Unde Bem?, Cârciumi bune in bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Unde Bem?, Cârciumi bune in bucuresti
McVic |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|||
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Curat noroc
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
recent am auzit de un restaurant cu specific maghiar, vis a vis de ambasada ungariei, pe calderon cred..
cica au un gulash de mori.. to be tested.. ![]() ptr paste, musaca, ietc, recomand trattoria il calcio in zona piatza amzei, langa planters. ptr aceleashi lucruri merge shi hard rock cafe din dr. taberei, insa prima rulz.. asha.. shi zicetzi ca taverna sarbului din bucale sucks, huh?? bine ca shtiu acuma, tocmai ma gandeam sa merg acolo avand in minte festinul din sinaia... |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Bamboo, in Tei, pe malul lacului, atmosfera incendiara, preturi cam mari, expozitie de porjane si hamaruri in parcare, in concluzie merita incercat.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bre, radule... femei frumoase ce erau acolo..............
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Offf!
![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
McVic |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am terminat o shaorma de la DRISTOR.
CEA MAI BUNA.... |
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sa-ti fie de bine.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Redeschidem topicul? Nu de alta dar imi este cam foame....
![]() O pizza buna gasiti la Cafeneaua Actorilor si Cuptorul cu Lemne pe Pache Protopopescu iar ca restaurant Thalia din Tineretului (super servire, super rapid - am fost de 5 ori pana acum si nici o diferenta in comportamentul chelnerilor, se poarta ireprosabil) Alte sugestii? |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am mers si eu la Cuptorul cu Lemne dar nu ma mai duc. Am asteptat 45 minute dupa 2 pizza. Au fost bune dar parca am rabdat prea mult
![]() |
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
2006 Clio Fidji 1.5dCi 65cp Albastru Otoman aprilie 2006
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
subscriu la ce a zis mutzunache, thalia e f ok, numai sa faceti rezervare ca nu au tot timpul loc
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Thalia are mancare buna, portiile sunt mari, dar si preturile pe masura...
Eu ii stiu de cand s-au deschis si preturile au crescut constant. Niste mici beton fac la cafeneaua actorilor, terasa de pe lac din parcu' Tineretului. Cred ca ii fac pe jar sau asa ceva ca au un gust de te dau pe spate de bun si nu ies deloc pe gat (aka fara bicarbonat la greu). Preturi super decente plus vreo 6 tipuri de inghetate pentru cei care merg cu prietenele, iubitele, sotiile etc. ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Shaorma - Maverick la Orizont - Dr. Taberei.
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Shaorma La Genin - pe calea Floreasca aproape de urgenta si in city mall
|
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Shaormerie buna pe floreasca aproape de spitalul de urgenta, stiu ca sunt vro 4 sau 5 in zona, dar panditi si voi dupa ora 22 in fiecare seara ca se opresc vro 2 masini cu militieni bortzoshi si dubitele de la antitero sri sa-si ia de acolo. Shaorma mare e..mare rau. Ca restaurant recomand chiar daca nu e din bucuresti: Taverna Sibiul Vechi din Sibiu, e aproape de Piata Mica, acolo am mancat cel mai bine si la preturi super bune (de acolo recomand Traista Ciobanului, ciorba de vacutza si suc de mere FARA CUVINTE). Norocul meu ca sapt viitoare trec din nou prin Sibiu.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
mbc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 1 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
subscriu pt maverik de la orizont: cea mai buna saorma!
dristor a ajuns de ras, pacat de ei; curios ca atunci cand stateam in rahova mergeam la dristor pt saorma, acum stau in berceni si merg la orizont... am fost de 2 ori la saorma in floreasca indrumat de un amic (alt mancator de saorma) ce sade in pajura... nu are nici o asemanare cu maverik... |
--------------------
Renault / Dacia
Clio / NOVA GT si GTi
2005, 1.5dci / 1999
- B43HZK clio bicorp extreme 1.5 dci 80cp, mai 2005
|
|
Valisor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 May 05 ![]() |
Pizza si mancare super buna si la preturi foarte mici se gaseste in Constanta, la restaurantul La Scoica, pe Bld. Mamaia.
