Aglomeratie In Bucuresti ?, pta. Victoriei
![]() ![]() ![]() |
Aglomeratie In Bucuresti ?, pta. Victoriei
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare : Ce vehicul trece primul in intersectia din imagine ?
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala alb.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ala de merge pe shine Radule?
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar aia cu autobuzele 331 sau ce or fi,aia paraleli si cu Romanul ala alb cu galben(tot autobuz)au blocat cel mai rau intersectia.Aia 2 aveau prioritate si i-a durut undeva de altii,iar celalalt se pune cu tramvaiul.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Autobusele sunt 300 sau 205 ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt 206 si 307
![]() ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
eddie33 |
![]()
|
Ma gandeam eu ca nu mai stiu,de cand nu mai merg cu transportul in comun....am mai imbatranit 10 ani,m-a lasat si memoria.Asta e inceputul sfarsitului.....
![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
sosoenduristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 ![]() |
mda, cert e ca merita batuti zilnic soferii de ratb, ba chiar preventiv, dupa ce se linistesc.e exemplificarea perfecta a nesimtirii in trafic in bucuresti, pt ca 95% intra in intersectie, chiar daca vad ca nu reusesc sa o traverseze.
oricum, de apreciat cat de jmekeri sunt cei 2 taximetristi de sub autobuzul galben, au reusit ei sa faca skema sa incurce de tot intersectia |
-------------------- symbol dci 80 cp
yamaha wr400f |
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eu o sa-mi pregatesc niste cartofi pt astia pe RATB pe care sa-i am la indemana si cat stau la semafor, ii infund pe teava de esapament , dupa care ii provoc la o linie
![]() ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
te fac aia lejer, ca doar stau pe linie toata ziua
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
de fapt nu mai zic
This post has been edited by _182_: 12 May 2005, 18:25 |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
rux76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ma gandeam sa fac si eu o poza ca de la mine se vede partea cealalta de piata victoriei, care e la fel de aglomerata daca nu chiar mai rau... dar mai bine nu, ca sa nu ne deprimam
|
-------------------- rux
Megane II Sedan. 1.6 16V verde-gri metalizat |
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
sa vedeti ce era azi in piata victoriei. Am stat 15 minute pana sa trec de intersectie. Veneam de pe Buzesti si trebuia sa intru in stanga guvernului pe Paris. Intre iesirea de pe buzesti si mijlocul intersectiei am facut 15 min. Nu se misca nimic si toate masinile din toate directiile erau blocate. Ca la noi la nimeni, evident ca se gaseau si 10 destepti care sa claxoneze interminabil desi era evident ca asta nu va rezolva nimic...
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
raducu68 |
![]()
|
QUOTE(vladus @ May 13 2005, 10:48 AM) Veneam de pe Buzesti si trebuia sa intru in stanga guvernului pe Paris. Exact traseul asta il fac eu destul de des dimineata, la ora de trafic maxim. CRIMA CURATA!!! ![]() Politisti sint mai tot timpul in zona, ca doar e "obectiv strategic" (governu), insa rareori ii vezi in intersectie, de obicei stau la oprit masini/taiat amenzi. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cmandrei |
![]()
|
Din cate am observat eu de pe la 8:50 in general incepe macelul, pe la 8:30 inca se poate trece destul de rapid prin Pta.Victoriei - adica 2 la 5 minute. Asa am observat eu ... dar mai depinde si de zi ... adica daca e ploaie urat parca innebunesc oamenii ... mai prost circula ... parca nu ar fi aceelasi drum
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
rux76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu tot incerc sa dezleg misterul cu semaforul ala? de ce draq nu merge? eu cred ca nu l-au corelat cu celelalte.... este de-a dreptu' aberant ca o haita intreaga de masini, venite pe 6 benzi formate adhoc peste cele 3 desenate pe asfalt, sa cedeze, unui card care se formeaza din masini care vin din 4 parti (lascar catargiu, stefan cel mare, kisellef, aviatorilor), deci flux continuu
|
-------------------- rux
Megane II Sedan. 1.6 16V verde-gri metalizat |
|
raducu68 |
![]()
|
Stopul ala nu merge probabil fiindca stopurile de pe Kisellef si Aviatorilor sint la ani lumina distanta de el. Catargiu si Stefan cel Mare nu se pun, ca oricum n-au voie sa faca stinga in piata pe acolo.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
azi am batut recordul 22 min in victoriei + cei de pe banda 3 si 4 vroiau sa faca inainte iar cei de pe banda 1 si 2 la stanga... de aici si ploaia de frane si injuraturi ce a urmat, acompaniata armonios de cel putin 20 de masini ce claxonau concomitent. In intersectie batea vantul, nici urma de politist... probabil erau la gogosi
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
http://193.226.118.238/ - daca vreti sa va distrati uitati-va la ore de varf in intersectia asta si o sa vedeti cat (de putin) creier pot avea unii.
Edit: typo |
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+ Megane e-Tech EV60
C-HR 2.0 Hybrid Ex: Kadjar, Captur, Kuga, Pathfinder, Focus, Clio Symbol |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai ai si alte locatzii? Merge super bine
![]() |
|
|
raducu68 |
![]()
|
QUOTE(vladus @ May 16 2005, 11:22 AM) In intersectie batea vantul, nici urma de politist... probabil erau la gogosi Erau la Matache, la jaorma ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Eu nu stiu de ce o luati voi pe deasupra la P-ta Victoriei.
Singurele sensuri/directii in care nu merita sa o iei pe dedesubt sunt: sensul Arcul de Triumf - Calea Victoriei/P-ta Romana si P-ta Romana - Aviatorilor. Spunea cineva mai sus de traseul str. Buzesti - str. Paris. Apoi asta e cel mai urat dintre ele. Si cel mai avantajos de suntat pe dedesubt. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
raducu68 |
![]()
|
QUOTE(cipman @ May 16 2005, 09:01 PM) Spunea cineva mai sus de traseul str. Buzesti - str. Paris. Apoi asta e cel mai urat dintre ele. Si cel mai avantajos de suntat pe dedesubt. Teoretic se poate. Stinga inainte de pta victoriei, imediat dreapta (dr. felix, parca, e si cu sens unic acum), iesi la capatul lui titulescu, dreapta si cobori in pasaj, la iesirea din pasaj imediat stinga pe stradute. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Exact. Varianta asta o folosesc de ani de zile. Nu te doare capul.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
cornel_t |
![]()
|
La ce te refereai? la un algocalmin cumva
![]() ![]() |
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Vreo schimbare din 2005 la acest capitol?
PS: ![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Da...este o schimbare....acum sunt si mai multe masini!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si mai multi "smekeri"...
nu e chiar asa grav acolo acum... cel putin dimineata toata lumea stie unde merge si tramvaiul merge linistit... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Bucurestiul e de-a dreptul sufocant, te sufoci pe strazi, pe trotuar, in hypermarket-uri. Eu astept ca intr-o zi sa se blocheze circulatia iar strazile sa devina o uriasa parcare.
This post has been edited by diesel_power: 11 Oct 2007, 13:59 Attached thumbnail(s) 9b0a.jpg ( Size: 448.34k ) Number of downloads: 103 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:57 |