Renault Fluence Ph2 facelift (2013)
![]() ![]() ![]() |
Renault Fluence Ph2 facelift (2013)
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Nu vad nimic imbunatatit care sa ma faca sa arunc bani a doua oara pe asa ceva. Nu este nici o schimbare decat la "bot"... si pe care o poti face si la primul model din cate vad in poze. Daca te uiti la ea din spate sau din lateral, este aceeasi linie. This post has been edited by ali3n_cop: 6 Nov 2012, 18:46 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
bhadorya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 March 11 From: constanta ![]() |
foarte putin schimbat botul... din cate vad eu farurile sunt identice deci ne punem si noi bara aia noua.
|
--------------------
renault
megane 2 estate
2007 1.5 dci chel
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E un facelift, ce va asteptati?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
Mie imi place. pare mai sportiva noua varianta.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ceva motoare noi?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marsulici |
![]()
|
diesel !!! Group: Members Posts: 69 Joined: 24 March 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 6 Nov 2012, 19:45) Nu vad nimic imbunatatit care sa ma faca sa arunc bani a doua oara pe asa ceva. Nu este nici o schimbare decat la "bot"... si pe care o poti face si la primul model din cate vad in poze. Daca te uiti la ea din spate sau din lateral, este aceeasi linie. Nu cred ca intentia celor de la Renault este sa-i faca pe posesorii de Fluence sa cumpere face-lift-ul. Acest mic upgrade este menit sa improspateze un pic modelul si eventual sa atraga noi clienti. Arata binisor pentru segmentul ei si pentru targetul destinat. Cat despre motoare ... noutatea vine la 1.6 benzina 115cp si 1.6 dCi 130cp. Din cate am inteles toate motoarele noi sunt dotate cu start-stop. Dupa parerea mea este o masina decenta daca esti obiectiv referitor la asteptari ![]() |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
AF80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 April 11 ![]() |
Nu as mai face greseala uriasa sa dau banii pe un Renault din nou.
|
--------------------
Renault
Fluence Dynamique 1.5dci 105cp
2010
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Frumos
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Este un facelift reusit si noua motorizare 1.6 dci 130 Cp face toti bani . O masina frumoasa care se va vinde bine.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Stie cineva ce preturi vor fi la modelul asta ?
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
A aparut
![]() http://www.renault.ro/gama-renault/autotur...e/noul-fluence/ Mie imi place foarte mult interiorul , mai ales Privilege ![]() ![]() ![]() Ce imi place mie costa 16070€ ![]() This post has been edited by Razvione: 10 Jan 2013, 12:02 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Arata bine si preturile sunt bune cu promotia existenta,dotari din plin ! Dar fara promotia de 2500 de euro vor fi cam mari preturile intra peste alte masini din alte clase.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
un kkt de marketing.
pt benzina are un singur motor disponibil. pardon 2 de 1,6 si 110-115 cp. la diesel ai echiparea si motorul.... nu prea poti sa le combini. astia ori sunt prosti ori nu vor sa vanda. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Aeratoarele centrale tot fara rotita sunt. Cred ca se pot inchide cu puterea gandului
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Eu vad discount de 10% iar cu motorul de 1.6 dci intra direct in competitie cu Skoda Octavia cu 1.6 tdi si noul Astra sedan de 1.7 diesel,oare cine o sa castige?cred ca Octavia pe baza numelui si a designului mult mai rafinat dar nici Astra nu e de lepadat la ce interior superb are si linii frumoase pe exterior.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Interesant faclift-ul, ma refer la dotari si interior, la exterior raman la aceeasi parere.
Pe Authentique au pus CD Player de Logan ![]() Dynamique este ideala ca si dotari, cu 1.6 16V CVT si am scos-o la 18.800 Euro... Ce este de laudat fata de concurenta... tableta R-Link cu sunet Arkamys, ofera o experienta multimedia la pret redus unde doar pe Octavia cu Columbus mai vezi, cand va sosi noua Octavia cu Touchscreen in standard atunci se va schimba problema dar si pretul va fi pe masura (vezi Golf7). This post has been edited by connectorxp: 13 Jan 2013, 19:59 |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
ali3n_cop |
![]()
|
Eu vad aceeasi Marie cu alta palarie. Sa mai cad din nou prada terminatilor de la Renault, inseamna ca nu mai am ce cauta pe aceasta planeta si ma mut pe Marte. Cu siguranta vor exista si clienti atrasi si pacaliti cu reduceri si alte discount-uri, masinile lor le vom vedea pe site-uri de specialitate in maxim 1 an de acum inainte, la juma' de pret.
This post has been edited by ali3n_cop: 13 Jan 2013, 19:56 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Oricum au sarit calul la preturi la ce ofera si la cate pb. vad pe aici la Fluence zic pas,dilema mare este intre Octavia Business si Astra sedan Enjoy ambele au atuurile lor.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma uit
aici si ajung iar sa nu inteleg politica astora de la Renault. Daca vreau cutie automata atunci nu pot opta decat ori pentru CVT cu 1.6 benzina, ori EDC cu 1.5 diesel. N-am sa inteleg niciodata de ce pun limitari de genul asta. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Marsulici |
![]()
|
Eu sunt de parere ca au luat in calcul anumite lucruri cand au facut acele restrictii.
