Parcare laterala cu Twingo, repere ...
![]() ![]() ![]() |
Parcare laterala cu Twingo, repere ...
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca cea mai buna solutie ar fi sa pierzi tu 15-20 minute la volanul masinii ca sa descoperi reperele acelea.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
dean35 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 4 December 08 ![]() |
just intuition my friend...eu si acum visez cand parcam cu dacia breack-se termina luneta ---se termina si ""fundul " masinii.....acum ,la renault symbol cu curul ala mare e altceva.....asa si tu...una e "grasanca" de logan si alta "miniona" de twingo....
![]() |
--------------------
renault
symbol
2008
- bucuresti-ora exacta
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Sincer..eu nu ma dau dupa "numar de ture volan" sau faze din astea. Nu conduc pedagogic.
O ajustez "in timp real" - atat cu spatele cat si cu fata. Este prea mica sa gresesti. In plus, rotile fata cum sunt amplasate (aproape sub tine..zici ca e camion ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bubu782001: 18 Mar 2010, 21:12 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
nu sunt sigur...cand ajungi cu roata spate in dreptul barii vehiculului stationat faci dreapta, iar stanga faci cand ajungi cu roata fata in dreptul barii.....intre aceste manevre....dai stanga-dreapta
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Invatati sa parcati fara repere...folositi cat mai mult oglinzile, intoarceti capul in toate directiile, executati manevra cu viteza redusa, ajustati tot timpul volanul in functie de cum evolueaza traiectoria masinii, vedeti ca merge prea spre bordura, rotiti invers putin si apoi reluati rotirea, etc....
A face parcarea dupa repere e ca si cum ai fi orb si ai merge cu bastonul pe strada...poti sa nimeresti sau sa nu nimeresti drumul... Reperele astea pot avea si ele o valoare orientativa,dar important e ca sa intelegi de ce iei de volan intr-un anumit moment,succesiunea manevrelor,etc... Nu fac pe "desteptul" acuma. Asta este o veche invatatura a instructorului meu (un super tip). Prima chestie explicata: NICIODATA sa nu te indimidezi daca tu vrei sa parcheszi iar un individ (de pe banda 1) te injura si se agita ca el nu poate trece. Parchezi linistit si calm...nu il bagi in seama, si apoi dupa ce parchezi masina (ideea este sa o parchezi corect) individul va putea trece usor. Toata treaba este sa ai rabdare la astea. La cat este de scurta masina, va ghidati foarte usor dupa spate, pentru ca nu mai este nimic in spate ca sa puteti afecta. Inainte parcam cu botul cam la 5cm de spatele unuia (la ambitie, sa ma obisnuiesc cu lungimea in fata). Pana cand ma avertizat omul ca daca vreodata o scoate din viteza sa nu "curga" masina lui la vale in a mea. Nu il incurcam (avea loc sa iasa in fata). De fapt "marea" lui problema era ca nu putea umbla in portbagaj ![]() This post has been edited by bubu782001: 19 Mar 2010, 00:36 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
un set de senzori de parcare nu ar ajuta? sunt ieftini. eu ma gandesc la investitie tot pentru sotia mea.
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
2009 night&day/2006 acenta
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
bubu782001 |
![]()
|
??? La Twingo ???
![]() Mai oameni buni... ![]() Eu am o idee mai buna. O camera montata in spate. De asta ce ziceti? ![]() This post has been edited by bubu782001: 19 Mar 2010, 10:00 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La cat conduce nevasta nu cred ca merita investitia ... mai bine ma chinui sa-i fac schema pe hartie
This post has been edited by Tamango: 19 Mar 2010, 10:24 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Oglinzile sunt sfinte, fa un bine sotiei tale si invat-o sa se ghideze dupa oglinzi. Nu e nevoie decat de putina rabdare din partea ta sa stai cu ea pana invata, intuitiv, ce "fidbec" ii da masina cand ia volan.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 19 Mar 2010, 11:58) Nu e nevoie decat de putina rabdare din partea ta sa stai cu ea pana invata, intuitiv, ce "fidbec" ii da masina cand ia volan. La capitolul asta eu am ajuns la capatul rabdarii. Degeaba i-am explicat de mii de ori cum se misca masina cu spatele in functie de cum ia de volan. S-a mai si suparat cand i-am sugerat sa ia o masinuta mai veche de-a lui fi-miu, care are directia functionala si care ar putea sa o ajute sa-si faca idee despre comportamentul masinii. Pe instructorul ala care i-a luat banii, l-as impusca. Am sotie cu permis de conducere, care nu este in stare sa parcheze masina. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Totul se rezuma la exercitiu si rabdare. Spor,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
twingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 January 09 ![]() |
tamango, lasa reperele... fa-ti casco !