O pizza XXL cu diametrul de 50 cm costa parca 40RON, dar este fosrte buna |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 Confort
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
saorma buna si diferita ca ingrediente de restul pe care le-am mancat pana acum, e la Baba pe Mihai Eminescu f aproape de intersectia cu Dorobanti. (copertina portocalie
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Recomand si eu Cafeneaua Actorilor din parcul Tineretului.. servire ireprosabila, portii imense ( o pizza nesimtita am mancat.. era prea mare
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valisor @ 10 Aug 2006, 19:13) Pizza si mancare super buna si la preturi foarte mici se gaseste in Constanta, la restaurantul La Scoica, pe Bld. Mamaia. O pizza XXL cu diametrul de 50 cm costa parca 40RON, dar este fosrte buna Subscriu aici. Cel mai tare restaurant, preturi mai mici decat la orice terasa din Mamaia-plus ca e mult mai select decat alea. Singura problema e ca dupa ora 12:00 (ziua) nu mai prinzi masa decat cu rezervare. Si shaorma de la Maverik rules |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(strumfuadi @ 4 Jun 2005, 18:36) recent am auzit de un restaurant cu specific maghiar, vis a vis de ambasada ungariei, pe calderon cred.. cica au un gulash de mori.. to be tested.. ![]() Szekely Vendeglo. Buna de tot papica la ei. Se poate face un tratament cu palinca, ciuperci cu branza si eventual un gulas. Au ideea buna sa nu faca mancarea foarte, foarte picanta. |
-------------------- |
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Bodega Vama Veche(Str. Cristofor Columb nr. 13) mancare buna si atmosfera placuta.
Ps. La Cafeneaua Actorilor din Tineretului am asteptat dupa o salata si o pizza de mi-au sarit ochii din cap. Culmea a fost ca a venit pizza si salata inca nu era gata. |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Restaurant frantuzesc super fize: La Bastille pe str caderea Bastiliei, aproape de Allianz Tiriac SMB;
Am incercat: -o supa de dovlocel cu branza albastra (adica cu mucecgai bleah) asta chiar nu mi-a placut -un platou cu un muschi afumat in casa (un fel de prosciuto) cu branzeturi, rosii salata; un fel de bacon - o fripturica de vita facuta in sange si taiata precum un cub Rubik foarte buna, alaturi de niste legume la gratar( unele dintre ele nici nu stiam ce erau (brocoli, capere,anghinare, puii mei - un platou cu branzeturi, ( f bune) cu nuci, banane, felii de mar, portocala, struguri foarte bun, foarte buna Alaturi de mincarica asta am sevit numai Sauvignon Blanc de Jidvei ( care oricum e vinisorul meu de suflet) si la sfarsit un expresso alaturi de un Remy Martin de la mama lui. Ca desert un parfait de inghetata cu ciocolata , ness si nuga delicos La desert am savurat langa tort o sampanie excelenta indigena si anume un Jidvei ROSE demisec (care o stiam ca fiind yummy ca atunci cand e vorba de beuturica sunt un adevarat connaiseur si mai bausem; e vreo 60 RON in Mega Image dar se gaseste greu) Pretul 250RON+TVA/capita+ extra consumatie la un teambuilding de acum un an. Merita incercat( pe banii firmei evidement!!!) ![]() |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
mai povestim de mancare?
nu de alta, dar trebuie sa mai pun ceva pe mine ![]() bellini, la univesitate - un tiramisu de te lingi pe degete ![]() e un restaurant cu specific italienesc... paste bune, pizza buna, tiramisu si mai bun (in special cel cu fructe de padure)... |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Azzuro - Dr. Taberei - italian style
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Stie careva cum sunt preturile la restaurantul Szekely Vendeglo? (cel cu specific maghiar?).
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaþie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Tratoria pe Calea Victoriei - excelent - cam vizavi de magazinul Victoria.
Cu City Grill Primaverii - recent si-au schimbat politica de servire - un coleg nu si-a terminat portia si a sarit pe el chelnarita - ca ce, nu i-a placut? De 3 ani ma duc la ei, de cand lucram in zona si mergeam aproape in fiecare zi si se cam "prafuisera" asa ca au adoptat noi politici! Si mancarea nota 9.75! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Aseara dupa marele meci m`am reintalnit cu restaurantul Margineni... Renovat curand. COmanda se ia pe pda sa nu uite chelneru ce scrie. Mancare foarte buna, preturi comparabile cu Pui de Urs (adica micute) si servirea ireprosabila. Daca te grabesti in 20 min mananci si ciorba si felul2... No manele. Muzica spaniola. LCD pe perete. Se pot viziona meciurile stelei si ale romaniei.
Un minus important: Zburatoare multe in local. Un plus important: Este non-stop. Si la modul in care daca vreau un ternedo rossini cu ciuperci la 2 noaptea il fac si iese si bine ![]() Nota 9 . This post has been edited by DrK: 3 Oct 2007, 12:25 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Aseara am fost la Baltazar din nou. este super restaurant, poate unul dintre cele mai bune din Bucuresti
![]() am mancat diverse feluri acolo se-a lungul timpului si toate au fost bune, aseara m-a impresionat platoul de fructe, super fain |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploieºti/Tîrgu Mureº ![]() |
Mi se pare amuzant ca titlul e "Unde bem?" si toata lumea vorbeste de mancare...
![]() ![]() Ar trebui schimbat, nu credeti? This post has been edited by xcristina: 4 Oct 2007, 10:32 |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:37 |