Renault Clio III, poze si detalii finale!
![]() ![]() ![]() |
Renault Clio III, poze si detalii finale!
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) newclio1.jpg ( Size: 159.67k ) Number of downloads: 534 newclio2.jpg ( Size: 149.43k ) Number of downloads: 658 newclio3.jpg ( Size: 156.22k ) Number of downloads: 485 newclio4.jpg ( Size: 158.4k ) Number of downloads: 529 newclio5.jpg ( Size: 157.23k ) Number of downloads: 456 newclio6.jpg ( Size: 124.88k ) Number of downloads: 469 newclio7.jpg ( Size: 134.28k ) Number of downloads: 431 newclio8.jpg ( Size: 159.22k ) Number of downloads: 361 |
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
macar e mai frumoasa
|
--------------------
-
-
-
|
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
A si aparut deja, sau cum e treaba? Mie imi place la nebunie. Oare pe la ce preturi se invarte ?
|
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Well in priumul rand e clar ca la capitolul siguranta sta excelent...adica 6 airbaguri e ceva ptr o masina care cerd ca se va indrepta spre segmentul 12-14..Interiorul arata demential sa speram ca va fi asa pe fiecare clasa de motorizare indiferent de varianta alesa...ce mai pare mistocuta!!!
Nu inteleg de ce sunt trei motorizari diesel dar probabil au studiat bine piata si considera ca o sa aibe succes...Anyway so far so good! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
eu cred ca m-am indragostit...nu stie nimeni ceva preturi?
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
- CJ37CUC/CJ10YET
Zen 2022/TLX 1989
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
De curand au aparut preturile si detaliile pentru Clio III pe renault.fr. Cam mari preturile la o prima observatie, sper ca la noi sa fie un pic mai mici, un pret de 14-15000 euro, eventual cip, nu stiu cat de atragator este.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Arata superb atat la exterior cat si la interior mai ales plansa de bord si volanul cu calapetele alea de F1.
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Da e si normal sa fie asa... (in leg. cu pretul) ca altfel.. nu ar mai lasa pe alti frati (a se citi DACIA) sa manace !!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Hmm... pare o masinuta demna de secolul 21. Are de toate la capitolul tehnologie si la fel si confort se pare. Se pare ca in spate vor incapea si persoanele care au cap si nu doar 2 ci chiar 3. Cred ca va fi ceva mai interesant decat Modus iar zilele lui 206 s-au scurs.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am citit , in UK se vinde incepand de la 8000-9000 lire ..adica vreo 13.000 euro
![]() Edit : La noi apare probabil prin iarna (Dec sau Ian). Cat despre zilele lui 206 , este adevarat! Insa de la anu Peugeot va da replica cu 207 ![]() This post has been edited by AND: 18 Sep 2005, 13:22 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
In tarile cu apa calda permanenta preturile afisate includ toate taxele.
Undeva la 8000 lire sau 12000 euro cu taxe inseamna cam 10.000 CIP, dar siguranta de 5 stele si renumele Renault aici. Plus ca la noi preturile vor fi mai mici ca in vest. This post has been edited by Codrin: 18 Sep 2005, 14:06 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Simpaticut, dar renault-ul ma lasa cam rece. In schimb pentru fani e ceva frumos. Mi se pare doar mie sau triplele (spate) seamana cu cele de la Opel Astra H (si Corsa)?
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Superba masinuta! Nu ca as si cumpara-o (sau orice din partea Renault), dar un 11.000-12.000DDP ar merita.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
12.000 DDP costa versiunea de clio actuala cu DCI de 80 cai, abs, geam atermic....aproape de versiunea full option. Cat crezi tu ca vor cere astia pe dotarile alea de lux gen piele peste tot, computer, siguranta....aici nu am vazut ESP-ul ci ceva asemnator dezv. de renault.....eu zic ca bate spre pretul unui megane 2 cu dotari decente si motorizare buna ...pret pe care nu il vei da asa cum nu ai dat nici pt clio II, fabia, ignis cand a iesit pe piata loganul mult mai dotat ....da nu mai bun.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Am vazut-o la IAA Frankfurt ieri.
E simpatica dar la cat e de mica oricat de spatioasa ar vrea ei sa fie tot o masina mica ramane. Si cam ridicat pretul. Eu nu i-am cautat pretul in Germania dar e o masina scumpa pentru cat de mare e. |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
E pretul normal pentru o masina noua. Nu ai cum s-o compari cu un SH care are doar un an. In primul an scade cel mai mult pretul unei masini (vorbesc doar de Germania). De aceea exista piata de masini de un an, unde se poate economisi enorm la o masina.
@george slz: cu optiuni puse pe o masina ajungi la un pret enorm. Am vazut aici la reprezentanta bmw un 130 full options, mi se pare ca avea chiar si 6 luni vechime, deci nu mai era masina noua, la pret de 35.000 €. La 34.000 € cumperi E-klasse 220 CDI NOU varianta Classic, adica aproape chel. Chel insemnind printre altele: ESP, ABS, geamuri electrice, tiptronic, klima, rulou de soare electric, trapa electrica, senzor de ploaie, scaune reglabil electric, jante aluminiu. Nu le enumar pe toate ca nu am o lista in fata. Si e diferenta de vreo 2 clase intre masini. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
http://www.auto.outrefranc.com/viewtopic.p...der=asc&start=0
aici gasiti poze multe si foarte bune, plus explicatii detaliate http://www.renault.com/datamedia/doc/media...I_France_GB.pdf aici gasiti preturile pentru franta. cam mari, intr-adevar. ![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
clio 3 masina anului 2006 in europa
pe doi a iesit passat si pe urma alfa159 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Clio III va fi cu cca 500 euro mai ieftin decat Modus la echipari si motorizari comparabile.
