problema rca bot, diverse
![]() ![]() ![]() |
problema rca bot, diverse
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
La Romeo este mai ieftin.
![]() Sincer RCA Ieftin nu este asa de ieftin. Am folosit site-ul sa aflu un pret estimativ pentru asigurare si m-am dus la coltul blocului si am gasit mai ieftin la prima strigare. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Aprob pozitiv. Am devenit client fidel al lui Romeo
![]() Astia sunt chiar jalnici la pret. Cu tot cu reducerea lor de 5% tot scumpi raman ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Cam prea abuziva reclama si pe mail si asa este destul de vizibila pe site! Oricum la emag ofera 15% reducere
![]() LA MULTI ANI TUTUROR !!! |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca va pun un scan cu chitanta ca am facut RCA la ei, scap de mesaje ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Regulament) r) Este interzisa transmiterea de mesaje nesolicitate (SPAM) de orice fel prin intermediul mesageriei private sau prin intermediul email-ului pus la dispozitie de catre forum. Orice abatere se sanctioneaza cu blocarea permanenta a acesului pe forum. Încă o dată la mulți ani! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Botul asta are mai multe oo decat un user normal, se pare. Dupa ce ca are voie sa posteze offtopic in tot forumul, mai trimite si mesaje publicitare in PM. Nu-l poate bana nici un moderator?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca a cotizat la partid, partidul l-a lasat sa trimita.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Io i-am dat ignore si l-am blocat pe privat... probabil degeaba. Oricum mi se pare aiurea sa dea private. L-am injurat asa, de amoru' artei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Prin pm?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Deja ma enerveaza grav botul asta. Dupa ce ca polueaza toate threadurile cu reclama aia mai da si PM-uri acum.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Baotul n'are nici o vina saracu' , e vina 'patronilor' forumului ahtiati dupa profit. Da' stiu o sa apara un moderator pupincurist imediat sa ne explice cum ca ce cheltuieli implica mentenanta forumului.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alex |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pentru "publicifobi" poate exista si varianta de acces pe bani la forum, fara reclama. Nu stiu cum e la voi acasa dar ultima oara cand am verificat eu nimic nu e gratis pe lumea asta.
Ai dracu astia de la Intel, HP si ETP nu vor sa dea de pomana si ei nimic la distinsii forumisti cu retina lezata. Hai la multi ani! |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa detaliez un pic, pentru anul ce vine, in materie de hardware ar fi programat inca un procesor, minim 6 giga de ram, probabil o interfata raid sas si inca 2 hard-uri sas pentru un server care ruleaza 99,9% daciaclub si reno. Daca nu e bine sa plateasca altii pentru ele si sa puna reclame, atunci platim noi sau cine nu vrea reclame.
Poate nu e cea mai ieftina asigurare, dar nu va obliga nimeni sa o cumparati. Si nu o vindem noi. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Și update de IPB când?
|
--------------------
-
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ultima oara cand am portat toate modificarile noastre pe versiunea noua de IPB lucrurile nu am mers deloc bine in teste. Asta se intampla cu o versiune 2.3.3 parca. Cu 3.x.x n-am mai incercat deoarece de atunci s-au adaugat si alte modificari, unele din ele nu au impact vizual, sunt doar la nivel functional.
Lipsa unei integrari cu tapatalk este probabil cel mai mare minus. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu, cel mai mare minus e faptul că nu comunicați astfel de detalii de preferat înainte de a băga pe gât banner-e și PM-uri publicitare.
|
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cataline, tu ceri acordul musafirilor pentru a-ti zugravi apartamentul?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Casa mea arată la fel și fără musafiri. Forumul fără membrii săi dispare.
Nu e același lucru. This post has been edited by C a t a l i n: 30 Dec 2011, 23:28 |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pleaca 10, vin 1000. Fara suparare, atat timp cat forumul ne este pus la dispozitie gratuit, cred ca ar trebui sa fim mai rezervati in aprecieri de genul asta.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
AlexV |
![]()
|
Mai sunt ~24 de ore pana incepe un nou an. Un nou an care sper sa fie mai bun ca asta care a trecut, atat pe plan mondial, local, dar si personal.
Nu o sa putem sa facem nicio modificare de azi pana maine la forum, asa ca mai buna e partea plina a paharului. Multumesc Manuel pentru suport si Catalin, in ceea ce priveste comunicarea, ai si tu dreptatea ta in parte. In consecinta va urez tuturor La Multi Ani !!! |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
Manuele,
pleaca 10 oameni priceputi, cu experienta, vin 1000 de incepatori, cu zeci/sute/mii de intrebari. atat. Insa banuiesc ca pt tine [si ceilalti ce gandesc ca tine] e ok. La mine, la ultimele teste cred, nu-mi mai dadea voie sa ma loghez, nu-mi mai recunostea parola. a trebuit sa schimb userul. La fel - nimic neanuntat, dar mai ales, nimic suport cand am incercat sa ii contactez sa ma ajute sa re-intru in sistem, constient fiind ca am respectat intru-totul regulamentul. Fara suparare, chiar daca e gratis, nu inseamna ca daca vreau sa stau sa il citesc, sa le inghit moderatorilor tot rahatul publicitar. ca de vina nu e rca-ul sponsor, ci moderatorii care au incuviintat actiunea. Oare de ce nu au facut o "cheta publica"? "forumisti, ca sa ne fie mai bine, trebuie sa punem x ron cel putin x membri sa facem lucrul mai bun/usor/etc." Si bag mana in foc ca sunt oameni care si acum ar da, numa sa nu mai vada scarba aia de reclama. Fireste, nu ma bazez in afirmatii pe cei care gandesc ca tine sau ca moderatorul/ii ce au permis sa intre cu bocancii si in PM. Si uite asa, se manjeste cu d'alea si un ultim lucru util in internetul acesta. This post has been edited by RadulescuRomulus: 30 Dec 2011, 23:50 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
Manuel |
![]()
|
Banuiesti prost, am ceva vechime pe-aici, mi-am facut chiar si cativa prieteni, asa ca nu mi-e indiferent cine pleaca. Si pe mine ma deranjeaza reclamele, insa trebuie sa intelegem ca este nevoie de bani ca sa intretii un astfel de forum. Ideea cu cheta a mai fost la inceputuri, a fost pusa in aplicare si s-a terminat prost.
Eu am incheiat discutia pe subiectul asta, n-am chef sa ma cert cu nimeni. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
AlexV |
![]()
|
RadulescuRomulus, este vorba de administratori, moderatorii nu au nicio vina.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
atunci, prezint scuze moderatorilor. atat. celor care "am ceva vechime pe-aici, mi-am facut chiar si cativa prieteni, asa ca nu mi-e indiferent cine pleaca" insa in fata acestei frustrari se rezuma la "Pleaca 10, vin 1000." ori care cred ca acest forum si membrii sai reactioneaza la fel ca "la inceputuri" nu le pot spune decat: cele bune, Romulus!
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:10 |