Aglomeratie In Bucuresti ?, pta. Victoriei
![]() ![]() ![]() |
Aglomeratie In Bucuresti ?, pta. Victoriei
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Poi este monopol. Toate parcarile sunt detinute de un numar foarte restrans de oameni.
Dar deja asta e politica ![]() |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ce ma seaca aia care zic ca e scumpa parcarea..ptr bucuresteni un punct de referinta in nesimtire:
Str. Batistei cum faci dreapta de pe Magheru catre ambasada SUA, mereu sunt nesimtiti parcati acolo pe dreapta, iar parcarea de la TNB are destule locuri libere. Iar masinile parcate pe interzis nu sunt deloc ultimele rable din lume. Cand am treaba prin zona mereu trebuie sa am grija sa ii ocolesc pe 'saracii' care nu au bani de 1.5 ron/ ora. Culmea nesimtirii, vineri dupa-masa, m-am dus cu prietena la Cafeneaua Actorilor si cand sa intru in parcare, chiar inaintea barierei, un nesimtit "sarac" un Clio III o lasase chiar sub semnul de 'parcarea interzisa'. Cred ca intr-o seara o sa trec pe acolo cu un cui mai maricel si o sa le fac 'floricele' pe vopsea. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 13 Oct 2007, 16:50) Si cam cat cer aia pe parcare? Preturile sunt intre 1-2.5RON/oraMie nici nu-mi vine sa ma apropii de ele, cand stiu ce tarife cer. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa existe un numar de telefon la care poti reclama asemenea "opriri interzise", bineinteles sa fie si rezolvate in cel mai scurt timp...sa nu plece persoana respectiva pana ajunge politia...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ar trebui in primul rand ca militia sa-si faca treaba. Cand o sa vad si eu un gaborete luand bulevardul la picior si punand chitante sub stergator o sa incep sa cred ca se va schimba ceva. Am mai zis si insist: la noi NU SE APLICA LEGEA! Deci e logic ca cetatenii sa nu o respecte, cata vreme stiu ca nu sunt pedepsiti.
|
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ramm |
![]()
|
Cand am fost in Austria, am parcat masina si nu mi-am dat seama ca era zona cu plata. Am gasit sub stergator intr-o 'punga' de plastic amenda ptr parcare neregulamentara (adica nu am platit la automat). Obisnuit ca in rromania de sta nea Gigel si iti ia banu' nici nu m-am uitat dupa vre'un automat.
Amenda 21 euro + 3 euro comision ca nu am platit-o la "posta". As vrea sa vad si in rromania amenzi la greu, chiar si ptr neplata. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
la mine la munca e la fel, 1.5 lei/h, la dalli, dar daca stai toata ziua, cica iti face reducere la 5 lei/zi..
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
parcare parcare... si daca nu exista locuri de parcare amenajate si muulte muuulte semne de parcare interzisa si esti obligat sa te duci in fiecare zi la munca in acelasi loc ce faceti domnilor??? platiti amenda de parcare in fiecare zi? folositi metroul?
multumesc. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Ei as, metrou, transport in comun, bicicleta... le parcam unele peste altele, de-a lungul, de-a latul, pe spatiul (odata) verde, pe treceri de pietoni, pe trotuar, in statii RATB (de se opreste tot traficul cand face statie pe banda 3), blocam masini parcate regulamentar (ca stau putin Dom'le, maxim juma' de ora). A, si sa nu uit: pe locuri destinate persoanelor cu handicap parcheaza numai masini "tari".
Sunt curios ce angajator OBLIGA salariatii sa vina cu masina la munca si nu asigura parcari decente. Parerea mea: incompetenta si indolenta autoritatilor si responsabililor cu haosul in Bucuresti (si alte orase) nu este o scuza suficienta si solida pt a ne cobori atat de jos incat sa-i calcam in picioare pe cei din jurul nostru deoarece nu s-au asigurat conditii de trafic, de parcare, de viteza... Cand ati achizitionat masinile nu stiati pe unde o sa le conduceti, sau credeati ca din taxele alea de inmatriculare, rovigneta, impozite se vor construi parcari, pasaje, sosele? cu placere |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sunt sigur ca fiecare dintre voi are cate un loc mic si caldut in care isi parcheaza masina la servici si acasa... in curand o sa parcam ca in colentina... fiecare unde apuca... si daca nu apuca... sa fie sanatos...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Meganer @ 15 Oct 2007, 09:08) Sunt curios ce angajator OBLIGA salariatii sa vina cu masina la munca si nu asigura parcari decente. exista vreun angajator care te obliga la asa ceva? vreau si eu.. ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar crezi ca mai poti pastra un loc de parcare? Imposibil. Doar garaj, daca reusesti sa tii accesul liber (nu ca as avea eu garaj, dar le vad pe ale altora).
Intr-adevar, e o problema cu parcarea. Eu am constatat ca o solutie este sa mergi devreme la servici (8:30 cel tarziu). Pentru acasa rezolvarea a venit de la primarie: au desfiintat vreo 7 garaje si s-au creat astfel cam 10 locuri. |
--------------------
renault
megane
|
|
ramm |
![]()
|
Locurile de parcare sunt o problema f mare in bucale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi nesimtit/ nesimtita si sa-ti lasi masina unde vrea 'muschiu tau', eventual chiar in usa magazinului/ poarta firmei.
