr ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Picture_0796.jpg ( Size: 47.73k ) Number of downloads: 104 |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
catalin_neagu |
![]()
|
Din pacate, la IPSO cel putin, covorasele nu se dau gratis. In locul lor gaseti 2 hartii pe care sa-ti pui picioarele de vreo 3 ori, nu mai mult.
La masina anterioara aveam covorase din mocheta; e o senzatie mai placuta, dar si intretinerea lor este mult mai dificila decat a unora din cauciuc. Nu mi-am pus problema uzurii pantofilor atunci cand merg cu masina ![]() Subscriu pt husele Michael Schumacher: desi au materiale de o calitate un pic mai buna mi se pare rau si faptul ca sunt semnate. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Stie cineva ce sa fac ca sa nu-mi mai alunece covorasele de sub picioare?
Eu trebuie sa-l indrept pe al meu tot timpul. Stiu ca la masinile scumpe masina are agatatori pentru covorase sa nu se plimbe de-aiurea. In rest sunt multumit de Pufi-urile mele din cauciuc. Nu recomand la nimeni mocheta. Cauciucul l-ai curatat imediat prin scuturare. This post has been edited by Laurentziu83: 9 Aug 2005, 11:10 |
--------------------
.
.
.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
am avut eu de cauciuc originale de clio... stateau fixe dar erau urate! se curatau usor dar erau URATE!
This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 13:52 |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu, de fapt ma gandeam la un sistem sa nu mai alunce, nu alte covorase. Ma gandeam sa dau niste gauri in podea si sa prind covorasele cu ceva agrafe, da mi-era ca pierd garantia la coroziune. Da cu arici nu merge oare?
|
--------------------
.
.
.
|
|
catalin_neagu |
![]()
|
Laurentiu, am vazut odata urmatorul sistem, la o Dacie: atat in mocheta masinii cat si pe covorase erau prinse niste capse (cate 4 pt fiecare covoras). Covorasele erau din mocheta - arata foarte bine. Atunci cand doreai sa le cureti, pur si simplu le desfaceai din capse. E clar ca stateau fixe. Problema e : cine da gauri ca sa prinda capsele in mocheta masinii? (caci acesta operatie banuiesc ca s-a facut atunci cand mocheta masinii era scoasa afara). Nu se dau gauri in podeaua masinii. Pare o operatie mai dificila, dar cred ca-i cea mai sigura. Chiar si arici daca pui, tot trebuie fixat foarte bine.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Am si eu o intrebare referitoare la covorase: in varianta "originala" la Symbol, in spate trebuie sa fie 2 sau 3 covorase?
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
un_vizitator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am luat din carrefour un set de covorase de 45 de lei care vin perfect in spate
si in dreapta la sofer trebuie putin finisate dar merg f bine si au si niste striatii pe "dos" care se "agata" f bine de mocheta din masina si nu aluneca. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dCi power.... u have no ideea what you're missing ;)
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
@k0b3
eu am doua in spate... sau, ma rog, aveam... This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 13:52 |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
catalin_neagu |
![]()
|
Dupa mai bine de un an de folosire, revin cu impresii asupra covoraselor cumparate, Puffi Buble Clasic. Intretinerea lor este usoara, asa cum ma asteptam, dar ma steptam ca dupa fiecare spalare (samponare) sa arate aproape ca noi, doar e cauciuc.. nu? Ei bine, nu. Ma refer aici, in principal, la covorasul de la sofer, care si-a schimbat culoarea acolo unde tii picioarele: e un gri mult, mult mai inchis decat cel original. Si celelalte covorase, folosite mai rar, au inceput sa prinda aspectul asta, de material uzat.
Trebuie sa recunosc, ca merg zilnic cu masina, dar si asa mi se pare ca uzura lor este un pic prematura (la cati bani au facut). Fac acum comparatie cu o pereche de covorase de cauciu (niste javre, negre, ieftine- le-am avut cu mult timp in urma, la Dacie), care , dupa ce le spalam/ samponam aratau aproape noi. O alta problema, covorasele nu stau fest, pe mocheta, chiar daca pe spate au niste tepi de cauciuc. Daca m-am suit de 4-5 ori in masina, trebuie sa le indrept la loc. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Al meu s-a si rupt pe lateral in dreptul acceleratiei si il agat din cand in cand asa. Asta doar in 20 de mii de kilometri.
This post has been edited by Laurentziu83: 14 Sep 2006, 12:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Eu am primit la masina din semnatura covorasele gratuit! Mentionez ca masina am cumparat-o de la IPSO Otopeni! Covorasele sunt de cauciuc, si au culoarea negru! Nu stiu cat de bune sunt, dar ma multumesc cu ele...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Da, dar piesa de pe mijloc mereu "o ia la fuga"!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Daca prinzi marginile acelea subtiri sub presurile din laterale, sta cuminte.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Eu mi-am luat niste covorase "gen piatza" de 250.000 lei (pe incercate - se potrivesc perfect) in ideea de a mi le schimba cand voi avea bani si pt. asa ceva. Vreau sa va spun ca am circulat 10.000 km cu ea (saptamana viitoare merg la prima revizie), si exceptand covorasul soferului, care incepe sa se uzeze (efectiv - vorba lui Stoiceasca - se subtiaza in locul calcaiului piciorului drept), celelalte arata ca noi, dupa a n'shpea spalare.
Concluzie: eu zic ca 250.000 lei la 10.000 km e OK, in conditiile in care mi le-as schimba tot cu de'astea, mai ales ca sunt super usor de intretinut (fiind in totalitate din cauciuc). Dar nu-i cazul. Inca mai tin minim 5.000 de km. Iar daca le schimb, vor fi iar noi. ![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
Duyu |
![]()
|
Am sa incerc...multumesc pentru sugestie Bliss!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Imi pare rau sa va dezamagesc baietzi...
![]() ![]() Laurentziu83 - la mine in fatza, covorasul intra sub pragul de la acceleratie (chetia aia rotuda de sub acceleratie), teoretic asa se si fixeaza si nu vei avea cum sa-l mai agatzi pe lateral. |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pufi Bubble am si covorase si huse. De huse sunt multumit pe deplin, s-au imbinat perfect, arata de parca ar fi tapiteria din fabrica. Covorasul soferului intr-adevar mai fuge sub pedale dar asta e
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 16:25 |