Unde Bem?, Cârciumi bune in bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Unde Bem?, Cârciumi bune in bucuresti
McVic |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|||
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Era si timpul pt un astfel de topic. Ca doar comentariul de la Cafenea este Ce mai bem, ce mai mancam, cum ne mai saturam
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Am mancat aseara la un restaurant indian ... pe undeva mai incolo de Marriot pe stanga (TAJ - prima intersectie mare dupa marriot pe stanga) ... mancare buna, servire impecabila, preturi de cazi sub masa, dar si mancare de pleznesti ... si mai bine de atat ca poti alege nivelul de picant pe care-l doresti ... daca iei full option mori acolo ... dar in concluzie cred ca poate fi o experienta frumoasa.
Daca mergeti nu uitati sa comandati apa ... la sticla cea mai mare pe care o au ... veti avea nevoie precis. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
McVic |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Restaurantul respectiv se numeste Taj daca nu ma insel. Mancare buna, preturi astrale
|
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|
McVic |
![]()
|
Ce-a mai buna pizza este la azzzuro in dr taberei pe bucla. Preturile sunt ok servirea cam lasa de dorit. Salatele in schimb nu sunt bune. Pt salate bune mergeti la hard rock cafe.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Restaurantul libanez de la Mariott mi-a placut foarte mult. Nu exagerat de scump, iar mincarea yummmmmmy...
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
McVic |
![]()
|
mai multe detalii ca deja salivez
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
E identic cu cel din BucurestiPlaza (mall) ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mijto Taverna Sirbului din Bucuresti, in spate la Casa Scinteii. N-am retinut preturile, ca eram la un botez
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu stiu daca e acelasi cu cel din Plaza, ca la Plaza n-am fost.
La parterul Mariott-ului, in extremitatea din stinga (cum privesti hotelul din afara, din fata), pe colt era un restaurant cu specific romanesc, care s-a transformat intr-unul libanez. Nu stiu numele. Are mincare libaneza (falafel si alte chestii, nu mai stiu cum se numeau, doar pe falafel l-am retinut, ca mai auzisem de el ![]() Nu mai tin minte preturile, insa imi amintesc ca nu m-au cocosat, adica nu mi-a ramas in minte "aoleu, nu mai vin aici ca dau faliment", ci "mai vreau!". ![]() Taverna Sirbului o stiu pe aia din Sinaia, unde am mincat foarte bine de vreo doua sau trei ori. La asta de aici n-am fost. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
BLANDUZIEI: la universitate dupa coloane(50m) ... parca e si terasa doamnei pe acolo sau asa ceva
![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
McVic |
![]()
|
Ieri am mancat la Nicoresti.
Mancarea bunicica. Am mancat fudulii, creier macelaresc, momite si soric + bere din belsug(30 mii tuborg). Preparatele la gratar nu erau uscate iar cu mujdei din abundenta erau un deliciu. EDIT: era sa uit de pizdulice de vacuta la gratar....delicioasa ![]() |
|
cmandrei |
![]()
|
Restaurant "Bona Fortuna" parca ... pe Aviatorilor, pe stanga cum mergi din Victoriei, pe stanga imediat dupa daune allianz si mit ... specific italian ... foarte bune preturi dupa mine, atmosfera linistita super, salon fumatori/nefumatori ... va recomand sa luati ceva cu multe feluri de paste inauntru, facute la cuptor eventual ... miiiiaaaam super bune.
Si dupa el pe aceeasi parte "La sosea" ... destul de nou deschis ... in 2005 adica ... dragut loc. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Ruby Tuesday ; meniu preferat "Triple play"
2. Taverna Sarbului - Sinaia |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mancare libaneza: Capitan, pe Nerva Traian de la Connex spre Timpuri Noi, pe dreapta. Preturi decente si mancare foarte autentica.
Atmosfera linistita, portii mari si bune (pizza, paste, supe etc), preturi putin peste medie: Chelsea, vis a vis de Ambasada Angliei, langa pta Romana. |
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
As adauga si eu aici:
Vulturul - ( la iesierea spre Pitesti , imediat dupa captul troleului si pana in Petrom pe stanga). Mancare buna, portii mari si bune, atmosfera fina ( daca stai pe terasa, sau in anexa de la terasa, in local ... acceptabil), preturi ... destul de mici. Casa Iancului - pe langa Electroaparataj, Stadionul National. Mancare buna, atmosfera buna, preturi moderate Trafalgare Pub - pe Dorobanti - mancare buna, atmosfera buna, preturi decente |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
rux76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Picolo Mondo - mancare libaneza pe lanaga p-ta 1 Mai preturi destul de mari dar nu sa cazi pe spate; Waterloo pe strada Traian, super misto, mancare zic ei belgiana dar nu cred, cert este ca e buna, scumpicel dar nu foarte scump; si nu uitati sa luati un mic de la Cocosatu ;-)
|
-------------------- rux
Megane II Sedan. 1.6 16V verde-gri metalizat |
|
Tudor |
![]() ![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Burebista - pe Titulescu langa MegaImage - mancare romaneasca foarte buna, cei mai buni papanasi din Buc (titlu acordat de nevasta'mea), pescaresti de te lingi pe bot, preturi rezonabile, chiar mititele; bautura la fel, il frecventez destul de des pt masa de pranz.
