problema rca bot, diverse
![]() ![]() ![]() |
problema rca bot, diverse
RadulescuRomulus |
![]()
|
||
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Manuel @ 30 Dec 2011, 23:26) Bănuiesc că nu o face, dar nici nu zugrăvește cu ei în casa. În plus, Manuel, aruncă un ochi pe regulament, am pus chiar și eu un citat. E scris cu roșu. This post has been edited by DragosP: 31 Dec 2011, 10:16 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sincer pe mine nu ma deranjeaza domnu' bot.
Pur si simplu il ignor. Daca s-ar face o cheta cum sugera un coleg mai sus nu cred ca ar fi foarte multi care ar pune fie si 1 euro pt forum. This post has been edited by $$ilvviu: 31 Dec 2011, 10:39 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(argon @ 30 Dec 2011, 21:31) Baotul n'are nici o vina saracu' , e vina 'patronilor' forumului ahtiati dupa profit. Da' stiu o sa apara un moderator pupincurist imediat sa ne explice cum ca ce cheltuieli implica mentenanta forumului. Argon ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Eu de 3 ani fac asigurarile la Rca ieftin si pana acuma au fost cei mai ieftini,am mai prins o mini-promotie,una-alta deci a fost bine.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu aștept cu nerăbdare următorul bot, FetițeIeftine.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Urmatorul bot de la FetiteIeftine?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si eu am primit un mesaj de la erceaieftin asta, nu mi-a placut, insa sunt dispus sa-l iert daca imi face o oferta de maxim 400 de lei anual pentru un RCA la Omniasig pentru Megane-ul meu.
![]() P.S.: direct la asigurator e 800 si ceva. ![]() Ori suntem asiguratori ieftini ori nu mai suntem. |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
M-a surprins si pe mine in mod neplacut "botz"-ul cu un PM cu erceaeftin. N-are buton de ignore din pacate...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Incercati si voi din Control Panel, PM Buddies/Block List; dac-a mers la mine, o merge si la restu'.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE Eroarea returnată este: Ne pare rău, dar nu am găsit acest membru Numai tu știi cum ai reușit să-l blochezi ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Vazut ca am pm. Intrat, vazut bot si titul sugestiv, nici nu m-am deranjat sa-l deschid. Select si delete. 10 secunde maxim. Inutila "opareala" unor useri dupa parerea mea.
Atata timp cat nu primesc 10 mesaje de genul asta pe zi mi-e fix-pix. Sa-mi trimita din cand in cand cate unul ca scap repede de el. N-as vrea sa va simtiti jigniti de exprimarea mea, dar dupa cum spunea cineva mai sus eu am prins si vremuri cand s-a facut cheta (ce vremuri, aveam DSN pe atunci). Stiu ca Money a donat nu stiu ce licenta de IPB daca-mi aduc bine aminte, unii au trimis bani samd. Nu a fost usor. E usor sa zici sa se stranga bani, dar in realitate cand se ajunge acolo putini sunt cei care dau. Eu stiu un singur lucru: am economisit enorm (bani, timp, nervi) datorita informatiilor utile pe care le-am primit pe forumurile daciaclub/reno . Si in afara de faptul ca atunci cand am putut am incercat si eu sa ajut cu un sfat din ce am invatat de la altii nu am dat nimic la schimb. Am vazut cu ochii mei facturi de servere sau de licente si stiu ce inseamna. Nu mai spun de munca celor care se ocupa. Daca cineva crede ca poate suporta cheltuielile echivalente sa nu mai avem publicitate il invit sa ia initiativa sponzorizarii. In rest, la criticat tot romanul e campion. This post has been edited by clr: 3 Jan 2012, 20:51 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@ cosmin_2300:
Pai v-am zis cum; inainte de a sterge pm-ul, clic in stg. la "PM Buddies/Block List", l-am adaugat (de fapt acum e singurul in lista respectiva a mea) si gata; eu sunt pe varianta (coltul din stg. jos) "English", nu stiu daca are vreo importanta. @ clr: +1 ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
cu totul de acord cu ce a scris Clr !!
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:13 |