Service IPSO Baneasa
![]() ![]() ![]() |
Service IPSO Baneasa
nick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
dante |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste service-ul din Baneasa... si mie mi s-au parut cam nesimtiti... Dar nici celelalte nu-s mai breze... Cand m-am dus la Mach1 m-a luat ala de acolo ca de ce nu ma duc la service-ul IPSO ca de la ei am luat masina... Ca ei au probleme cu deconturile, ca dureaza mult... Si i-am spus lu' nenea ala ca si service-ul lui e trecut pe cartea de revizii a masinii...
Trebuie sa ai tupeu... Pentru problema ta iti recomand sa scrii un mail RAU direct la Renault in Franta cu plangerile respective... Sa vezi ce frumos te vor trata astia pe aici dupa aia... Am avut un coleg care a facut asa... Go for it bafta!! |
-------------------- D A N T E
Clio Symbol II Expression 1.4 16V Full Options 2003 |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
O sa ma duc si eu la revizia de 10.000 luna viitoare ...si cred ca la Mach 1 Expozitiei... O sa va anunt cele intimplate ... ca am si eu unele probleme:
1. Macaraua de la geamul meu face zgomot la ridicare .... 2. Un super mic scirtiit la volan .... 3. un clinchet metalic din compartimentul motor .... ceva metalic atinge de altceva, sau scutul nu e prins bine ... Oricum, ma duc acolo ca ma lasa sa stau linga masina, si am mai fost cu un reglaj de hayon la inceput .....si am fost super multumit de modul cum m-au tratat.... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
eu am fost la ipso si m-au tratat destul de frumos si chiar s-au ocupat de problema. si tata a fost dar nu stiu cat de corecti au fost in evaluare. banuiesc ca daca era sa schimbe pe bani piesa de 100 de mil o schimbau nu ziceau ca nu are nimic.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Vineri am programare si eu la Ipso. O sa va tin la curent. In schimb colaborarea noastra a inceput deja cu stangul de la telefon:
operator:"De unde aveti masina?" Eu:"De la Cobalcescu" Op;"Duceti-va la ei" Eu, timid:"Pai am inteles ca service-ul nu contreza", Op, lasand-o un pic mai moale:"Da, dar e recomandabil, bine hai spune-ti problema" eu:"Suiera vantul pe la usi!" O:"Ok, dar nu garantam ca o putem face", Eu:fara cuvinte |
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
roadrunner .. revizia de 15.000, nu ?
![]() oricum , eu i-am ales pe ei, ptr k au fost singurii care ma programau cel mai rpd la revizie .. (am sunat azi si maine am fost la ei ... nu ca la ceilalti .. peste o sapt, peste doua ....) |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
face revizia la 10000 ca sa schimbe uleiul mai repede.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tin sa va anunt ca mai nou, la IPSO Otopeni, service-ul Dacia a fost amestecat cu service-ul Renault. De aici rezulta doua lucruri (unu' bun si unu' rau):
1. Il cautati pe unul Tzonea de la receptie, stabiliti cu el o programare, spuneti ca veniti din partea mea (ala cu Solenza verde, cu B 88 ROZ) si ca eu l-am recomandat drept om de incredere. O sa va ajute (dupa ce o sa impuie capul cu timpeniile lui despre mine). Atentie: trebuie sa il ungeti atit pe el cit si pe mecanic! 2. Totul este un talmes balmes, nu stii unde-ti da masina, nu stii cine se ocupa de ea! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
grig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 13 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg cu le-au amestecat:
la partea de mecanica sint 2 receptii: una reno una dacia si la caroserie 1 receptie pt ambele modele; sau cel putin asa era acum 7-10 zile cind am fost akolo. :roll: |
-------------------- |
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