Sursa: auto motor si sport numarul din noiembrie 2005. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- B XX RRJ
2004 - Ambition Good things come to those who wait...
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
QUOTE(Loghy @ 13 Nov 2005, 15:11) Clio III va fi cu cca 500 euro mai ieftin decat Modus la echipari si motorizari comparabile. Sursa: auto motor si sport numarul din noiembrie 2005. Da si eu am facut o comparatie intre preturile de la francezi si cele de la noi la modus si prin extrapolare si la clio III (care exista pe www.renault.fr) cu tot cu oferte dar la noi ajung maisinutele cu cel putin 1000 de euro mai ieftine |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
La Siab avea un pret de aprox 17.000 euro, varianta expusa.. Probabil full! Sincer, am fost cu doi amici: eu in dreapta, unul de 1.90m la sofer si celalalt in spate! Masina mi s-a parut nu mica, ci INGHESUITA! Cel putin cel din spate nu avea loc la picioare pt ca amicul de la volan avea scaunul dat mai pe spate... Eu, in dreapta, cu scaunul la jumatatea cursei mai aveam 5 cm si dadeam cu genunchii in bord!
NU stiu de unde aveti voi impresiile astea cu spatiul.. Poate nu sunteti inalti! Sincer, masina este MICA! Si la 17.000 euro imi iau Ford MOndeo sau Nissan Primera, Laguna... By the way in C4 Coupe era mai mult loc in spate, aceeasi comparatie! Si este Coupe! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
- Inca numere rosii...
1.4Hdi 2011
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Interiorul mi se pare dragut, un pic cam incarcat, dar e interesant. Exteriorul nu ma incanta prea mult, pot sa spun ca nu prea imi place mai deloc, rotile imi dau putin impresia ca sunt cam mici pentru dimensiunile masinii, mai ales pentru lungime. Geamurile laterale mi se par mari, eu le-as fi inceput mai de sus si linia nu este rea dar vazuta din lateral spate se vede botul cu o curba ciudata.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Poze:
9743_ren2005clioIII.jpg ( Size: 60.74k ) Number of downloads: 74 9744_ren2005clioIII.jpg ( Size: 66.65k ) Number of downloads: 27 9745_ren2005clioIII.jpg ( Size: 65.59k ) Number of downloads: 38 9746_ren2005clioIII.jpg ( Size: 65.64k ) Number of downloads: 40 9761_ren2005clioIII.jpg ( Size: 59.79k ) Number of downloads: 19 9763_ren2005clioIII.jpg ( Size: 59.76k ) Number of downloads: 14 9773_ren2005clioIII.jpg ( Size: 73.41k ) Number of downloads: 15 9783_ren2005clioIII.jpg ( Size: 86.02k ) Number of downloads: 26 9794_ren2005clioIII.jpg ( Size: 91k ) Number of downloads: 24 9799_ren2005clioIII.jpg ( Size: 80.42k ) Number of downloads: 33 9813_ren2005clioIII.jpg ( Size: 46.91k ) Number of downloads: 28 9817_ren2005clioIII.jpg ( Size: 41.2k ) Number of downloads: 30 9818_ren2005clioIII.jpg ( Size: 41.14k ) Number of downloads: 16 9821_ren2005clioIII.jpg ( Size: 84.96k ) Number of downloads: 53 9824_ren2005clioIII.jpg ( Size: 53.05k ) Number of downloads: 71 9846_ren2005clioIII.jpg ( Size: 45.81k ) Number of downloads: 63 source: Renault Club This post has been edited by My Berlina: 23 Nov 2005, 22:47 |
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
NightClub |
![]()
|
Membru Vrooom Racing Romania Group: Members Posts: 93 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti ![]() |
frumos, parca e mai finisat.
![]() |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
1983 satul de moderatori orbi si de pusti care vorbesc aiurea...DMX 32 RUN
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Interiorul e mai frumos, e mai aranjat decât la modelele de Clio precedente, dar încă persistă senzația de "micime", lucru care pe mine nu mă atrage.
O mașină la care spațiul "vital" pentru fiecare ocupant nu este distribuit egal și în cantitate suficientă nu-mi place. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu mi s-a parut a fi foarte mic interiorul, dimpotriva, ai destul spatiu si in spate (nu ca la un sedan, dar in fine...).
Masina este foarte, foarte frumoasa si atmosfera dinauntru este absolut minunata. Acuma ramane de vazut cum va arata in echiparea de baza si mai ales la ce pret va fi... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Parc-ar fi Opel Corsa. Nu stiu ce va entuziasmati atat.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Mie nu mi-a placut niciodata Clio. Asta arata ceva mai bine, dar la gabarit aduce cu Corsa. Eu la dimensiuni me refeream.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
AND |
![]()
|
E interesant cand isi dau unii cu parerea dar de fapt habar n-au ce zic. Opel Corsa are o lungime de 3.8 m , iar noul Clio de 4.0 m ...a doua ca lungime din clasa mica. Prima fiind Fiat Grande Punto aproape la fel de lung cat un logan. (si e hatch)
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 04:18 |