Renault Megane facelift, din ianuarie 2006
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane facelift, din ianuarie 2006
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Facelift minor.
S-a modificat putin forma farurilor(acum acestea sunt in genul laguna facelift) Si grila . Asta in fata. Stopurile putin diferite la varianta hatchbach. Astea sunt modificarile vizibile din cele 3 poze. Poate ceva mai consistent o fi la interior. Offtopic: And tu nu ai somn? This post has been edited by St: 9 Dec 2005, 11:44 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Ciudata tare treaba la Renault cu face-lift-urile.
Intai Megane II a aparut cu fata de Symbol (sau invers, nu-s sigur), apoi Laguna II a furat de la Megane II. Acum Clio III a aparut... Megane II fura de la Clio III. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci..cum sa zic ..geniul nu doarme niciodata!
![]() Digitale , ai sucit-o rau de tot ![]() Megane II n-a avut nici o asociere cu Clio Symbol acesta avand acelasi bot cu Twingo. Scenic este singurul facut dupa Megane II (de aceea se si numeste Renault Megane Scenic). Apoi Laguna a preluat mecla lui Megane II care acum primeste un facelift. Megane II nu are absolut nimic de la Clio III , acesta din urma asemanandu-se cu Modus. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Mie mi s-a parut ca Symbolul fata de Generation are mecla lui Megane II... ce-i drept... o incercare mai degraba.
Modus am vreo 3 in parcare la firma... Cred ca pana la urma face-lift-ul asta la Megane II e undeva intre Modus si Clio III. Clio III e clar cel mai apropiat de Nissan-uri ca design (vezi Primera). |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
spate de Clio3...fata de Laguna2 facelift.Interesant...dar as putea spune nu cine stie ce.Nimic neobisnuit!
Cred ca ideea generala a fost : "mai strambam putin tabla sa ne bage lumea in seama ca avem niste motoare noi care merita toti banii"...si sa isi ia unii megande "d'asta nou" ![]() Poate-i scoate din foame pe astia de la "RENO"! |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
- CT-89-PAD|TX-6273-TX
2006 E | 1999 Doamne ajuta!
|
|
nikos_WDJ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 3 January 05 ![]() |
M-am uitat pe pozele cu noile modele... dragut! Apropo, daca dati click pe poza apare alta!
![]() |
--------------------
DACIA
1310
- WDJ
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(padual @ 9 Dec 2005, 19:53) [...] Cred ca ideea generala a fost : "mai strambam putin tabla sa ne bage lumea in seama ca avem niste motoare noi care merita toti banii"...si sa isi ia unii megande "d'asta nou" ![]() Poate-i scoate din foame pe astia de la "RENO"! Nu cred ca asta e ideea. E dreptul fiecarui producator sa-si rafineze un anume produs. Orice efort al producatorului de a aduce ceva in plus oricat de mic e de apreciat. P.S.: E derivat din Clio III toata ziua: http://www.km77.com/marcas/renault/2005/cl...06-p/gra/08.asp http://www.km77.com/marcas/renault/2006/me...gama/gra/01.asp Ma refer la faptul ca grilajul se ingusteaza spre sigla. La vechea fata grilajul nu se ingusteaza ci se largeste. Iar sigla sta deasupra liniei superioare a grilajului si nu pe o linie mediana. This post has been edited by DigitalScribe: 9 Dec 2005, 20:47 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu-mi place deloc.
Era mai misto inainte... Acum asteptam reducerile.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cealalta e draguta
Dar ce e asta frate ? ![]() Am vazut si pe strada, modelul anterior presupun...asemenea uratenie... Zici ca e geanta cu scule ![]() Antena nelipsita din crestetu masinii ![]() This post has been edited by andu911: 13 Dec 2005, 18:19 |
--------------------
-
-
-
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai sa razi... place multora! Mai ales fetelor!