Livada cu visini - linistita, mancare bunicica (nu exceleaza, da' nici greseli nu au dat), preturi rezonabile spre maricele, bautura scumputa. Taverna Sarbului (Bucuresti) - o palida umbra a celei din Sinaia la cantitatea mancarii, desi preturile sunt la fel. Calitatea e foarte buna, respecta traditia casei, vinul casei bun si accesibil. Preturile mi se par mari spre cazi pe spate si meniul destul de putin variat, la Sinaia au mult mai multe chestii interesante. Cioplea vechi (actual Office, Predeal) - pana acum 3 ani era visul meu de masa in weekend, acum nu-l recomand decat dusmanilor mei. Incercati doar daca aveti nervii foarte tari si stomac de inox. Pensiunea Ghizi (Odorheiul secuiesc, sper ca mai exista, nu cred ca am scris corect) am mancat super bine acum 2 ani, la preturi care m-au facut sa ma simt prost (eu atat lasam la chelner la un restaurant mai rasarit in Buc), portiile ... din fiecare portie se puteau satura 3 persoane normale sau 2 nemancati rau, iar pe nota de plata am aflat ca donau 5% din incasari unei case de copii orfani (la faza asta am ramas blocat, ca eu ma intrebam cum fac de nu muncesc in pierdere) Si ca sa fiu on-topic: cea mai ieftina carciuma pt baute: la bunica'miu la tara in beci, langa butoi, vin rose de drum lung, fara limita de km ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
raducu68 |
![]()
|
QUOTE(Tudor @ May 31 2005, 09:03 PM) Si ca sa fiu on-topic: cea mai ieftina carciuma pt baute: la bunica'miu la tara in beci, langa butoi, vin rose de drum lung, fara limita de km ![]() Asta nu se pune, asa zic si eu "la mine in curte sau in beci" ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Si unde aveti bunici si beciuri ?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Incecati Phileas Fogg din Mall-ul din Vitan, la ultimul etaj spre Multiplex.Preturi cam maricele dar mancarea e beton. Incercati meniul cersetorului: e imens.
O faza misto e ca au Juke Box-aprox 25.000 melodia. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreti o pizza buna, va recomand Cuptorul cu lemne de pe Pache Protopopescu (vis a vis de liceul Mihai Viteazul).Preturi intre 80-120 mii o pizza.
Bere si vin la preturi normale. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Restaurant portughez super tare - FADO. E pe Ferdinand, la nr.64. Portiile foarte mari, mancarea foarte buna. Si nu e multa lume, asta mi se pare important.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
Solon |
![]()
|
Nu incercati Burebista de pe Batistei!!Preturi nesimtite, atmosfera misto, ospatari nesimtiti care la final de trag de maneca ca nu ai lasat destul.Culmea lasasem superbine spaga!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la observatia lui Solon. Atentie: Burebista de pe Batistei si cea de pe Mosilor sunt ale unui patron, iar cea de pe Titulescu (care e superOk) e a altui patron. Cei 2 au fost parteneri, dar s-au certat, acum e fiecare cu pravalia lui, in privinta numelui nu au cazut de acord asa ca il folosesc amandoi.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
foarte misto este si "Decebal", de la Muncii inspre Alba Iulia la 100m pe dreapta. mancare romaneasca ff buna, au si preparate din peste, un pic mai scump ca "La Mama", servire buna (depinde de ospatar)
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
La Capriciossa,pe Ion Ionescu de la Brad,pizza buna si diversificata,intre 100.000-200.000 masura mare de tot,spaghete italiene,mancaruri italienesti,vin si bere la preturi nu prea mari.Vinurile bune si accesibile la 200.000-250.000 sticla,restul sunt mofturi....Atmosfera de nota 10,servire de nota 9,cand iesi afara nu-ti mai gasesti masina de jeep-uri si alte alea,zici ca e salonul auto,nu alta !!!!
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
raducu68 |
![]()
|
La Ho si Min sint doua circiumi cu terase, Myt si Noroc. Pizza buna (cica) si bere girla. Testam diseara
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
McVic |
![]()
|
Myt e ala care se inchide repede?
|
|
raducu68 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:52 |