Imbunatatiri Laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatiri Laguna 2
audiofilu' |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|||
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
ce as face:schimbat jante(cu unele pe 17),amortizoare sa ii cobor garda;schimbat toata evacuarea de la galerie la toba finala cu una de inox(dar sa fie siletioasa);pe la motor as schimba niste "furtune"
![]() ce am facut:am intretinut-o cat de bine s-a putut in molozul asta de tara |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Jante de 17 mi-am luat recent,o sa vedem cum arata dupa ce schimbam si amortizoarele,asta la primavara.Bara de rigidizare neaparat,de evacuare nu-s ce sa zic,daca as face as pune ceva silentios ca nu ma intereseaza soundul (deocamdata,poate-mi schimb parerea,sa vedem ce o sa zica si motorul la 270cp).
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
as mai schimba discurile,vopsit etrierii(ca e la moda),vopsit plafonul,polish.evacuarea sa fie dubla bineinteles.doar ma gandeam
![]() ![]() |
--------------------
Renault
2005-Privilege / 2014
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(audiofilu' @ 24 Sep 2010, 18:10) Aha deci, pe tine chiar te mananca. Eu as merge in primul rand pe rigidizare si suspensii. Sway bar, struts bar, alte bare stabilizatoare, adica mai groase. Neaparat alte arcuri. Chiar daca nu ceva sport, macar cele de pe versiunea normala. Si cu astea cred ca rezolvi buna parte din tinuta de drum. La motor nu are rost sa vorbesc de traseele de admisie, ce vrei tu sa faci implica din start schimbari majore pe acolo. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Yep,asta la anul,vor trebui marite injectoarele,intercoolerul,schimbate traseele de admisie si evacuare si pusa o turbina hybrid.
Am eu o lista cu destule interventii de diferite grade de dificultate dar in final cred ca merita,in ziua de azi daca vinzi o masina ai de pierdut,la leasing nu ma mai bag,la credit nici atit asa ca banii pe care i-as plati la un eventual leasing ii voi folosi la diverse imbunatatiri diferenta fiind ca nu am o data scadenta ca la rate,facem cind avem chef,bani si inspiratie. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Florinut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 17 March 07 ![]() |
QUOTE(audiofilu' @ 23 Sep 2010, 18:47) Am in dotare una bucata Laguna 2.0T de 200cp si citind diverse forumuri as vrea sa aflu si parerile voastre referitor la imbunatatirile pe care le putem aduce masinilor noastre in asa fel incit sa ne satisfaca pe deplin. Din ce ofera Renault nu am pus trapa si navigatie in rest nu am avut ce pune din fabrica. Eu am inceput prin a pune Unichip,bujii cu electrod de Iridium si sistemul de sunet a fost substantial imbunatatit prin adaugarea unei linii JL Audio.Alte imbunatatiri minore au fost efectuate pe parcurs. M-ar interesa ceva legat de suspensie in principal dar si altele (modificari motor,evacuari,bara rigidizare,etc). Voi ce ati face/ati facut masinilor voastre? Ai putea da cateva detalii legate linia audio JL, dar si poze, respectiv rezultate? |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 2011 Black Edition
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Ai pe pagina urmatoare topic...poze aici
http://www.reno.ro/sunet-Laguna-2-page-8-t179406-s210.html |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Privilex |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2005-Privilege / 2014
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(audiofilu' @ 23 Sep 2010, 18:47) as vrea sa aflu si parerile voastre referitor la imbunatatirile pe care le putem aduce masinilor noastre in asa fel incit sa ne satisfaca pe deplin. Ar mai fi o chestie, dar sa nu ma injuri. Poti sa arunci pe ea o instalatie de gaz. ![]() La pompa, or sa te invidieze chiar si baietii cu dci-uri. Eu am analizat situatia si am renuntat din motive economice: parcurg max. 10 mii pe an, investitia s-ar amortiza ceva mai greu si nu cred ca voi tine masina asta pana la adanci batraneti. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acum sa iei 2.0T si sa te apuci sa pui gaz mi se pare culmea zgarceniei .... vrei economie .... dCi este solutia....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() culmea zgarceniei = sa pui gpl pe un diesel ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Ce se poate face pentru insonorizarea mai buna a compartimentului motor?Desi imi place sunetul scos de motorul turat as fi curios daca se poate insonoriza.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Laguna 2 are bara stabilizatoare...se mai pune atunci acea bara de rigidizare pe oalele telescoapelor fata ca nu-s lamurit...se poate pune si pe spate insa cum,ajuta la ceva?
De preferat dupa implementarea unui sistem de amortizare de calitate (arcuri sau doar telescoape reglabile) pentru care astept recomandari. Si pentru sistemul de admisie/evacuare as vrea citeva sugestii,la admisie un filtru mai bun (ca sistem) si la evacuare poate dupa toba finala vreun model de a face evacuarea dubla si a customiza bara spate eventual cu un difuzor ca la RSuri.Daca s-ar umbla putin si la sound n-ar fi rau,intentionez sa schimb si turbina urmind si alte modificari asociate. This post has been edited by audiofilu': 5 Nov 2010, 22:19 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Tipul care mi-a facut instalatia se sunet este inginer auto si intr-o discutie de jumatate de ora mi-a explicat vreo 2-3 chestiuni,ce e bine si ce nu din ce mi-am propus.In functie de finante intentionez sa bag vreo 2-3000 euro si sa o mai modific putin (motor,admisie,evacuare,turbina,injectoare,pompa benzina,etc).La exterior mi-am facut de cap si nu mai am ce-i face,poate doar folie dar nu cred (am parasolare).
Mi-ar placea sa-i schimb bara fata cu una de GT si cam atit,la interior nu nu am ce sa-i fac asa ca a ramas ce am spus (mai vad pe la suspensii,frine,ambreiaj). |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
cdadan |
![]()
|
Sa nu-mi spui ca vrei inca 100 de cai pe suspensia stock.
![]() This post has been edited by cdadan: 16 Nov 2010, 18:56 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Pai varsa din tolba cu minuni:ce sa pun?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Am deschis subiectul asta si pe alt forum cu specific tuning si un raspuns a fost ca mai intii schimb frindele si suspensiile si apoi motorul,sa n-am surprize.Primesc sfaturi insa nici o marca,un pret...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
audiofilu' |
![]()
|
La ce cuplu rezista cutia PK6 de pe Laguna 2?As vrea sa fac modificari care sa nu implice cutia sau ambreiajul.
Intrebare:care e veriga cea mai slaba dintre ambreiaj si cutie?Cineva afirma ca o cutie de Logan diesel poate suporta 420Nm si ca asta de Laguna ar duce mai mult si daca de exemplu rezista la 500Nm e valabil si pentru ambreiaj? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 21:05 |