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu e acelasi lucru. Meganu 2 hatch-back e genul de masina love it or hate it, nu prea exista cale de mijloc. Mie de pilda imi place mult cum arata, mai ales ca atunci cand l-au lansat au ales o campanie foarte potrivita cu peisajele selenare in care aparea, potrivindu-se perfect cu forma sa ciudat-futurista. Imi place mult mai mult ca Meganu 2 sedan, de exemplu, care arata mult mai comun. Ca fapt divers, eu nu suport Golful, are cea mai comuna forma posibila, n-are nici cel mai mic element particularizant.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
QUOTE(andu911 @ 13 Dec 2005, 20:15) Cealalta e draguta Dar ce e asta frate ? ![]() Am vazut si pe strada, modelul anterior presupun...asemenea uratenie... Zici ca e geanta cu scule ![]() Antena nelipsita din crestetu masinii ![]() Vreau si eu o trusa de scule de asta ca de dulapul meu m-am saturat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B69XXX
1900 toamna It's more DACIA than Renault
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 14 Dec 2005, 01:52) Nu e acelasi lucru. Meganu 2 hatch-back e genul de masina love it or hate it, nu prea exista cale de mijloc. Mie de pilda imi place mult cum arata, mai ales ca atunci cand l-au lansat au ales o campanie foarte potrivita cu peisajele selenare in care aparea, potrivindu-se perfect cu forma sa ciudat-futurista. Imi place mult mai mult ca Meganu 2 sedan, de exemplu, care arata mult mai comun. Ca fapt divers, eu nu suport Golful, are cea mai comuna forma posibila, n-are nici cel mai mic element particularizant. Yess ! In sfarsit cineva care gandeste 100% ca mine ! ![]() This post has been edited by DigitalScribe: 14 Dec 2005, 17:02 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
subscriu la ideea ca megane-ul genul de masina totul sau nimic, insa cred ca s-a transformat intr-o masina inferioara golfului datorita strategiilor renault care au cautat obtinerea unui pret cat mai mic simultan cu folosirea unor motoare medii(nu pot spune mediocre,dar medii cred ca exprima ce vreau eu sa zic) care nu sunt in stare sa concureze cu motorizarile VAG de pe Golf. Sincer cred ca facelift-ul va avea succes ,cu siguranta mai mare deca a avut feceliftul Lagunei2,si va mai fura niste procente din vanzarile concurentilor, in principal cu noua motorizare.
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
- CT-89-PAD|TX-6273-TX
2006 E | 1999 Doamne ajuta!
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Kind of offtopic:
QUOTE(AND @ 8 Dec 2005, 05:02) Renault Megane 2.0 dCi 150cp : 0-100 in 8.7 sec | 5.4l/100km Alfa Romeo 147 1.9 JTD 150cp : 0-100 in 8.8 sec | 5.9l/100km Audi A3 Sportback 2.0 TDi 140cp : 0-100 in 8.8 sec | 5.5l/100km Citroen C4 2.0 HDi FAP 140cp : 0-100 in 9.7 sec | 5.5l/100km Fiat Stilo 1.9 JTD 150cp : 0-100 in 8.9 sec | 5.8l/100km Opel Astra 1.9 CDTi 150cp : 0-100 in 8.9 sec | 5.8l/100km Seat New Leon 2.0 TDi 140cp : 0-100 in 9.3 sec | 5.6l/100km Volkswagen Golf V 2.0 TDi 140cp : 0-100 in 9.3 sec | 5.4l/100km In topul asta sunt doar 3 motoare: - 1.9 JTD/CDTi pe Alfa, Fiat si Opel - 2.0 TDI pe Golf,Leon si Sportback - 2.0 dCi/HDi de pe Magane/C4, care au doar puteri diferite. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
mie jentile din poze imi plac la nebunie. Jentile de aliaj care au venit default la mine ma cam seaca ca si aspect. Si fata e chiar mai reusita, si incepe sa-mi para rau ca nu am mai asteptat nitel
![]() |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Arata din ce in ce mai bine . Sper ca si la Dacia sa fie urmat exemplul .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
maaare rahat...mutat antena spre spate si pus stergatoare aero..