A ramas ca va tin la curent cu service-ul IPSO otopeni. EU am avut mai multe probleme (subiect Suierat vant). Volanul l-am indreptat la MAch1 (acum sta f.f. putin stanga). Oricum, ce ma deranja era suieratul vantului si cutia de viteze. Am lasat masina vineri la ipso si sambata m-au sunat sa vin sa o iau. Cand am ajuns au zis sa mai astept vreo 30 min. sa mai faca niste reglaje la usi. Oamenii se comportau normal (civilizat ar fii exagerat , dar totusi nu te tratau naspa). Ma rog, au reparat problema( atat chederele de la geam erau varza, nu le-au schimbat, dar le-au dat jos si le-au aranjat, cat si usile mai trebuiau reglate). Ideea este ca am mers pe DN1 cu 160 si nu se mai auzea nimic (inainte la 80 ziceai ca decolezi). In ceea ce priveste cutia de viteze spuneau ca se aude intr-adevar un pic trenul, dar este normal (sincer sa fiu, din ce in ce se aude mai putin, eu stiu ce sa zic, s-o mai aseza, etc...). Oricum la usi mi-a placut de ei, nu au fost bulangii sa zica ceva de genul "Domnule, se aude putin, asa e vantul pe caroserie, etc". Au zis clar :"Da domnule, aveti dreptate, se aude vantul prin usi tare si le reparam". Departe ideea de a le face reclama; care este concluzia din toata povestea asta: toti stim ca mecanicii sunt asa cum sunt, dar dintre 2 rele alegeti intotdeauna raul cel mai mic si nu faceti greseala sa va duceti in Cobalcescu , care sunt niste jigodii si care pe mine si pe ceilalti ma tratau asa cum ai vorbi cu unul din Burkina Faso (sau cum dracu se scrie), desi masina am luat-o de la ei cu banul jos.
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
salvé:
doua service-uri am "vizitat" pana acu' si e bine de evitat aceste locuri: 1. Cobalcescu => sunt macelari! 2. Serus => 2 sapatamani de la programare la reparatie. ziceti ca Mach1 e bun? |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
in plus.... unde se gasesc piese (consumabile) pentru Clio-uri la preturi acceptabile? pentru ca la service-uri te usuca!
This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 15:44 |
-------------------- |
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
off topic:
ar trebui sa nu se permita postarea daca nu este logat persoana in cauza; oricum, multe posturi de vizitator sunt facute accidental si in felu asta s-ar evita aceasta greseala ... |
-------------------- |
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
off topic:
apropos, un icon simpatic de "off topic" nu se poate insera in panelul cu iconite? |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
eu unul am auzit ca serus este cel mai bun service renault din toata tara. nu stiu daca este un zvon sau daca este adevarat. cert este ca ei au tot interesul sa prinda cat mai multi clienti . cand am fost prima data la ei in 5 minute a venit mecanicu si a facut o proba de drum dupa acre a discutat extrem de politicos cu mine. au insistat chiar sa vin la service indiferent de problema sau chiar daca mi se pare mie doar ceva neimportant. apoi am fost sa fac comanda la un spolier ( 5 minute) m/au programat si au zis ca e gata intr/o zi . io zic ca sunt baieti buni. daca se intampla ceva rau va zic .
|
--------------------
a
a
a
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Serus sunt intradevar profi, la toate capitolele, dar de aia au devenit foarte aglomerati...
prefer sa ma duc la ei, pentru ca ma suna cand a venit, ma programeaza, si fac treaba ca lumea si nu de mantuiala... faptul ca nu te incurca sa zica asa cum fac altii, veniti si o rezolvam noi "cumva", demonstreaza ca respecta atat meseria cat si clientul... Sigur ca daca este situatie de criza ma duc la altul care nu are client(probabil si de bun ce este) dar prefer sa nu ajung pana la asta... |
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Miine am progamare la Mach 1 ptr. revizie ...va povestesc miine cum a fost ...!!!
