[VAND]BARA FATA COMPLETA SI FARURI MEGANE 2.1, STARE FOLOSITA SI INLOCUITA CU RS.
![]() ![]() ![]() |
[VAND]BARA FATA COMPLETA SI FARURI MEGANE 2.1, STARE FOLOSITA SI INLOCUITA CU RS.
taxi4you |
![]()
|
||
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) bara_vedere_de_sus.jpg ( Size: 256.28k ) Number of downloads: 753 bara_din_fata.jpg ( Size: 274.23k ) Number of downloads: 882 bara_far_proiector_stanga.jpg ( Size: 153.61k ) Number of downloads: 873 julitura_bara.jpg ( Size: 193.46k ) Number of downloads: 772 |
||
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
|
|||
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
UP!
negociabil. |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
taxi4you |
![]()
|
up!
|
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
taxi4you |
![]()
|
up!
|
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
Salut,
Ofer 250 ron pentru bara Nu ma intereseaza decat bara (fara bandouri sau grile). |
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
taxi4you |
![]()
|
up!
|
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
taxi4you |
![]()
|
up!
|
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
taxi4you |
![]()
|
up!
|
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
taxi4you |
![]()
|
poate sunt cam "piperat"
![]() voi incerca altceva..."sare si piper dupa gust!" sa cobor la pret... bara-400 lei; farurile-250 lei. mai jos de atat nu le dau.Prefer sa cumpar un megane avariat fata si sa il repar. |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
grosu.iulian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 12 February 10 From: augsburg ![]() |
Salut,daca farurile sunt valeo si nu au urechi rupte ofer 200 pe amandoua
|
--------------------
Ford
Grand C max
- A IG 193
2011/1,6 ecoboost 182 PS
|
|
taxi4you |
![]()
|
nu vrei si becurile la banii astia?
![]() ![]() ![]() 27 May 2012, 21:22: doar becurile din ele fac 120 lei ![]() This post has been edited by taxi4you: 27 May 2012, 21:22 |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
grosu.iulian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 12 February 10 From: augsburg ![]() |
din cate stiu preturile le ai negociabile!
|
--------------------
Ford
Grand C max
- A IG 193
2011/1,6 ecoboost 182 PS
|
|
taxi4you |
![]()
|
inseamna ca nu ai citit una dintre postarile mele...nu le dau sub 250 lei,le pisez cu ciocanul.
originale valeo la 100 lei bucata,da' ce sunt niste gioarse de "gume"? este in forum un topic unde se discuta de lumina farurilor si precum acestea salveaza vieti ![]() hai sa fim onesti si sa nu dam in extrema. nu doresc sa jignesc pe nimeni,dar cine nu poate da 250 lei pe o pereche de faruri megane 2.1,nu-si permite o astfel de masina,trebuie sa se intoarca la batrana dacie. |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
grosu.iulian |
![]()
|
Totusi nu inteleg de ce esti atat re suparacios,eu nu am dat cu parul,farurile sunt ale tale banii sunt ai mei,vrei sa le dai ,bine nu nu si gata.becurile din ele fac 120?parca sunt la vanzare fara becuri!deci un ultim pret cu tot cu transport,fara becuri fara motorase?
|
--------------------
Ford
Grand C max
- A IG 193
2011/1,6 ecoboost 182 PS
|
|
taxi4you |
![]()
|
incerc sa iti explic simplu...
pentru a putea sa utilizezi aceste faruri ai nevoie de becuri...corect? ![]() costul becurilor este 120 lei...corect? ![]() motorasele noi sunt intre 200 si 300 lei bucata,iar sh 100 lei ![]() cu alte cuvinte la diferenta de pret cu raport valoare becuri faruri pe o parte,adica 60 lei ...tu oferi 100 lei pe "cutia" in care sa pui becurile si vrei ca acea cutie sa fie si noua si de firma... ![]() ![]() P.S. nu sunt suparacios,chiar sunt f deschis in a discuta cu oamenii dar nu suport negocierile astea in "carne vie"...aveti cate unii un stil de ne faceti sa ne fie rusine sa ve cerem bani. daca imi dadeai pm si imi spuneai ca esti un baiat modest,ce vrei si tu sa faci ceva in viata asta grea,te intelegeam...am oferit multe si gratis din postarea cu faruri,airbaguri... sanatate si bafta! |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
grosu.iulian |
![]()
|
Salut.sa recapitulam ai cerut 300 lei pe pereche cu transport inclus fara motorase si fara becuri ,apoi ai lasat la 250 ,eu am oferit 200 daca sunt valeo si nu au urechi rupte,nu sunt amarat si nici nu ma dau banii afara din casa.anul trecut am vandut perechea luate de pe masina cu 300 setul cu becuri si motorase,vreau o pereche buna sa pun lupe,deci daca vrei sa le dai ok daca nu spor la bani.
|
--------------------
Ford
Grand C max
- A IG 193
2011/1,6 ecoboost 182 PS
|
|
taxi4you |
![]()
|
le...pisez , am tot timpul necesar
![]() ![]() |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
grosu.iulian |
![]()
|
Fratele meu cred ca ai probleme cu capul
|
--------------------
Ford
Grand C max
- A IG 193
2011/1,6 ecoboost 182 PS
|
|
taxi4you |
![]()
|
sti...nu-mi permit sa te jignesc pentru ca nu te cunosc si nu se face aici public...daca tu ai facut-o sa fi sanatos!
este marfa mea si fac ce vreau cu ea...capishi???!!! nu-ti convine du-te si lasa-ma in problemele mele. P.S. nu sunt fratele tau...poate cineva intelege ca suntem frati si ne certam pe averea parinteasca. ![]() |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
nt03eae |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 March 11 ![]() |
un pret pentru farul din drepta si niste poze se poate?multumesc
|
--------------------
dacia
1300
- nt03eae
1979
|
|
taxi4you |
![]()
|
far dreapta,fara transport 150 lei.
am incercat sa atasez imagini,dar imi da eroare. ca stare este 9,5/10. |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
Daca le dai fara motorase, alea le cumpar eu
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
taxi4you |
![]()
|
motorasele nu sunt de vanzare.
imi pare rau! ![]() |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
nt03eae |
![]()
|
salut,sunt interesat de farul din dreapta,la un pret mai bun.in primul post ai cerut pe amandoua 300 lei cu tot cu transport fara becuri si fara motorase,mie mi-ai cerut pe unul 150 + transport ar iesi cel putin 180 cu totul.deci un ultim pret !
|
--------------------
dacia
1300
- nt03eae
1979
|
|
taxi4you |
![]()
|
ai specificat bine...pe unul...
la pachet esti mai in avantaj,asta este stiuta de cand lumea ![]() in prezentarea ta nu scrie de unde esti. nu pot discuta subiectul cu transportul. o zi buna! |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
nt03eae |
![]()
|
salut.sunt din neamt.
|
--------------------
dacia
1300
- nt03eae
1979
|
|
taxi4you |
![]()
|
daca erai in raza de max 100 km ti le aduceam personal...sorry
![]() |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 06:02 |