Ma scuzati..dar cand TOTI concurentii> Opel, VAG, Ford, Pijocu,Citroenul isi schimba total gamele de masini, renou baga un face-lift....de toata jena! Unde dracu am citit ca actionarii vor sa il castraze pe actualul PDG de la reno pt politica asta falimentara, nu de alta dar restul competitiei anunta NOI modele in 2006-2007 iar renou se iroseste in produse de nisa, gen mutanti mobili Modus ... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(big2003 @ 18 Dec 2005, 19:21) Cu ce arata mai mai bine? A trebuit sa caut o poza actuala si sa fac ca la jocurile alea de la gradinita cu "gasiti cele 7 diferente intre imagini". Bag seama ca se plictiseau rau intr-o vineri dupa-masa designerii de la Tehnocentre si si-au dat si ei cu parerea ca sa-si justifice cafeaua pe saptamana respectiva. Iar de face-lift la Logan ma abtin, la ce fata de lift are.... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
corect...frigider adult cu becuri
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
mai degraba lasau megane`ul cum era...doar sa puna motorul nou...sau daca tot vroiau sa faca ceva nou...realizau alta masina
![]() |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
RollerMAN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer din nou astia de la renault o dau in bara, au facut face lift la laguna si arata oribil acum botul si acelasi lucru observ ca il fac si la megane, pacat pentru ca megane-ul actual e superb si daca ar fi pus niste motorizari mai puternice ar fi devenit o masina ieftina si foarte competitiva pentru clasa ei dar deh, trebuie sa existe si laguna nu?
Personal sunt innebunit dupa megane sedan (aceasta si cu vechea laguna sunt singurele masini renault care imi plac cu adevarat). |
--------------------
Dacia
1410
- B Born 2 roll!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
Eu cred ca astia de la Renault stiu ei ce fac. Nu stiu de ce sunteti atat de dezamagiti. Asteptati sa vedeti una reala pe asfalt si apoi dati-va cu parerea ca ba e rau ba e bine. Gasesc atitudinea celor de la Renault mai balansata decat a altora. La Renault design-ul se schimba mai rar dar se schimba iar look-ul se schimba mai des nu gasesc nimic rau in asta. Nu mi-ar place sa cumpar o masina si in 1 - 2 ani sa nu mai existe modelul. Ma uit ca si acum Megane I are inca parte de un respect considerabil si a suferit si el un face-lift ca si Megane II.
Mie imi place noul look Megane 2 si desi arata ca o Laguna 2 dupa face-lift nu e chiar asa daca o sa va uitati. Noul look Megane 2 seamana la fel de bine cu Laguna 2 cum seamana si cu vechiul look de la Megane 2. Uitati-va la grilaj cum cele 2 linii (superioara si inferioara) converg spre sigla. Linia superioara daca ar fi sa continue ajunge drept in mijlocul siglei (ca la Clio 3). La vechiul look liniile sunt paralele, iar la Laguna 2 idem... paralele. Farurile seamana cat de cat cu noul Laguna 2 dar urca totusi mai sus pe capota decat toate (ca la Clio 3 doar ca la Clio 3 e din cauza ca semnalizarea e asezata deasupra farului). Sunt insa de acord cu faptul ca face-lift-ul de la Laguna 2 nu isi avea locul. Laguna 2 isi merita propria identitate. Cat despre Modus... cam la fel ca si despre Vel Satis. E ceva care ori iti place ori nu-ti place (ca multe altele de la Renault) din cauza ca iese din tipare si la multi le plac tiparele pentru ca sunt obisnuite cu ele. Criticilor de Modus v-as propune sa faceti un mic test-drive cu el prin oras (neaparat oras) si sa faceti comparatia cu masina pe care o conduceti cel mai des la capitolul stres. This post has been edited by DigitalScribe: 19 Dec 2005, 09:34 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
QUOTE(ashu @ 14 Dec 2005, 03:52) Nu e acelasi lucru. Meganu 2 hatch-back e genul de masina love it or hate it, nu prea exista cale de mijloc. Mie de pilda imi place mult cum arata, mai ales ca atunci cand l-au lansat au ales o campanie foarte potrivita cu peisajele selenare in care aparea, potrivindu-se perfect cu forma sa ciudat-futurista. Imi place mult mai mult ca Meganu 2 sedan, de exemplu, care arata mult mai comun. Ca fapt divers, eu nu suport Golful, are cea mai comuna forma posibila, n-are nici cel mai mic element particularizant. Nu pot sa cred! Pentru prima data sunt de acord cu ashu! Cat despre facelift, nu arata rau, dar parca pierde putin din agresivitate... |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(rotuning @ 19 Dec 2005, 10:53) Nu pot sa cred! Pentru prima data sunt de acord cu ashu! Cat despre facelift, nu arata rau, dar parca pierde putin din agresivitate... Pierde pentru ca-s liniile curbe si nu drepte in fata la caladru. E mai japoneza cumva masina. Cred ca vin ceva influente dinspre Nissan (uitati-va la Primera putin). Prima data cand am vazut noul Clio am tresaltat si m-am gandit din prima la Nissan. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:20 |