Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault Megane facelift, din ianuarie 2006

paul_s
post 20 Dec 2005, 14:25
Post #31

.

Group: Members
From: .

QUOTE(asarban @ 18 Dec 2005, 19:50)
maaare rahat...mutat antena spre spate si pus stergatoare aero..
Ma scuzati..dar cand TOTI concurentii> Opel, VAG, Ford, Pijocu,Citroenul  isi schimba total gamele de masini, renou baga un face-lift....de toata jena!
*

Aici gresesti gandeste-te cand a fost lansat megane 2 si cand a flst lansat golf 4 sau astra
fiecare model are o durata de viata de 7-8 ani , cu un face lift (optiona) l la jumatate distantei
niciodata liderii clasei compacte nu o sa schimbe impreuna
Doar vw si opel si citroen ( da citroenu are cota mai mica dinpiata) au schimbat complet modelele
pejo si reno s-au multumit cu un face lift minor ( dar amandoua avand modele mai noi )

This post has been edited by paul_s: 20 Dec 2005, 14:27

--------------------
. . - . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asarban
post 20 Dec 2005, 17:51
Post #32

Membru autentic

Group: Banned

Cred ca faceti abstractie de noul jetta, de noul passat, de noul astra, de noul vectra , de noul c4, de noul 206 sedan, de noul polo..

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
paul_s
post 21 Dec 2005, 00:05
Post #33

.

From: .

bora si golful intra la vw nu ? astra la opel , c 4 am spus (cu mentiunea ca nu e unul din jucatori mari ) eu 206 sedan nu am vazut nici la noi nici in europa (si e totusi e din clasa mica) polo nu e model nou , e doar un face lift si iar nu e aceasi clasa lafel ca vectra si passat si la vectra apare iar observatia ca si ala tot face lift e
modele noi in clasa compacta sunt asa golf/bora C4 si astra restul , megane si 307 doar face lift in vreme ce alfa nu a schimbat afara nimic pe motiv ca masina arata asa bine ca nu au ce sa schimbe biggrin.gif

--------------------
. . - . .
+
laur
post 21 Dec 2005, 11:37
Post #34

Membru autentic

From: Iasi

[COLOR=blue]
QUOTE(asarban @ 20 Dec 2005, 17:51)
Cred ca faceti abstractie de noul jetta, de noul passat, de noul astra, de noul vectra , de noul c4, de noul 206 sedan, de noul polo..
*

Noul Vectra e doar vechiul (si hidosul) Vectra, cu un face-lift la partea frontala. Noul 206 sedan e vechiul 206 (la care face-lift in cei deja 9 ani nu prea a fost) cu o cocoasa la spate, si care e doar pt. piete "emergente", la fel si 307 sedan.
Noul Polo e vechiul Polo, cu al 2-lea face-lift.

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 01:58
Dacia