apa in Laguna, ati mai patit careva?
![]() ![]() ![]() |
apa in Laguna, ati mai patit careva?
matrix67b |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|||
tiberiutimisoara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 March 09 ![]() |
dap asa este mersi mult am desfacut cu greu si am tras de furtune insa nu stiu cum scot dopriile alea
sau unde in spatele aparatoriilor is prinse pote ne ajuti cum scot aparatoriile de acolo:-)cu niste poze mersi mult oricum nu mai folosesc barca in masina |
--------------------
reanult
laguna 2
2002
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
NU trage de furtune ca poate rupi vreunul. Dopurile de care zic, sunt in capatul furtunelor si ies foarte usor prin tragere Cauta in spatele rotilor fata si in fata rotilor din spate. Scoate cateva clipsuri de plastic ca sa iese aparatoarea de noroi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
tiberiutimisoara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 March 09 ![]() |
mersi mult insa nu pre reusesc eu sa dau jos aparatoriile alea
![]() ![]() |
--------------------
reanult
laguna 2
2002
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
na ca si io patesc.... total ciudat.
la usa dreapta fata, in partea de jos, mi-a aparut apa pe ornamentul ala de plastic care e in interior, apa apare de sub usa in dreptul unei bucati de cauciuc, un soi de cheder. care e la cativa cm de coltul usii (coltul spre fata, catre balama). a aparut la o ditamai ploaia, dar nu pricep de ce se suie apa de sub usa pe pragul ala din interior. |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Dan_laguna @ 8 Mar 2007, 01:58) Asculta-ma cu atentie te rog: afara ploua. stropii se preling pe geam ,intra in usa unde la baza geamului exista un cheder cu o forma speciala care preia apa intrata si o impinge catre lateralul geamului. Odata ajunsa acolo cade pe limitatorul de la usa (care atunci cand usa este inchisa este situat in interiorul usii) iar de acolo se prelinge pe langa folia ce izoleaza gaurile in usa si pe langa interiorul tapiteriei .In momentul in care usa este inchisa tapiteria masinii este "dincolo " de chederul de la usa si astfel apa intra la "picioare spate" cam prin dreptul unde cele doua bucati de ornament plastic al pragului se imbina. Stiu ce vorbesc! Am observat acest lucru la 4 Laguna. Solutia este simpla . QUOTE(FDR @ 11 Jun 2009, 19:53) na ca si io patesc.... total ciudat. la usa dreapta fata, in partea de jos, mi-a aparut apa pe ornamentul ala de plastic care e in interior, apa apare de sub usa in dreptul unei bucati de cauciuc, un soi de cheder. care e la cativa cm de coltul usii (coltul spre fata, catre balama). a aparut la o ditamai ploaia, dar nu pricep de ce se suie apa de sub usa pe pragul ala din interior. Citeste cu atentie mai sus ce zice Dan. La mine exact asa a fost. Mentionez ca se intampla doar cand masina era parcata 1/2 pe trotuar. |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
activex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 21 June 09 From: Oradea ![]() |
si eu am gasit apa in dreapta jos..dar am rezolvat azi.. (dupa 3 zile).. erau infundate furtunele de drenaj de la trapa..am rezolvat cum a zis matrix... multzumesc !
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 / GT line 180 cp
- BH 11 SBN
|
|
mary |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 September 08 ![]() |
Nu am trapa si nu imi intra apa in masina, dar in momentul in care deschid usa spate dreapta curge apa din usa ,chiar daca nu a plouat afara.
este un cheder in partea de jos a usii pe toata lungimea ei si apa vine de deasupra lui, dar nu stiu exact de unde. In momentul in care usa este inchisa nu curge apa Este posibil sa fie toata usa plina de apa? A mai patit careva asta? Problema a aparut doar de 2 luni |
--------------------
renault
laguna 2
2001 full options
|
|
matrix67b |
![]()
|
Usile au gauri de drenare. Deschide usa si baga capul sub ea ca sa le vezi. Cel mai bine le vezi daca dai jos fata de usa dar te complici. Incearca sa le desfunzi ,din exterior, cu ceva subtire.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
mary |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 September 08 ![]() |
O.K.
Ai dreptate am vazut gaurile am bagat o lita si le-am curatat. A iesit ceva mal. Problema este cum ajunge apa in interiorul usii? Partea exterioara a usii este etansa am verificat chederele de la geam si sunt perfecte. De 2 zile a inceput sa apara un miros acrisor in masina care se acentua Acum am vazut mocheta din portbagaj uda dar nu stiu de unde . Nu am carat nimic in spate si a fost gol. Poate cu ploile astea ,dar pe unde intra ???? ma dispera deja |
--------------------
renault
laguna 2
2001 full options
|
|
tibionela |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 December 07 ![]() |
hey saluti am rezolvat la partea din fata dar la partea din spane nu stiu unde se afla amaratul ala de furtun am tot cautat dar nu am gasit :|
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- tm31mtr
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
daca am filtrul de habitaclu ud,si pe pasla de sub el are ceva apa inseamna ca s-au infundat gaurile de la grila de la parbriz de afara?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
da ...
