[Bucuresti] Meridian Sud
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Meridian Sud
2069 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 13 October 08 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
- b01xxx Renault Talisman dci Intens 2017
|
|||
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
la ce timpi mari de livrare sunt
![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
Lypy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 February 17 ![]() |
In cele din urma, saptamana trecuta problema mea s-a rezolvat si am putut sa-mi iau masina. Cei de la Meridian sustin ca nu au avut cum sa controleze situatia, deoarece nimeni nu s-a gandit ca poate cineva sa faca o astfel de inselatorie. Idea este ca inca de cand am aflat de problema banilor furati, am anuntat VC ,acum 2 saptamani si abia ieri m-a sunat cineva sa-mi spuna ca mi-am ridicat masina, deci problema este rezolvata. Bucuria achizitionarii unui autoiurism nou, la mine s-a transformat intr-un cosmar,iar cei de la Renault nu iau nicio masura. Mi s-a spus ca am avut ghinion ca am nimerit la acel agent comercial si ca le pare rau. Am ramas fara cuvinte, am avut ghinion ca am intrat intr-o reprezentanta Renault si am vrut sa-mi cumpar o masina. Acesta este respectul pe care il au cei de la Renault pentru clientii lor. Regret ca am ales aceasta marca.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci
2017
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
E clar ca Meridian si-a cam luat-o in termeni de reputatie si in fata scandalului asta ar trebui sa sara cu ceva gesturi comerciale pentru clientii care au intampinat neplaceri. Acuma nu cred ca are legatura cu marca. Exista peste tot, in toate domeniile angajati tupeisti car fac manevre de genul. Am auzit de manevre prin de-ti sta mintea in loc. Ma gandesc cum oamenii de genul asta mai pot dormi noaptea.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu azi stirea de la protv. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o...ii-pacalea.html
Ce nu inteleg eu este in ce cont bancar au trimis oamenii aia banii? Cand faci transfer bancar trebuie sa mentionezi si numele celui care detine contul. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred că despre escrocheria asta e vorba:
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o...ii-pacalea.html |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
romeo_id |
![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 449 Joined: 8 August 11 ![]() |
Eu sunt mai sceptic de felul meu (deh trăim in tara ca l-a dat pe Liviu, Varan, Iliescu, etc), dar când am primit contul IBAN de la dealer, înainte de plata i-am dat search pe google. Doar nu urma sa vărs orbește peste 20k euro intr-un cont necunoscut. Conturile oficiale le cam găsești sigur pe net...
Nu e cazul sa fiți timorați pe banii voștri, munciți din greu. This post has been edited by romeo_id: 10 Mar 2017, 09:07 |
--------------------
Renault
Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique
Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pai si amicii mei au platit avansul in contul Renault. Doar ca nu au verificat VIN-ul masinii in contul careia plateau avansul. Era alt VIN, seria unei masini cumparata cash.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:36 |