Unii parca s-au nascut in masina, ptr ei am un raspuns: SPORT!!! Nu gasesti loc de parcare unde ai tu nevoie, parchezi putin mai incolo si mai faci si miscare. ![]() Pacat ca nu se iau masuri ca in Austria... |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Meganer @ 15 Oct 2007, 10:08) Cand ati achizitionat masinile nu stiati pe unde o sa le conduceti, sau credeati ca din taxele alea de inmatriculare, rovigneta, impozite se vor construi parcari, pasaje, sosele? Pai cam asa ar trebui, ca platim taxe la fel ca si restul Europei. Oricum, si eu prefer sa las masina mai departe. Da sa vezi ce batosi devin aia de-i ai cu tine in masina, ca tre sa-si plimbe suncile pe jos... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi am fost nevoit sa merg pana acasa intre 13 si 14.... Am trecut de 2 ori prin Piata Victoriei, alte alternative sunt in constructie si abia se circula... Am stat in aglomeratie si cate 5-7 min fara sa ma misc...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Voi tot vreti sanctiuni tot mai drastice dar nu intelegeti ca nu e asta problema. Problema e ca smecherii scapa, intotdeauna vor scapa. Poate sa-ti ia si gatul la blocarea intersectiei, jmeeekeriii cu Mertane cu nr. SEN sau SLR-uri inca vor trece, si gatul si-l vor pierde tot oamenii de rand care poate blocheaza din greseala..
Nu zic, sunt multi marlani si cu Dacii sau alte rable, deci clar fara pile, si pe ei i-ar potoli, dar ca dovada ca acum se ia permisul pentru trecerea pe rosu si anumite masini scumpe tot trec fara probleme... Si apoi citesti pe la "Legislatie" la noi cum unii loganari au trecut pe galben si au ramas fara permis... Stiu, e generalizare, dar solutia nu e sa ardem soferii pentru orice, solutia e sa eliminam pe cat posibil spaga/nepotismul... Dar stiu, aberez, nu se va intampla prea curand. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
A l e x: adica sa se aplice legea, fara discriminare. Daca s-ar taia in carne vie pentru opritul/stationatul de-a-n pixu' si alte cateva (la gramada: blocatul intersectiilor, depasirea coloanelor stationate la semafor, intratul pe rosu) s-ar aerisi ceva traficul.
Pe de alta parte: ati fi de acord sa platiti un abonament lunar de, sa zicem, 70-100RON pentru traversarea orasului prin zonele centrale? |
--------------------
*
*
|
Meganer |
![]()
|
Perfect de acord cu prima, adip. De asta nu ar trebui sa se ocupe Politia Comunitara? In alte parti asa e: angajati ai primariei cu autovehicule mici gen masinute de golf, eventual electrice, impart cu darnicie amenzi puse cochet sub stergator.
Pt traversarea zonei centrale ar fi minunat sa se introduca taxa. Atunci ar fi evaluata mult mai bine necesitatea. Totusi, in cazl asta trebuie asigurate trasee viabile de traversare/ocolire. Momentan nu avem asa ceva, deci ne balacim in continuare. On topic: marti 15 oct ora 13:00 mers cu copilul la doctor de pe titulescu pe mosilor. Dus prin pta Romana-Bd Dacia-55 min, intors pe la Universitate-Bd Magheru-Pta Victoriei - 45 min. Am mers foarte bine... pentru un drum de facut in 10-15 min max. |
--------------------
renault
megane
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
daca se conditioneaza trecerea prin centru' (printr-o taxa, sau alta metoda), e posibil ca zonele celelalte sa se aglomereze si mai tare. vine omu', lasa majina la marginea centrului si-o ia perpedes. si-o sa fie centru' mai liber si in rest plin de majini parcate. sau o ia pe tot felul de stradute ocolitoare. si-astea or sa se umple de majini.
zic si io. ca fapt divers: ziceau la stiri, ca s-a aprobat in consiliul de la primaria bucalelor, inceperea lucrarilor la un tronson de metrou victoriei-otopeni. care e preconizat sa se finalizeze prin 2012 parca (nu mai tin minte exact termenul). asta inseamna c-or sa sape o mare gaura in pamant de la victoriei la otopeni? cam care ar fi efectul asupra traficului, in caz ca se apuca astia de scurmat? intreb si io. gauroiul de metrou cica-l fac pe traseul 1 Mai-Otopeni. This post has been edited by cristib: 17 Oct 2007, 08:47 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
adip : Da, asta zic. Sincer eu ii inteleg pe unii politisti, le e frica sa se ia de anumite personaje ca risca sa-si puna in pericol slujba... Asta , pana nu se face ceva "de sus" din principiul sta asa va fi, dar e enervant cand astia se "razbuna" pe muritorii de rand pentru ce nu pot face la altii...
De ex, la SIAB cand am fost, acolo sub pod era coada. Doua masini depasesc coloana de masini sa intre. Politistul fluiera si le face semn sa nu intre. Foarte frumos, m-am gandit eu. Pana se prinde politistul ca prima masina de a depasit e Mercedes cu numar de CD, apoi ii face imediat semn sa intre. Masina din spatele lui (pesemne nimeni important) e obligata, totusi, sa nu se bage si sa o ia inainte. Pai e frumos asa ? Ori aplici legea la toti ori la nici unul. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca as fi fost in locul politistului as fi facut exact la fel. Si nu din placere.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:31 |