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Si la mine musteste apa sub pres la sofer...Asta se intampla numai iarna...am zis ca e de la faptul ca mai conduc si incaltat in bocanci si las zapada multa...dar am grija sa scurg presul ala mereu...Scurgerule de sub parbriz nu sunt infundate...scurgerea de la baza portierei asemenea...nu stiu de unde si cum vine apa
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
xxla20 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 November 10 From: satu mare ![]() |
Poate sa vina din mai multe locuri Dan73, spre exemplu pe langa cabluri pe la ambreiaj, mai sunt acolo niste orificii de pasaj daca le pot spune asa, orificii care in mod normal sunt blocate cu un fel de garnitura de cauciuc,dar la unii lai ies garniturile si intra apa mai ales cand nu ai scut motor. Ai grija sa nu iti ajunga apa pe la circuite...
|
--------------------
renault
laguna 1,9 dci privilege
2001
- sm99nmt
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ma cam indoiesc ca intra apa pe acolo. Cand am schimbat pompa de ambreiaj am vazut cum e acolo...e destul de sus si dosit locul...sub filtrul de aer si vasul de expansiune. O sa imi var nasul pe acolo totusi, poate dau cu niste mastic..dar cand am schimbat pompa de ambreiaj mi-am rupt o coasta...nu prea imi place sa ma bag pe la pedalier pe acolo.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xxla20 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 November 10 From: satu mare ![]() |
My God
![]() |
--------------------
renault
laguna 1,9 dci privilege
2001
- sm99nmt
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai da...am stat pe o parte pe prag...si s-a rupt la varf unde e mai subtire
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
toti care am dat capitonajele usilor jos si nu am pus silicon sau mastic acolo unde trebuie o sa avem apa in masini
cand ploua apa se prelinge pe geam ,de pe geam cade intre usa si capitonaj si de aici intra direct in masina pe muchia interioara a pragului |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
da...interesanta teorie dar si eu am dat jos capitonajul usei...si nu a unei usi ci la toate 4
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Apa in masina.....balta la propriu !
in urma ploilor abundente de zilele trecute am gasit apa in interior in zona soferului, fata pasager si spate pasager. Masina aflata in parcare ..nu am circulat cu ea. Ieri m-am prezentat la service unde baietii au desfacut protectiile de noroi din fata si au curatat cele doua conducte de unde au scos o gramada de namol, frunze si alte dracii. Am o mare nedumerire...pe unde a intrat apa ...ventilatorul de la clima cumva ??? ..am gasit urme de apa sus la aeratorul din dreapta, in rest totul uscat nu se vad urme de apa langa usi sau trapa ! |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ploaia de saptamana trecuta am observat ca imi picura in dreapta de pe sub bord. Din topicul asta reiese ca as avea scurgerile infundate. E de ajuns daca introduc o sarma prin gaurile de scurgere de la roti sa incerc sa desfund pe acolo? As desface aparatorile de la roti dar nu stiu cat de greu se desfac si daca e nevoie sa dau roata afara.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
si eu am gasit balta la scaunele din fata
intra pe la chederu de la geam in usa si jos are un fel de dop de cauciuc care era plin de nisip si apa nu se mai scurgea cand am scos dopurile respective cred ca au curs 2 litri de apa din usi acuma am scos dopurile definitiv si nu mai am probleme |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
2011 Renault Laguna II 1.9 dCI 79 kW 2002
|
|
mylanezu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 1 April 11 From: Timisoara ![]() |
Buna baieti.Am patit si eu treaba cu apa in masina...ii destul de nasol....la mine au fost infundate aerisirile de la trapa(sunt 2 in stanga si dreapta)>le-am desfundat cu aer comprimat intr-un service.Apa se scurgea prin stalpii din fata si imi curgea exact pe sigurante si prin dreapta prin torpedou.sper sa luati si trapa in seios (cei care aveti) se infunda datorita prafului mult si a frunzelor.Bafta
|
--------------------
Renault
Laguna II
06.2002 2.2 dci Initiale
- TM26MYL
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
eu iara am gasit apa pe covor jos la sofer
dopurile din usi sunt scoase deci nu cred sa mai fie de acolo doar daca ajunge cumva apa in zona pedalelor si curge de acolo ca am gasit doar pe presul de cauciuc nu si pe langa el |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Daca ai trapa verifica sa nu fie infundate scurgerile - doua la numar in lateral.
Se desfunda cu ceva flexibil sau aer comprimat. Verifica mai departe si gurile de scurgere de sub stergatoare pana jos sub roata....toarna apa si vezi daca ajunge jos. Numai bine, |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
trapa nu am dar o sa ma uit sa vad la scrugeri
tot le-am mai curatat dar se infunda iara |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
|
|
tzucupnt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 March 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 1.4 MPI
|
|
tzucupnt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 March 09 ![]() |
QUOTE(FDR @ 11 Jun 2009, 19:53) na ca si io patesc.... total ciudat. la usa dreapta fata, in partea de jos, mi-a aparut apa pe ornamentul ala de plastic care e in interior, apa apare de sub usa in dreptul unei bucati de cauciuc, un soi de cheder. care e la cativa cm de coltul usii (coltul spre fata, catre balama). a aparut la o ditamai ploaia, dar nu pricep de ce se suie apa de sub usa pe pragul ala din interior. care e solutia? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 1.4 MPI
|
|
alicipa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 June 12 ![]() |
buna tuturor am o laguna 2 si la portierele spate am chederele kam rupte se gaseste asa ceva de cumparat si cat ar costa???merci
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2002 brek full fara piele
- bv 13 PGI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 15:54 |