Covorase Clio Symbol, modele, generalitati si nu numai...
![]() ![]() ![]() |
Covorase Clio Symbol, modele, generalitati si nu numai...
Mos Gerila |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 20 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Dynamique
- B 73 ???
2006 Full Options
|
|||
vlad2233 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 September 06 ![]() |
Eu mi-am luat masina de la serus si mi-au dat gratis covorase .in spate am doua bucati dar cea din stanga are o limba (bucatica aia de pe mijloc) sunt asimetrice cred ca sunt turcesti . am inteles ca ar costa vreo 500.000
|
--------------------
renault
clio symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique 2006
|
|
Uma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 September 06 ![]() |
Si mie mi-au dat covorase cei din Constanta.E drept ca a trebuit sa cer, dar nu au zis nu.
![]() |
--------------------
Symbol IV
Dynamique
- CT 77 WYW
2006
|
|
crisman_fam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 31 October 04 ![]() |
Mie tot la serus in Bucuresti nu mi-au dat nimic gratis, nici covorase, nici macar un breloc la cheie, ca sa nu mai zic ca la ceva timp mi-am dat seama ca mai era si capota putin infundata(se vede doar in soare). Din pacate fiind foarte incantat de masina noua(era in 2003) nu am facut scandalul pe care l-as face azi.
Atunci am dat pe covorase vreun milion si jumatate, si covorasul de la sofer fuge in toate directiile ce e bine e ca nu s-a uzat si ca are marginea care retine intr-adevar mizeria. |
-------------------- Clio Symbol 1.4L 16V Model 2002
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Al meu, de la sofer dupa un an si jumatate si 25000 de km, s-a taiat fix unde vine calcaiul de la bocancul drept, la acceleratie, rezultatul e ca toata mizeria cade acum pe mocheta. Trebuie sa merg la un vulcanizator sa mi-l peticeasca, nu mai dau o caruta de bani pe alte seturi.
Am uitat: Covorase Pufi, luate din Metro. |
--------------------
.
.
.
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
Oho, pai te-a tinut ceva. Ale meu dupa 2-3 luni si vre-o 3-4mii km s-a rupt in dreptul pedalei de acceleratie din cauza faptului ca acolo se facea o cuta. Ma refer la cele originale cu care a venit masina si pe care scrie ceva gen "2000 series" parca. Am pus ochii acum pe unele aratoase facute de Michellin prin Carrefour, dar astept sa le mai scada pretul.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.236 Joined: 13 October 06 ![]() |
" Am pus ochii acum pe unele aratoase facute de Michellin prin Carrefour, dar astept sa le mai scada pretul"
isi merita toti banii crede-ma. Eu le-am luat la reducere , am dat aprox 1,2 mil pe ele (fata+ spate) dar zic k merita investitia.Arata beton si nu au nici un semn de uzura si protejeaza mocheta f bine. Ps si nu sunt de la vanzari de la michelin=) |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 10 Aug 2005, 10:02) Nu, de fapt ma gandeam la un sistem sa nu mai alunce, nu alte covorase. Ma gandeam sa dau niste gauri in podea si sa prind covorasele cu ceva agrafe, da mi-era ca pierd garantia la coroziune. Da cu arici nu merge oare? stiu ca aveau la cora sau carrefour un astfel de aistem . era format din cate 4 agrafe ce se prindeau pe covoras si de mocheta .pretul , undeva la 5lei daca imi aduc bine aminte setul |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@dorindumitru: la mine se rupsesera acolo inca de pe la 16-17 mii de km, naiba mai stie, ca rar pun mana sa le scutur.
Oricum, nu prea isi merita banii covorasele astea, la cat am dat pe ele, puteau macar sa nu alunece pana sub pedala de ambreiaj. |
--------------------
.
.
.
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
eu am reusit sa scot covorasele gratuit, dar cred ca sunt de megane, ca sunt un pic mari in lateral, le-am indoit pe langa prag, dar imi plac, ca sunt inscriptionate renault, si sunt din mocheta nu din cauciuc.
|
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
- BH 14 AGS
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mie nu-mi plac astea din mocheta, sunt greu de curatat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
@gigiabrudan
QUOTE eu am reusit sa scot covorasele gratuit, dar cred ca sunt de megane, ca sunt un pic mari in lateral, le-am indoit pe langa prag, dar imi plac, ca sunt inscriptionate renault, si sunt din mocheta nu din cauciuc. Cum ai reusit? Ce i-ai zis? Zi-mi si mie, ca sunt cam corigent la capitolul asta, cu cerutul si, la cat mi-a intarziat, macar cu atat sa ma aleg bonus. Merci! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@gigiabrudan:
Ia sa pui mana sa le faci o poza, sa le vedem si noi! Ce fel de covorase "de Megane", din mocheta ai primit?...si inscriptionate Reno... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am gasit la cora lujerului un set de covorase universale la 80 ron , care acopera intrega suprafata de mocheta atat in fata cat si in spate . Setul este format din 5 bucati , incluzand si o bucata dreptunghiulara ce se pune intre presurile din spate. Initial am vrut sa iau de logan dar m-am razgandit cand am vazut calitatea lor..pretul era asemanator cu cele universale pe care le-am luat
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Ro! |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand am cautat ofertele sa-mi cumpar masina, cei de la IPSO mi-au oferit covorase+alarma gratuit (ca sa ma "hotarasca" ei mai repede).
