Renault Megane facelift, din ianuarie 2006
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane facelift, din ianuarie 2006
paul_s |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
|
||
--------------------
.
.
- .
.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Cred ca faceti abstractie de noul jetta, de noul passat, de noul astra, de noul vectra , de noul c4, de noul 206 sedan, de noul polo..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
bora si golful intra la vw nu ? astra la opel , c 4 am spus (cu mentiunea ca nu e unul din jucatori mari ) eu 206 sedan nu am vazut nici la noi nici in europa (si e totusi e din clasa mica) polo nu e model nou , e doar un face lift si iar nu e aceasi clasa lafel ca vectra si passat si la vectra apare iar observatia ca si ala tot face lift e
modele noi in clasa compacta sunt asa golf/bora C4 si astra restul , megane si 307 doar face lift in vreme ce alfa nu a schimbat afara nimic pe motiv ca masina arata asa bine ca nu au ce sa schimbe ![]() |
--------------------
.
.
- .
.
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
[COLOR=blue]
QUOTE(asarban @ 20 Dec 2005, 17:51) Cred ca faceti abstractie de noul jetta, de noul passat, de noul astra, de noul vectra , de noul c4, de noul 206 sedan, de noul polo.. Noul Vectra e doar vechiul (si hidosul) Vectra, cu un face-lift la partea frontala. Noul 206 sedan e vechiul 206 (la care face-lift in cei deja 9 ani nu prea a fost) cu o cocoasa la spate, si care e doar pt. piete "emergente", la fel si 307 sedan. Noul Polo e vechiul Polo, cu al 2-lea face-lift. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:58 |