[VAND]BARA FATA COMPLETA SI FARURI MEGANE 2.1, STARE FOLOSITA SI INLOCUITA CU RS.
![]() ![]() ![]() |
[VAND]BARA FATA COMPLETA SI FARURI MEGANE 2.1, STARE FOLOSITA SI INLOCUITA CU RS.
taxi4you |
![]()
|
||
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
|
||
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
|
|||
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Ma intereseaza si pe mine Farul stanga (are si sistemul de fixare a barei pe el?) Eventual si bara Fa-mi un pret pe astea 2 ... Multumesc anticipat |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
cosmyn92 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 30 May 12 ![]() |
Ultimul pret pentru ambele faruri. Daca nu au urechi rupte si sitemul de reglaj este ok,. Vin eu in ploiesti sa le iau! Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
nt03eae |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 March 11 ![]() |
salut.mai ai farurile?
|
--------------------
dacia
1300
- nt03eae
1979
|
|
taxi4you |
![]()
|
up!
|
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
|
|
miki_duda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 December 10 ![]() |
salut, am vazut ca ai mai avut un topic cu faruri < airbaguri etc care s-a inchis. ti-am trimis un e-mail pentru un far "julit" pe la semnalizare. nu tin neaparat sa il iau pe cel julit( daca il mai ai) , ma intereseaza farul fara becuri si fara motoras.
am uitat sa mentionez, far stanga , megane 2.1- 2005, Valeo, doar "cutia" goala. sunt din Ploiesti. se poate vedea sau un nr de telefon sa vorbim? merci |
--------------------
Renault
Megane II
- PH-12-YAL
05.2005 Grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 06:07 |