Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Service IPSO Baneasa

Radu718
post 25 Feb 2004, 16:47
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

De ce te plangi Zeze? Ai vazut ce am scris eu (si nu numai eu) despre service (atat Ipso cat si Mach1). Ca o concluzie, recapitulare, daca vrei: toti sunt niste bulangii si o stii bine, numai ca unii sunt mai putin bulangii, altii mai mult. Cei de la Cobalcescu sunt cei mai bulangii (nu numai eu o spun, statisctic daca vrei), cei de la Ipso au grad normal, firesc daca vrei sa spui, iar cei de la Mach1-Sofitel mi s-au parut cel mai putin bulangii (asta nu inseamna ca nu sunt deloc), in sensul ca se baga cu tine in seama, iti explica, incerca sa fie amabili, etc....
La Serus nu am fost, vreau si eu sa merg sa vad care e treab, dar nu crec povestilie de genul ca sunt cu adevarat profi, sunt niste zei etc. dinnt-o motivatie f. simpla: service-ul Serus se afla localizat in Romania.
Ok, cam atat!

--------------------
Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zeze
post 25 Feb 2004, 17:01
Post #32

Membru incepator

bun raspuns. curat. si clar.
merci.

--------------------
Symbol dCi...
soferi de Dacii Papuc, taximetristi...de ce existati?
+
AlexV
post 25 Feb 2004, 23:21
Post #33

Admin?

Group: Admin

asa este. nici uni nu sunt profi. e chiar chestie de noroc. unele chesti le rezolva uni altele altii, depinde de starea mecanicului. eu oricum nu ma duc decat la cei care ma lasa sa stau langa masina. clar.

din pacate am auzit si cum e la service la bmw. ( fratemiu proaspat posesor). spaga se da si ca sa iti bage masina la timp ca altfel intra alti cu spaga si tu stai si astepti. sa nu vorbim de reparatii cat ce si cum.

toti sunt o apa si un pamant. dar lucruri atat de rele ca porsche romania nu am auzit si nu cred ca exista nici la dacia. si nu sunt vorbe.

asta e ne mai ducem la uni, la altii si incercam sa ne rezolvam problemele ca sigur nu vrea nimeni sa le rezolve pentru noi.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Radu718
post 26 Feb 2004, 08:47
Post #34

Membru autentic

Alex, firma unde lucrez colaboreaza f.f.f. mult cu Porche Romania. Ai perfecta dreptatate.... Cei de la Cobalcescu (care stim ca pentru noi reprezinta etalonul) sunt niste ingeri pe langa cei de la Porsche....Oricum, am o cunsotinta care lucreaza la Autorom (mercedes)-se practica acelasi sport national.... caterinca, basacalia, smenul, spaga (sincrer-un pic mai putin la capitolul asta), lucrari la misto...

--------------------
Gri Boreal
+
nick
post 1 Mar 2004, 19:35
Post #35

Membru autentic

Subscriu si eu cu Autorom! Am un prieten cu un AMG super (...), la care i de consuma bateria ca la o lanterna de buzunar! Cei de la service dau vina pe calculatoare etc., dar nu au rezolvat-o de cateva luni de zile. Se pare ca nu se pricep decat la lucruri simple, gen schimat sigurante...

--------------------
Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007
+
zeze
post 26 Mar 2004, 15:14
Post #36

Membru incepator

ceva noutati?
ceva experiente?
preturi?
tzepe?
dati domnilor din degete... cei care s-au ars mai ales... sa aflam. :!:
si sa ne ferim. :shock: :shock:
bafta!

--------------------
Symbol dCi...
+
Radu718
post 26 Mar 2004, 15:35
Post #37

Membru autentic

Iti zic luni cu Serus, e bine asa?

--------------------
Gri Boreal
+
zeze
post 26 Mar 2004, 15:41
Post #38

Membru incepator

ok...pentru ca miercuri merg la Mach1....
maxime.

--------------------
Symbol dCi...
+
Radu718
post 26 Mar 2004, 15:45
Post #39

Membru autentic

La Sofitel?

--------------------
Gri Boreal
+
zeze
post 26 Mar 2004, 16:05
Post #40

Membru incepator

acolo...deja mi-am facut programare...
sper sa fie in regula. caci m-am cam saturat de tzepe & tzepari

--------------------
Symbol dCi...
+
finger
post 22 Jul 2004, 13:43
Post #41

Membru incepator

From: buc.

Salut. Pentru reclamatii/sesizari/laude la adresa concesionarilor Renault si a retelei lor de service va recomand sa apelati acest link: http://www.renault.ro/ro/service/service_c...5c6a364b1627eb4
Eu i-am testat eficacitatea in urma cu un an si ceva reclamand MACH1 pentru faptul ca nu au vrut sa-mi faca revizia la 5.000km motivand ca masina nu era achizitionata de la ei... a doua zi m-a sunat seful service-ului pentru a regla neintelegerea, dar deja o programasem la IPSO. 8)

--------------------
Renault Megane 2003 - Bicorp
+
meganescu
post 24 Sep 2004, 17:04
Post #42

Membru autentic

Hmm, :shock: f ciudat! Eu le-am scris acum vreo luna si nu mi-au raspuns nimic. Era o simpla intrebare. Chiar ma gandeam sa le mai scriu ca ar fi bine sa scoata pagina aia daca tot nu citeste nimeni ce scriem noi ...

