schimbare ulei renaul laguna
![]() ![]() ![]() |
schimbare ulei renaul laguna
vassi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2000
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Obligatoriu schimbi si filtrul daca nu ai facut tu ultimul schimb. Are un pret modic, 30-40 de lei si stai linistit. Eu in reno puneam Elf, ca tot il recomanda ei
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
vassi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 April 12 ![]() |
si ce tip de ulei Elf e mai indicat? 10w40, 15w40? cati litri ar trebui pusi?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2000
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
1 se poate folosi eficient functia search pe forum si gaseai topic cu tipuri de ulei, "N" recomandari....samd.
2 o sa-ti zica acum unul si altul ba 5w30, 5w40, 5w50, 10w40....etc. 3 raspuns la intrebarea ta: baga un ulei full sintetic. incearca mai intai un 5w30 sau 5w40, numai in cazul in care-l mananca(mai mult nu vorbim de 2-300 ml) il schimbi cu unul mai gros, gen 10w40. Ca marca de ulei, nu neaparat in ordinea asta: ELF, Castrol, Mobil, Aral....incearca sa gasesti ulei care sa nu fie "Made in Romania". 4 Cam atat, sper ca ti-am fost de ajutor. 5 Pentru lamuriri suplimentare uite unul din topicurile despre ulei: http://www.reno.ro/e-bun-uleiul-sunoco-5w3...a-1-t77316.html |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
Asandro |
![]() ![]()
|
![]() Laguna Lover Group: Members Posts: 17 Joined: 14 December 10 From: Bucuresti ![]() |
.....Salut...
http://www.renault.ro/servicii-post-vanzar...ontent=facebook A fost cineva aici ??? ......vad ca nu zice nimic de laguna...ma interesa si pe mine daca a fost cineva ...cat a costat .... |
--------------------
Renault
Laguna 1 RXE 2.0 1998cm3
- B 888 TOM
1994
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
vezi si tu ca ai un formular la rubrica "vezi detalii"....
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Asandro |
![]() ![]()
|
![]() Laguna Lover Group: Members Posts: 17 Joined: 14 December 10 From: Bucuresti ![]() |
.....mda ....se pare ca nu zice nimic de Laguna I ...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 RXE 2.0 1998cm3
- B 888 TOM
1994
|
|
marian05 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 September 10 From: ploiesti ![]() |
am dat baia de ulei jos pentru a schimba garnitura am facut si schimbul de ulei (elf 10w-40) si nu imi mai indica joja electronica ce trebuie sa fac sa indice iar .
p.s. nu stiu unde se afla senzorul . multumesc mentionez ca am renault laguna 1.6 16v This post has been edited by marian05: 26 Nov 2012, 21:45 |
--------------------
renault
laguna 1
- PH-37-CMM
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:51 |