Gandeste-te ca ei au o statistica a tuturor modelelor vandute si in ce configuratii, asa ca le este la usor sa observe un anumit trend si sa ofere variantele care cel putin teoretic s-ar vinde mai bine. Nu zic ca au intotdeauna dreptate si ca fac cele mai bune alegeri ... dar cu informatiile pe care le au crede-ma ca ei incerca sa ofere cele mai profitabile optiuni. |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Adica? Daca vreau sa-mi iau cutie automata si vreau sa optez pentru cutia dublu ambreiaj sunt obligat sa-mi iau diesel? Poate nu suport diesel-ul. Mie mi se pare o tampenie sa pui limitari de genul asta. Renault a avut in ultimii ani preturi cu discount. Inteleg sa-mi spuna ca nu-mi da discount daca vreau o combinatie atipica, sa-mi spuna ca trebuie sa astept jumatate de an sau alte chestii de genul asta. Dar nu sa-mi excluda o anumita configuratie. Parerea mea e ca pierd foarte mult cu tipul asta de oferte.
This post has been edited by clr: 15 Jan 2013, 12:57 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
La Renault e mai mult de parte tehnica problema decat de politica de marketing. Nici in Vest nu se ofera EDC pe benzinar (cel putin nu pe Megane) iar CVT-ul este data la pachet cu 1.6 in loc de 2.0.
La VW pana sa bage DSG-ul in oferta aveai de ales doar cutii automate clasice si acestea disponibile pe anumite motoare, iar la Skoda erau ca si inexistente. Diferenta este ca nemtii vor sa vanda si s-au miscat excelent si au acoperit peste 90% din motorizari cu o cutie automata, excepetand 1.6 MPI ce nu se ofera cu DSG, toate au cutie (chiar si 1.4 aspirat avea DSG pe Polo). La o cautare rapida, se pare ca de la unguri inspre stanga ![]() Iar pe restul modelelor de Megane doar CVT pe benzina si EDC pe diesel se poate si alea doar cu un singur tip de motor ![]() This post has been edited by connectorxp: 15 Jan 2013, 13:19 |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
ali3n_cop |
![]()
|
Se gaseste Fluence peste tot doar ca nu are priza la public, mai ales la cel din Vest. Ce sa faci cu o masina inaltata si cu PDG pe Autobahn?
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Marsulici |
![]()
|
QUOTE(ali3n_cop @ 15 Jan 2013, 16:25) Se gaseste Fluence peste tot doar ca nu are priza la public, mai ales la cel din Vest. Ce sa faci cu o masina inaltata si cu PDG pe Autobahn? QUOTE(connectorxp @ 16 Jan 2013, 00:28) Nu inteleg ce legatura are PDG-ul si Autobah-ul cu topaitul ..... Ok, nu este masina de formula 1 sau supercar sa aibe garda la sol de 5mm .... dar nu vad de ce ziceti ca "topaie" , mai ales pe Autobahn care este cat de cat drept si nivelat. Eu unul am mers si cu 170-180 pe autostrazile noastre si sincer nu am simtit ca masina nu ar sta bine pe sosea sau ar avea probleme cand ma depaseau altii. Acuma depinde si de asteptarile fiecaruia ... Era si o zicala : "Daca o sa judeci un peste dupa abilitatile lui de a se urca intr-un copac, va trai crezand ca nu este bun de nimic". Poate daca vorbim de drumuri virajate si stabilitatea in curbe, da, atunci sa amintiti de PDG si "topaieli".... dar exemplul cu Autobahn-ul mi s-a parut total pe langa ![]() This post has been edited by Marsulici: 17 Jan 2013, 10:40 |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Mergi pe Autobahn cu Fluence-ul 1.6 si ne auzim dupa.....daca nu esti in cauza, nu ai cum sa intelegi. Oricum, te asigur ca o sa fie o experienta pe cinste, probabil si unul dintre motivele pentru care cei din Vest nu fac coada sa achizitioneze o masina gandita pentru craterele din Romania, Maroc, Rusia, Moldova..etc
PS: Mersul cu 170 km/h la bordul unui Fluence, se numeste sport extrem ![]() This post has been edited by ali3n_cop: 17 Jan 2013, 10:46 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Marsulici |
![]()
|
Din experienta mea, tot timpul o sa fie persoane care o sa fie nemultumite de ceva pe orice forum te-ai uita.
Imi pare rau ca unele persoane se lasa amagite de marketing-ul constructorilor auto ... dar vina este a lor. Cand ai asteptari nerealiste de la ceva o sa fii vesnic nemultumit ... " the grass is always greener on the other side ". Acuma sa nu intelegeti ca sunt fan inrait Renault si nu am nici o nemultumire legata de masina. Doar ca am facut o alegere in cunostinta de cauza si stiu la ce sa ma astept. Nu o sa ascund vreodata probleme ale masinii doar ca sa para ca sunt ok si sa ma laud ... nu are rost. Dar nici sa ma plang ca o "pasarica" la orice prostie. Pana la proba contrarie, cel putin pentru mine, masina se incadreaza in asteptarile mele. Ce-o fi mai incolo ... om vedea. Probabil la momentul achizitiei fiecare dintre noi a facut cea mai buna alegere posibila atunci. La urmatoarea o sa aveti mai multa experienta ![]() PS : mai cititi si alte forumuri ... mai mult pentru voi sa nu va mai faceti sange rau degeaba PS 2: cat despre mersul cu 1.6 ... no thx, stiu de ce am ales diesel iar faza cu 170 ... a fost de test, nu sunt adeptul vitezelor inutile sport extrem poti sa consideri mersul cu masina la orice viteza ![]() This post has been edited by Marsulici: 17 Jan 2013, 21:35 |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 DCI 110 cp
2012 Expression PLUS
- B-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:20 |