![]() |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
Tamango |
![]()
|
Bani aruncati ... am vazut la intalnire ca esti indemanatic ... ne antrenam la parcare laterala intre 2 masini din intoarcere cu frana de mana ?
![]() Ceva de genul asta: This post has been edited by Tamango: 19 Mar 2010, 19:52 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
twingo |
![]()
|
de acord... dar... cine isi pune masina ca reper ?
![]() |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
cauti un stalp ca reper....dar cine isi pune masina la bataie sa i-o parcheze unu asa?
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Pun eu la bataie 'tomobilu
![]() ![]() This post has been edited by bubu782001: 19 Mar 2010, 22:22 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twingo |
![]()
|
ma bag bubu, sunt varf de lance... ceilalti... cu bon de rand
![]() |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Daca dai de stalp...fa-o si tu mai cu mila..
![]() This post has been edited by bubu782001: 20 Mar 2010, 00:31 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
super topic!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
andapelian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 February 10 ![]() |
de ce rideti de saraca femeie ca si sotul meu a montat senzori de parcare la ,,GOGOASA FURIOASA,,
|
--------------------
Renault
Twingo
1999
- AB 30 PAA
|
|
twingo |
![]()
|
Nu intelege gresit,nu rade nimeni de nimeni,e o discutie inofensiva pe care am dezvoltat-o.nici o rautate.Tamango are tot respectul nostru. :-*
|
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
Tamango |
![]()
|
Si chiar daca ar rade de ea nu m-as supara ... cum a zis si colegul de mai sus, stiu ca nu e cu rautate ... la ce scoala de soferi a facut ea e de ras. I-a tinut instructorul ambreiajul tot timpul "ca sa nu-i strice masina" si se trezise in ziua examenului ca ea nu stia sa plece de pe loc. De parcari, garari, intoarcerea in 3 miscari nu mai zic. Acum muncesc cu ea s-o aduc la nivel
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
bubu782001 |
![]()
|
O alta intrebare cu nici o intentie ofensatorie: ma intreb oare cum a luat permisul, nu de alta insa e o problema legata de asta.
Nu spun ca trebuie sa fim toti profesionisti insa niste reguli de baza trebuie sa stie orice sofer. Ma miram eu cum imi gaseam masina pocnita pe bara sau cate o julitura pe aripa in parcare... |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Tamango |
![]()
|
Pai ti-am zis ca in trafic merge foarte bine ... examinatorul nu a pus-o sa faca nici o manevra, asta a fost norocul ei. A condus Loganu' 4 ani fara evenimente
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
twingo |
![]()
|
Tamango la urmatoarea intalnire sa-i dai asigurarea lu Bubu.
![]() |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Foarte tare..
De unde mai gasiti examinatorii astia ca pe mine m-a pus sa parchez sa o scot de acolo, apoi un giratoriu...apoi iarasi o parcare - laterala cu spatele binenteles... Tin minte ca atunci cand am coborat din masina abia ma tineam pe picioare. La care capul de la creta zice: "Ai noroc ca esti Constantean...am si eu unde merge la mare...". Imi venea sa ii zic, ca daca intra in mare se ineaca... ![]() Da eram indeajuns de multumit. Luasem permisul... ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Cipav |
![]()
|
![]() fan twingo Group: Members Posts: 103 Joined: 15 March 08 From: Avrig, Sibiu ![]() |
Daca imi permiteti...ce usor se ia la "voi" pentru ca noi daca nu stapanim la perfectie plecarea din rampa, cu masina tinuta in relanti doar din ambreiaj, carnetu e doar o iluzie(cel putin cand am dat eu acum 3 ani).
|
--------------------
Renault
Twingo
Authentique 2001 8V
- SB 88 CYP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:12 |