This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 15:45

--------------------
+
Nicotine
post 28 Sep 2004, 14:36
Post #43

Membru autentic

Am inteles din auzite ca exista un service in Baneasa (in zona combinatului apicol dar nu cel de la intersectie) care are si un magazin de piese cu preturi ok inclusiv la manopera. Voi incerca sa ajung cu Cielo acolo sa vedem spre comparatie cu Radacini si sa ma interesez de preturi (spre ex amortiz ,placute, esapament de M II sau existenta tester M II) asa ca viitor service post-garantie.

--------------------
+
SorinN
post 12 Oct 2004, 11:09
Post #44

Membru autentic

A ramas ca va tin la curent cu service-ul IPSO otopeni. EU am avut mai multe probleme (subiect Suierat vant). Volanul l-am indreptat la MAch1 (acum sta f.f. putin stanga). Oricum, ce ma deranja era suieratul vantului si cutia de viteze. Am lasat masina vineri la ipso si sambata m-au sunat sa vin sa o iau. Cand am ajuns au zis sa mai astept vreo 30 min. sa mai faca niste reglaje la usi. Oamenii se comportau normal (civilizat ar fii exagerat , dar totusi nu te tratau naspa). Ma rog, au reparat problema( atat chederele de la geam erau varza, nu le-au schimbat, dar le-au dat jos si le-au aranjat, cat si usile mai trebuiau reglate). Ideea este ca am mers pe DN1 cu 160 si nu se mai auzea nimic (inainte la 80 ziceai ca decolezi). In ceea ce priveste cutia de viteze spuneau ca se aude intr-adevar un pic trenul, dar este normal (sincer sa fiu, din ce in ce se aude mai putin, eu stiu ce sa zic, s-o mai aseza, etc...). Oricum la usi mi-a placut de ei, nu au fost bulangii sa zica ceva de genul \"Domnule, se aude putin, asa e vantul pe caroserie, etc\". Au zis clar :\"Da domnule, aveti dreptate, se aude vantul prin usi tare si le reparam\".  Departe ideea de a le face reclama; care este concluzia din toata povestea asta: toti stim ca mecanicii sunt asa cum sunt, dar dintre 2 rele alegeti intotdeauna raul cel mai mic si nu faceti greseala sa va duceti in Cobalcescu , care sunt niste jigodii si care pe mine si pe ceilalti  ma tratau asa cum ai vorbi cu unul din Burkina Faso (sau cum dracu se scrie), desi masina am luat-o de la ei cu banul jos.

Ai idee cumva cum ti-au reglat usile? am fost si eu cu masina pana la ei din acelasi motiv - suieratul vantului. Masina mea nu mai e in garantie si pe partea stanga se vede clar ca ambele usi sunt putin ridicate fata de cum ar fi normal. Reglajul usilor, intrucat balamalele sunt sudate si nu au nici un fel de reglaj, presupune scoaterea tapiteriei, scoaterea usilor, "batut in balamale" si pus usile la loc. Aceasta operatie, spun cei de la Ipso Otopeni, dureaza cca 4-5 ore si costa 90 E fara TVA. Normal, cand am auzit pretzul am plecat... si daca pretul ar fi fost rezonabil as fi plecat... metoda "batut in balamale" nu-mi inspira deloc incredere si chiar nu vad ce s-ar rezolva decat poate un joc al usii....

--------------------
Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003
+
Sneferu
post 13 Oct 2004, 01:12
Post #45

Membru

From: O groapa numita ... Bucuresti!

Eu cand mi-am luat fieratania (de la Ipso) am avut o problema; masina tragea dreapta grupa mare; sunat la ei, spus ca masina are probleme, facut programare; evident ca nu am ajuns la ora stabilita; asa ca in loc de 1:00 pm, am intrat pe la 7. Rezolvat problema (in garantie), dat 500k la baiatul care s-a ocupat; per total multumit. Super aglomerati, iar faza cu daciile sub acelasi acoperis te cam calca. Mecanicii sunt aceiasi. Si e destul de naspa sa stai dupa 2 solenze cu tobele pe jos...

Am stat si pe langa masina, m-a mai alungat ala de pe acolo; cel putin la geometria rotilor au aparatura ;-)

oricum poate ma face si pe mine cineva sa inteleg cum naiba masina noua are +2.4 pe dreapta si -1.2 pe stanga...

Asta e. Am auzit si mai rele si la nume mai mari :-))))

--------------------
Megane II Sedan 1,5 dCi 80 CP Gris Holograme
Confort Privilege
August 2004
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 10:15
Dacia