[Bucuresti] Meridian Sud
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Meridian Sud
EddyAndrey |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 19 January 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2017 1.5DCI
|
|||
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
eu cand am dat comandat avansul l-am achitat direct la renault comercial romania in baza comenzii facute la dealerul local. nu am achitat in contul dealerului...si nici nu mi-au sugerat asa ceva...mi-au dat direct contul renault. probabil s-ar fi complicat...
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
mlml |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 8 December 16 ![]() |
Si eu am facut doar o plata infima catre meridian pt rezervare...era inainte de lansarea megane 4...restul platilor le-am facut in contul renault...poate se pregatesc de insoleventa...😂😂😂...mi se pare cam dubioasa faza....mergi peste meridian..la ei pute
This post has been edited by mlml: 25 Feb 2017, 13:01 |
--------------------
Reanault
Megane GT
2016
|
|
adrianovici_2006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 4 July 16 From: Ramnicu Valcea ![]() |
QUOTE(EddyAndrey @ 25 Feb 2017, 10:39) Salut,eu am dat comanda de la meridian sud si pe scurt sa va spun OCOLITI MERIDIAN SUD! Eu am dat avansul in ianuarie,cei de le meridian sustin ca nu am platit niciun ban.Mi s-au dat 2 serii de sasiu diferite! Niciuna din seriile acelea nu este masina mea.Am fost la RCI si se pare ca nu sunt singurul client in aceasta situatie. Eu nu am nicio masina rezervata si niciun ban platit in conturile renault,desi am platit o suma imensa de bani. Nu va pot oferi mai multe detalii momentan,dar dealerul Meridian Sud nu este de incredere. M-au mintit sistematic ca totul este in regula si ca saptamana aceasta voi avea masina,pana cand nu am fost cu scandal la ei nu au recunoscut ce se intampla. Ce aud este halucinant! ![]() |
--------------------
renault
Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp,
megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
|
|
EddyAndrey |
![]()
|
Mi-as dori sa va ofer mai multe informatii dar momentan sper sa rezolv situatia.Cand va fi rezolvata situatia voi deschide un topic nou si va voi povesti tot ce s-a intamplat.Sper sa plateasca ticalosii astia,daca nu-mi recuperez banii macar sa nu le mai calce nimeni in curte.
Eu nu am stiut cum se procedeaza,cum se plateste,am intrebat la dealer si mi-a spus ca pot plati si cash la ei,iar ei depun banii in contul renault.Este prima data cand imi luam o masina noua,daca stiam ce tactici se practica nu plateam eu cash.M-am gândit ca totusi banii ii dau intr-o reprezentanta nu la cine stie ce colt de strada. |
--------------------
Renault
Talisman
2017 1.5DCI
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Măcar ai hârtii să demonstreze plata? Dacă da, ai de vorbit cu renault direct dacă te-au înșelat.
La cât costă comisioanele de transfer in ziua de azi, nu aș mai umbla cu cash. Nu am niciodată mai mult de 200 lei la mine, decât în vacanță. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 25 Feb 2017, 18:26 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
din cate stiu nici nu pot incasa atatia bani cash...sper sa nu ma insel.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
EddyAndrey |
![]()
|
Asta am aflat si eu dupaia,da am toate hartiile,am vorbit direct la RCI mi-au spus ca pana marti primesc un raspuns,nu sunt singurul client in aceasta situatie,altii au platit prin banca in niste conturi false.
|
--------------------
Renault
Talisman
2017 1.5DCI
|
|
mlml |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 8 December 16 ![]() |
Pute rau...plati cash...conturi false...ori probleme pt meridian..ori incercare de teapa organizata de angajati
|
--------------------
Reanault
Megane GT
2016
|
|
2069 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 13 October 08 From: bucuresti ![]() |
[quote=EddyAndrey,25 Feb 2017, 10:39]
Salut,eu am dat comanda de la meridian sud si pe scurt sa va spun OCOLITI MERIDIAN SUD! si eu am dat comanda la Meridian Sud. Exista posibilitatea sa se lanseze comanda pe numele lor pt a obtine un discount mai bun. Sau poate chiar pt a se folosi ei de acel avans pana la sosirea masinii. Si eu am virat tot in contul lor, masina nu apare cu seria pe numele meu ci pe numele Meridian. Din decembrie pana acum a trecut ceva timp, cum poate sa te amane saptamana cu saptamana si tu sa accepti ? Spui ca ei negau ca le-ai platit vreun ban, pai daca ai hartia de transfer sau depunere cum pot nega ? Spui ca nu poti da mai multe detalii deocamdata. De ce ? este un dosar de cercetare penala ? Aceasta situatie este f neplacuta dar nici f clara nu este. Banuiesc ca cei de la Renault Romania ar fi luat masuri imediat daca era o tentativa de frauda. Am aprecia daca ai da mai multe detalii This post has been edited by 2069: 26 Feb 2017, 17:13 |
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
- b01xxx Renault Talisman dci Intens 2017
|
|
Lypy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 February 17 ![]() |
Salut,
In situatia descrisa de EddyAndrey sunt aproximativ 14-15 clienti ai Meridian Sud. Sunt depuse plangeri la politie, dintre care una este a mea. Este frauda a unuia sau mai multor angajati. Am anuntat Renault Romania, dar pana acum nu am niciun raspuns din partea lor. Maine voi afla verdictul in cea ca ma priveste, dar as vrea sa deschid un topic pe aceasta tema deoarece nu este vorba doar de Renault Medane 4, ci de toate modelele. Rog raspuns din partea unui admin. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci
2017
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Raspuns la ce? Esti liber sa deschizi orice topic vrei, atata timp cat respecti regulamentul iar topicul este relevant ariei in care postezi.