Am preferat sa cumpar masina de la Cobalcescu (o chestie legata de acte), chiar daca ei nu ofereau nimik moqa. Totusi am intrebat, asa "intamplator" daca masina vine cu alarma si covorase, ca la IPSO asa mi-au spus... Super baiat, vanzatorul a trecut imediat pe comanda "covorase + alarma" gratuir. Deci, cred ca pe la toti delerii nu trebuie decat sa ceri sau sa faci comparatie cu o alta oferta! |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
Ro! |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot e vorba de covorase,huse... (accesorii...) as adauga si eu o intrebare arzatoare:
De unde imi iau si eu un breloc Renault numai cu stema - ROMB??? Pls!!! This post has been edited by Ro!: 29 Dec 2006, 22:22 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
De la dealer.. sau din Obor.. diferenta este de pret .. in Obor cred ca e 5 lei.. la dealer vreo 50..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
La dealer este 7 lei...garantat...(am factura)
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Ro! |
![]()
|
La OBOR nu au (asa cum vreau eu).
La dealer nu am incercat. Un nume de dealer ca sa merg la sigur, rog frumos?! Multam |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Eu am gasit la Ipso..
|
--------------------
------
------
------
|
|
Ro! |
![]()
|
In sfarsit, dupa aproape 5K km masina mea este completa: are breloc Reno la chei.
Service Cobalcescu - 7 lei/buc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
QUOTE(hellcat @ 15 Dec 2006, 21:29) @gigiabrudan: Ia sa pui mana sa le faci o poza, sa le vedem si noi! Ce fel de covorase "de Megane", din mocheta ai primit?...si inscriptionate Reno... cam asa arata nu stiu sigur ca sunt de megane, dar sunt mai late, vezi ca stau un pic indoite pe lateral, dar nu ma deranjaza This post has been edited by gigiabrudan: 8 Jan 2007, 08:43 Attached thumbnail(s) IMG016.JPG ( Size: 33.85k ) Number of downloads: 421 |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
- BH 14 AGS
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
|
|
som3boy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 March 07 ![]() |
se gasesc covorase personalizate ( adica exact copie dupa cele originale ) is de fabricatie nemtesti , pretul ii aprox 100 lei , am vandut cateva seturi dar de bmw si vw si din cate am inteles se comporta f bine.
|
--------------------
Daewoo
Tico
2001
|
|
augustinel64 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 5 February 07 From: la mal de mare ![]() |
Eu am pus covorase de Matiz si se potrivesc foarte bine
|
--------------------
renault
laguna 3
- ct 64 ela
2013 facelift gris platine 1,5 dci 110cp renault clio symbol phase 4 1,4 8v 2007
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
Covorase Michellin din Carrefour la promotie acum vre-o 2 sapt. Calitate OK, pret 80Roni. Varianta prescurtata (doar pentru fata ca cele din spate sunt in stare buna si nu prea am pe nimeni in spate). Pana acum am observat ca se intretin f.usor, apect placut, acopera bine mocheta si nu aluneca). Recomand tuturor.
Later Edit: varianta prescurtata in sensul ca am achizitionat pachetul cu covorase pentru fata, ca era si varianta fata+spate dar nu mai aveau in magazin). De fapt si astea erau ultimele din Baneasa. This post has been edited by dorindumitru: 29 Mar 2007, 07:08 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
al3 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 7 June 07 From: Bacau/Iasi ![]() |
eu am luat covorase originale, nu aluneca, se potrivesc perfect. cam scumpe (1 mil 700 ) da na, orice pentru masinuta
![]() This post has been edited by al3: 9 Jun 2007, 22:39 |
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
toMMy_85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 April 07 ![]() |
covorase din vitan din cauciuc ...se potrivesc destul de bn si nici nu prea se misca ...deocamdata iar in spate 2 bucati cu traversa pentru mocheta aia din mijloc ..... singura faza care ma deranjeaza e ca au niste chestii ovale proeminente pe ele si daca conduci cu papuci ai toate sansele sa iti ramana papucu blocat intre chestiile alea si pedale ...... pret 40 roni
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
11.2006
|
|
Florian_2.2TDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CT-84-LEU @ 24 Sep 2006, 11:06) Imi pare rau sa va dezamagesc baietzi... ![]() ![]() offtopic :alarma gratis?! si io am dat 250 E pe o alarma Cobra de la cobalcescu... ![]() Apropo de covorase am primit masina (29 06 07) cu niste covorase care iti mutau nasu de cum miroseau dar de bine de rau le-am pastrat (FK scrie pe ele si au un contur rosu) , dar nu cred pentru mult timp caci au inceput sa se crape... Pun si eu o intrebare offtopic nu prea sunt adeptul huselor asa ca nu o sa pun pe ea dar am observat zilele trecute la scaunul soferului la sustinerea laterala a scaunului partea aceaia neagra sintetica niste cute sa le zic asa ca si cum sub tesatura aia sintetica ar incepe sa se taie materialul ![]() |
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
Azi mi-am cumparat de la reprezentanta Renault din Resita un set de covorase de cauciuc tip tavita. Sunt facute exact pentru Symbol si inscriptionate Renault.
Materialul mi se pare excelent, sunt destul de groase si nu aluneca deloc pe mocheta pentru ca se muleaza perfect pe podul masinii. Am dat 110 lei pe ele. Din punctul meu de vedere merita toti banii pentru ca zici ca sunt turnate pe masina ![]() Acum sa vedem cum se comporta mai ales la sofer pentru ca la servici port pantofi si acolo la toc ar putea aparea probleme ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 16:50 |