...eu sper sa am numai cuvinte de lauda ...Doamne ajuta !!! |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
zeze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
..sau raspunsu-l vom afla abia luni.
da-ne detalii.... ce revizie a fost? si ...cat te-a costat. merci. |
-------------------- |
|
B-24-M J S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE eu unul am auzit ca serus este cel mai bun service renault din toata tara. nu stiu daca este un zvon sau daca este adevarat. cert este ca ei au tot interesul sa prinda cat mai multi clienti . cand am fost prima data la ei in 5 minute a venit mecanicu si a facut o proba de drum dupa acre a discutat extrem de politicos cu mine. au insistat chiar sa vin la service indiferent de problema sau chiar daca mi se pare mie doar ceva neimportant. apoi am fost sa fac comanda la un spolier ( 5 minute) m/au programat si au zis ca e gata intr/o zi . io zic ca sunt baieti buni. daca se intampla ceva rau va zic . Auzi nu sunt prea de acord cu service de la serus. de cand mi-am luat masina dimineata pana se incalzeste face un zgomot de zici ca e pe motorina. am fost la ei si mi-au spus ca e normal sa faca asa. si un prieten de al meu si-a luat exact in ziua aia cand mi-am luat si eu si a lui nu face. |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
chiar e normal sa faca asa pt ca nu e calda
ar trebui sa mai pui un dura lube sau motor up prin motorul ala ma omule si oricum mashina ta are ceva anishori asa ca nu te mai vaita in plus e un renault si e ,,renumit ,, pt motoare zgomotoase. ps1 zii lu mishu sa mai intre si el pe net sa mai vb |
--------------------
a
a
a
|
|
mihai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 10 December 03 ![]() |
Salut,
Trebuie sa ajung in service Renault pentru prima oara pentru o lovitura usoara in spate - indreptat putin si vopsit (partial?) haionul, eventual si bara spate. Ce service recomandati? Stiu ca sunt IPSO, Serus, Mach1 si Cobalcescu. De Cobalcescu am auzit numai lucruri proaste, asa ca as prefera altul. Am mai fost la IPSO Otopeni dar numai pentru ITP. Si inca un detaliu, de la cei care au fost acolo, voi ati lasat masina in service sau ati stat acolo pe durata reparatiei? Am citit diverse pe tema asta si 99% sunt contra lasarii masinii in service. E cumva mai bine la Renault ? Sa am incredere sa o las ? Spaga se mai practica si la service-uri Renault? Multumesc. |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
io unu am programare la serus sa schimb bara miercuri . Am fost de 3 pri in atelierul de tinichigerie vopsitorie si mi se pare super pro. bine utilat se lucreaza frumos si curat rezultate ireprosabile. in rest totul e optiunea ta. cu spaga nu stiu cum e din moment ce e prima data cand merg ! nu cred ca e cazul ca au niste salarii colosale ( bat la 50000000 da nu toate !!!) oricum eu am dat ceva la achizitionare . mai bine intrebi persoana de contact .
|
--------------------
a
a
a
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
Am facut revizia de 10.000 km la Mach 1. Sunt foarte multumit... In primu' rind m-au lasat sa stau linga masina ...astfel am putut vedea cum lucreaza ....daca strica ceva, daca schimba tot ce trebuie... Oamenii sunt super de treaba, iti raspund la intrebarile tale... vorbesti ca cu un prieten.
Revizia a costat 4.500.000 ... foarte bine zic eu ...avind in vedere ca am schimbat tot ce trebuie (filtru aer, filtru ulei, filtru benzina, ulei 5l 5w40 Elf Exellium full sintetic). Singuru' lucru scump e filtru de aer care costa 1.500.000. In rest toate bune, am facut si test cu computeru' in mers ...deci mergeti cu incredere ... |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
zeze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ei,
ma uit pe factura de la Cobalcescu... in total fu aprox 3,7 mil. schimb ulei + filtru filtru aer ( 300.000 lei!!!!!) filtru polen(700.000 lei!!!!) garnituri, TRAPE (???) manopera (1,2 mil) deci.... de unde pana unde un filtru de aer sa fie 1,5 mil???????? nene..or fi buni si amabili, dar mi se pare o mare tzeapa !!!! in ceea ce priveste telefoanele de la Renault... eu am primit niste formulare (chestionare) pe care eram rugat sa le completez si sa le expediez la Renault Romania. Interesant este ca NU erau NOMINALE. pur si simplu ... era o ancheta. ce probleme? unde? zgomote.... etc. so, lamuriti-ma: cine v-a sunat? si....ce mama naibii sunt preturile astea la Mach1? mercidos. |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
ho ho ho ! acu nu stiu care e smecheria. daca era pt tractoriste atunci filtru aer era destul de bun ca pret ( nu de alta da la un seat toledo tdi era mult mai mult) daca era benzinar atunci e o problema reala . am fost pe la augsburg sa vad cum sunt preturile la consumabile si filtrele renault erau 3 -500000 in nici un caz 15ooooo . cam mare diferenta nu credeti ?
