apa in masina, dupa ce ploua ......
![]() ![]() ![]() |
apa in masina, dupa ce ploua ......
siriteanu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|||
Carics |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 7 March 11 ![]() |
Problema asta îmi este cunoscuta.
Eu am lăsat mașina într-o zi "furtunoasa" în fata blocului înclinata pe partea stânga, parte cu șoferul. A plouat mult, iar a doua zi când voiam sa plec cu "calul", constat ca înot în apa de ploaie. A urmat etapa cârpelor și uscatului, după care destinația service: La service mi s-a spus ca nu se știe exact ce are și trebuie lăsata acolo. Am controlat uși, chedere etc. Problema era, precum crezi și tu, acea scurgere de sub aripa. Pe acolo se scurge toată apa de sus de pe parbriz și de sub ștergătoare. Băieții au descoperit ca instalația electrica vine din motor prin scurgere în mașina, iar firele respective nu aveau mansonul acela care sa oprească apa. Apa se scurgea pe fire în mașina. De aceea la spălătorie este in ordine, apa nu ajunge acolo iar când vine o furtuna și scurgerea este suprasolicitata se inunda cocpitul. Este un defect de fabricație. Eu am rezolvata cu mastic. Am înfundat gaura cu mastic și nu mai înot în mașina. |
--------------------
Renault
Laguna
2007/combi
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Ai putea sa detaliezi putin pe unde ai pus mai exact masticul. Nu de alta dar sunt patit si eu, la mine problema a fost de la scurgerea de sub aripa, dar ma gandesc ca pe viitor sa nu patesc din nou.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Referitor la problema cu apa in masina sunt patit si am identificat 3 cauze:
1. Scurgerile laterale de langa stergatoare infundate 2. Gaurile de drenare din usi infundate 3. Daca aveti trapa sunt 4 scurgeri care traverseaza stalpii fata\spate si ajung sub aripi- pot fi infundate. La final turnati apa cu un pet si verificati ca ea sa se scurga sub protectiile de noroi din fata. Mai multe Aici |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
se pare ca si la mine dupa o ploaie torentiala m-am trezit cu apa in masina dar in spatele scaunelor fata, unde sa gata sina
doapele din usa le-am scos ca m-am trezit si in partea din fata cu problema asta mai e si alta scurgere? sau sa fie chederele de vina? ms |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
2011 Renault Laguna II 1.9 dCI 79 kW 2002
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Daca ai trapa, sunt scurgerile infundate !
|
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
e fara trapa
|
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
2011 Renault Laguna II 1.9 dCI 79 kW 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:16 |