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
aba81 |
![]()
|
pai de ce nu ati spus fratilor mai devreme sa nu pateasca si altii...
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
2069 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 13 October 08 From: bucuresti ![]() |
nu am inteles daca ilegalitatea este a societatii Maridian sau un angajat sau mai multi au actionat pe cont propriu. Destul de greu de crezut ca angajatii ar fi putut comite acest delict in forma continuata fara ca cineva din firma sa sesizeze. Eu am depus avansul la jumatatea lui ianuarie, sper sa nu am parte de astfel de surprize neplacute. Un astfel de scandal ar afecta serios imaginea Meridian
This post has been edited by 2069: 26 Feb 2017, 23:24 |
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
|
|
EddyAndrey |
![]()
|
Este greu de crezut ca aceste lucruri se puteau face doar din angajati,daca este din angajati clar este la un nivel mare(directori,contabilitate).
Nu am spus nimic pana acum pentru ca cel putin eu asteptan sa vina masina,cred ca si restul clientilor la fel.Asa cum am zis,am fost mintit in mod sistematic. |
--------------------
Renault
Talisman
2017 1.5DCI
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate niste dovezi care sa iti sustina afirmatiile ar fi ok ... ca asa poate fi considerat doar niste acuzatii fara acoperire ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
EddyAndrey |
![]()
|
Asa cum a scris colegul mai sus,exista plangeri la politie.Nu am scris aceste lucruri ca sa ma aflu in treaba,ci pentru ca-mi doresc ca alti potentiali clienti sa nu treaca prin ce trec eu.
Din pacate nu pot posta documente sau dovezi,exista plangeri la politie,este de datoria lor sa cerceteze si sa afle adevarul. |
--------------------
Renault
Talisman
2017 1.5DCI
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu am intelege gresit ... nu zic ca nu este asa cum zici tu ... doar ca am un semn de intrebare ... avand in vedere ca se vb. de 14-15 pagubiti .. si prin presa nu a aparut nimic ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
Eu am vrut sa activez functia CruiseControl la Meridian Sud pentru un Megane 2, care are partea hardware instalata si care functioneaza exceptand afisajul, si mi-au zis ca este IMPOSIBIL.
Le-am raspuns cu "functia e utilizabila pe masina, Renault Sibiu efectueaza treba asta pentru 27ron, cu factura, si dureaza cateva minute" si s-a lasat linistea. |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
2069 |
![]()
|
acei angajati lucreaza in continuare la Meridian ? spuneati de conturi false, puteti mentiona un cont sau numele detinatorului contului ? banii i-ai dat la casierie sau persoanei care se ocupa de vanzari ? ati primit chitanta ?
This post has been edited by 2069: 27 Feb 2017, 12:32 |
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu cumva bani dati erau pentru "cumpararea" cupon Rabla?
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
2069 |
![]()
|
am inteles ca a platit integral masina.
|
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Noutati?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
2069 |
![]()
|
interesant, dupa ce topicul a fost mutat aici nu a mai scris nimeni...
|
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am si eu niste prieteni care si-au comandat masina de la Meridian sud si sunt in aceeasi problema. Cica se rezolva. Ma rog ei au platit prin transfer deci au documente. Nu a aparut nicaieri in presa pt ca aia de la Meridian o rezolva intern.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Ce mizerie, cum adica ”o rezolva intern”. Incredibil, sa fi platit o masina si sa imi dispara banii, cred ca deja era mediatizat in toata presa. Ce jeguri de oameni. Asteptam update.
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Sa se vada astia cu masina in batatura si va mai zic.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
2069 |
![]()
|
senzatia mea este ca cei pagubiti sunt putin timorati . Nu mai posteaza aici de frica ca nu vor mai primi masinile Cum adica scriu dupa ce rezolv problema ? Daca scriu acum ce se intampla, se supara domnul de la Meridian Sud ?
|
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
|
|
Diac |
![]()
|
Cam asa ceva. La amicii astia ai mei masina cica a venit in Ro. Au primit asigurari peste asigurari ca totul e ok si ca se rezolva.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
aba81 |
![]()
|
a dat astazi la Pro Tv
![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:30 |