|
--------------------
a
a
a
|
|
SorinV |
![]()
|
am dus francezu meu azi la serus la tinichigerie sa vedem ce so intampla. au zis ca deseara e gata ? saracutu ce o face ????
![]() |
--------------------
a
a
a
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
m-am certat si eu cu ei .....da' la codu' de pe cutie asta e pretu' ....ce era sa fac ?....a mai schimbat cineva filtru de aer la megane 2 1.6 16v?
O sa sun la alt dealer sa vad pretul ...chiar sunt curios...daca m-au tepuit ...iese scandal monstru !!! |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
SorinV |
![]()
|
am luat titia de la serus
bara e frumos vopsita mi-au schimbat si emblema chiar daca nu trebuia . e frumos . da romanu tot roman . mi-au rupt un deflector de aer de pe caroiaju fata. magarii la capitolul asta. mai nasol e ca nu au zis ci am descoperit eu . tre sa le zic ceva de dulce :cry: :evil: |
--------------------
a
a
a
|
|
zeze |
![]()
|
mijulself....
sa-ti spun eu ce am patit cu baietii 'profesionisti' de la Serus... probleme cu tinichigeria.... ma rog. cand a fost de indreptat 2 portiere.... 1 saptamana...nene, am crezut ca innebunesc... asa de mult? am intrebat.... iar ei... au zambit. la plecare, am lasat vreo 300 k lei pe la unul dintre ei. la nici 2 luni, da un bou inapoi in intersectie (Dacie papuc.... soferilor dracoveniilor astora le-ar trebui amputat capul, caci oricum nu-l folosesc la nimic)... aripa fata+far facute zob. go to Serus. cat va ia sa reparati? ..."pai o saptamana".... am crezut ca mor. am dat de inteles ca pot fi FFFFFFF amabil cu ei...si s-a urgentat treaba. la 3 zile, sun la ei si-mi spun ca in seara aceea pot sa-mi ridic masina. ajung la ei, constat reparatiile, marc banul (500 k lei...deh)... si mecanicii bucurosi imi susotesc cum ca mi-au reglat si farurile...caci erau naspa din fabrica... m-am mirat nespus... dar am zis merci! ies pe Timisoara... faza scurta... si incepe bâlciul: flash-uri, claxoane... de ce? pentru ca-i orbeam pe ceilalti. ma uit la pozitia farurilor (pe butonul ala din interior)... era asa cum o lasasem eu. deci, 6 luni nime' nu mi-a reprosat nimic..... dupa Serus.... eram bun de injurat. se pricep, manca-i-ar nenea.... asa ca, gata cu Serus...m-am convins, cel putin la tinichigerie. in plus, dureaza ENORM de mult... de ce? apar niste SMECHERI, pile de-ale lor, si se intromizioneaza inaintea celor cu programari. asta e una din definitiile Romaniei... si ma intreb, cand? cand o s-o schimbam? va salut. |
-------------------- |
|
zeze |
![]()
|
hello,
tovarasii care se laudau cu impresii calde de prin service-uri.... gata? v-ati dat la fund? ma rog, daca nu sunt probleme tehnice..si nime' nu se plange... sau nu mai exista oameni cu experiente noi... mai bine inchidem site-ul asta. respectele mele. |
-------------------- Symbol dCi...
soferi de Dacii Papuc, taximetristi...de ce existati? |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 13:43 |