Curatare pistonase de la etrier
![]() ![]() ![]() |
Curatare pistonase de la etrier
Pykolo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti / Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Expression, 1.9 DCI, 120 CP, 88 KW
2004
- IS 12 RVC
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Placutele scirtiie in contact cu discul nu pistonasele. Pe spate e posibil sa ai nevoie de o scula speciala pentru a reintroduce pistonasele in etrier, pe fata nu e nevoie, actionezi frina si ies usor.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Pykolo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti / Iasi ![]() |
QUOTE(audiofilu' @ 4 Aug 2011, 21:46) Placutele scirtiie in contact cu discul nu pistonasele. Pe spate e posibil sa ai nevoie de o scula speciala pentru a reintroduce pistonasele in etrier, pe fata nu e nevoie, actionezi frina si ies usor. stiu ca scartaie in contact cu discul dar am inteles ca pistonasele pot ramane blocate, si de accea sa ramana placutele blocate pe disc si sa scartaie. placutele mai au aproximativ 70%. pe spate nu am probleme, doar fata si cel mai tare scartaie dreapta This post has been edited by Pykolo: 4 Aug 2011, 22:07 |
--------------------
Renault
2004
- IS 12 RVC
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Citeste aici. e deja discutat: http://www.reno.ro/etriere-t101820.html
|
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
graurcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 9 August 09 ![]() |
am schimbat eu garniturile la etrier acum 2 ani si acum am aceeasi problema adica-mi ramane blocat.
Ieri am primit un etrier second hand si luni il montez.am inteles ca nou este destul de scump. |
--------------------
renault
laguna 2
1,9 diesel tel 0745077978
|
|
Pykolo |
![]()
|
imi poate explica cineva mai detaliat cum se face operatia de monatere/demontare etrier, schimbare a kitului de reparatie etrie, scule, etc...
pe autokarma am vazut ca sunt 2 modele si anume: Parte montare fata Diametru 54 mm Sistem Lucas-Trw Parte montare fata Diametru 57 mm Sistem Ate la laguna 2 din 2004, 1.9dci, 120cp care din aste ar fi? |
--------------------
Renault
2004
- IS 12 RVC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 00:55 |