FUEL INJECTION FAULT
![]() ![]() ![]() |
FUEL INJECTION FAULT
AR 01 PIU |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 5 January 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna
2001 privilege
- ar 01 piu
|
|||
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Salut! Problema ta nu este singulara si s-a mai tratat subiectul. Daca-mi aduc aminte bine de ultimul cred ca-l poti citi pe aici. Daca pedala este problema atunci dureaza 10 min remedierea: o demontezi (3 suruburi de 10, conectorul), desfaci capacul acela prins cu suruburi cu cap torx (3 parca), pe capac se afla un circuit cu 4 piste grafitate pe care aluneca 4 periute fine care au ramas pe ansamblul pedalei si care nu trebuie deteriorate. Pistele grafitate se curata cu un solvent sau cu wd40. Nu e remediere definitiva, eu repet actiunea cam la 2 ani cand apare eroarea (de regula la inceputul sezonului rece). Bafta
![]() This post has been edited by b_gabi: 10 Jan 2014, 20:17 |
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
AR 01 PIU |
![]()
|
Buna seara din nou, am schimbat pedala de acceleratie si tot asa imi face masina nu mai stiu ce sa fac. Ceva sfaturi in continuare sunt bine venite, GABI_B om de nota 10.
Poate a mai intalnit cineva problema asta |
--------------------
Renault
laguna
2001 privilege
- ar 01 piu
|
|
bogdaneme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 January 14 ![]() |
Salut. Persoana care pune testerul trebuie sa faca si altceva decat sa-ti zica coduri de eroare. In urma unui test adevarat se poate determina mult mai usor un defect. Daca nu ai dubii ca pedala noua are si ea probleme trebuie verificat mai intai cablajul si apoi aruncat la concluzii precum calculator de injectie.
|
--------------------
Renault
Megane
2001-Megane, 2006-MeganeII
|
|
AR 01 PIU |
![]()
|
da intradevar la test doar imi spune erorile si isi da cu parerea nu stie oricum prea multe se vede pe el. Dar as dori in continuare daca a mai patit cineva asa ceva sa ma sfatuiasca ce sa mai fac . PEDALA si CLAPETA am pus tot asa face.
|
--------------------
Renault
laguna
2001 privilege
- ar 01 piu
|
|
bad_ovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 21 May 08 ![]() |
Si eu am avut problema asta si m-am chinuit 2 ani pina i-am dat de capat (sper). Am fost la tot felul de meseriasi, dar nimeni nu stia de ce se accelereaza. In urma testului cu calculatorul s+a depistat pina la urma (dupa multe alte testuri facute inainte si dupa multe piese schimbate) ca de vina ar fi prima sonda lambda care nu lucreaza la valorile normale. Ca urmare, am cumparat sonda lambda, mi-a schimbato si de atunci functioneaza ireprosabil. Roaga un meserias sa iti masoare daca sonda functioneaza si daca zice ca sonda este in ordine, atunci schimba garniturile de admisie (cea mare si cele mici). Nu sunt scumpe, si se schimba usor. Poate asa ii dai de cap. Apropo, eu am curatat si injectoarele inainte, ca nu m-ai stiam ce sa-i fac dar pina la urma s-a rezoșvat problema.
|
--------------------
Renault
laguna
2001 privilege
- MS 07 VOT
|
|
AR 01 PIU |
![]()
|
mersi mult de sfat schimb si sonda lamda m-am uitat sa vad cat costa este vreo 450ron sper sa fie asta si iau garniturile ca nu sunt scumpe. Mai astept pareri,vad ca sunt multe cauze si aceleasi sintome. Apropo si la tine pe test iti dadea circuit potentiometru acceleratie,coerenta intre pista 1 si 2.
Multumesc de ajutor |
--------------------
Renault
laguna
2001 privilege
- ar 01 piu
|
|
bogdaneme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 January 14 ![]() |
Sonda lambda nu are nici-o legatura cu problema ta. Si anume o lipsa de corelatie intre cele doua circuite ale pedalei de acceleratie. Pe tester se pot vedea in timp real cum variaza tensiunile celor doua circuite la apasarea pedalei. Daca pedala a fost inlocuita ramane o problema de cablaj. Trebuie verificat cablajul pedalei. Da mai multe detalii despre masina ( an de fabricatie tip motor putere ).
EDIT : Am vaga impresie ca acest cod de defect este interpretat gresit. Schimba meseriasul du-te la cineva sa iti citeasca ce temperatura a lichidului de racire masoara calculatorul si daca este ceva ciudat inlocuieste senzorul. This post has been edited by bogdaneme: 23 Jan 2014, 14:42 |
--------------------
Renault
Megane
2001-Megane, 2006-MeganeII
|
|
kapp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 4 July 04 ![]() |
DF123 - Throttle potentiometer; short circuit to +Battery
- Permanent DF061 - Injector circuit 1&4, open circuit - Intermittent DF002 - Throttle potentiometer circuit, coherence between track1 and track2 - Permanent Fuel/Ignition (F4P - Sagem S2000 - MT - 770/772/774) DTC Description DF122 - Invalid injection multiplex signals - Unknown status - Intermittent - Intermittent DF095 - Computer supply voltage too low - Unknown status - Intermittent 5110 - Unknown fault code Brake Acestea sunt codurile care da la mine, la acceasi problema, ca a colegului care a deschis topical Idei noi in afara de cele scrise? |
-------------------- |
|
kapp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 4 July 04 ![]() |
Nimic? @ar 01 piu . ti am trimis si mesaj privat.
|
-------------------- |
|
el_ninho04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 30 March 10 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(kapp @ 26 Jan 2014, 15:25) DF123 - Throttle potentiometer; short circuit to +Battery - Permanent DF061 - Injector circuit 1&4, open circuit - Intermittent DF002 - Throttle potentiometer circuit, coherence between track1 and track2 - Permanent Fuel/Ignition (F4P - Sagem S2000 - MT - 770/772/774) DTC Description DF122 - Invalid injection multiplex signals - Unknown status - Intermittent - Intermittent DF095 - Computer supply voltage too low - Unknown status - Intermittent 5110 - Unknown fault code Brake Acestea sunt codurile care da la mine, la acceasi problema, ca a colegului care a deschis topical Idei noi in afara de cele scrise? Salut kapp, Ai reusit sa remediezi problemele? Ce era cu eroarea df061? Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 2 Phase I 1.6 16 v Privilege
2001
- B 114 PMI Laguna 3 , 2008, 1.5 dci, 110 HP.
|
|
BogdanMax2017 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 25 October 20 ![]() |
Salutari,
S-a gasit solutia la problema cu pedala si erorile? Seara buna! |
--------------------
Renault
Talisman
2016 1.6 DCI EDC 160
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:09 |