Folie auto, Lista pentru cine vrea folie auto
![]() ![]() ![]() |
Folie auto, Lista pentru cine vrea folie auto
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
4. L!nuX
ps : da de montat ? sau mergem mai multe masini ca sa luam un discount ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
recomand cu toata increderea baietii de la http://www.kimedoautofashion.ro/
sau http://www.folierar.ro/ ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
5. Villanueva - Megane Sedan - dat jos folia actuala de 5 % transparenta, curatat geamurile si montat de 20 % - toate geamurile laterale - folie llumar !
|
--------------------
.
.
.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa mergem mai multi. Dar sa ne strangem
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa nu ne complicam sa cumparam noi folia , ci sa ne stragem mai multi pt a lua eventual o reducere ...
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
1.Mutzunache - antiefractie - Renault Megane Sedan
2.RaduNg - solara - Renault Clio Symbol - toate geamurile 3.Razzor - Renault Megane Hatch 4. L!nuX 5. Villanueva - Megane Sedan - dat jos folia actuala de 5 % transparenta, curatat geamurile si montat de 20 % - toate geamurile laterale - folie llumar ! 6. j.d - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
2.RaduNg - solara - Renault Clio Symbol - toate geamurile 3.Razzor - Renault Megane Hatch 4. L!nuX 5. Villanueva - Megane Sedan - dat jos folia actuala de 5 % transparenta, curatat geamurile si montat de 20 % - toate geamurile laterale - folie llumar ! 6. j.d - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile 7. e-SORIN - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu da mai prin mai-iunie..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca gasim o culoare gri asemanatoare bandourilor imi pun si eu... ?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
semit |
![]()
|
folie căcănie?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
semit "cacaniu" e pe nuanta de maro..eu vreau pe gri....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
semit |
![]()
|
my bad
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
L!nuX |
![]()
|
vad ca lumea a specificat daca solara sau anti-efractie , eu stiam ca folia e si solara si antiefractie si altele
oricum eu vreau solara daca e vre-o diferenta , pe toate geamurile eu am gasit toate geamurile 380 ron cu garantie 5 ani , nu stiu tipul foliei , poate daca mergem mai multi luam si un discount la manopera ideal ar fi sa gasim daca ne strangem 10 masini undeva pe la 300 ron |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
semit |
![]()
|
vise umede.. daca vrei samurai sau bruxsafol... be my guest.. o sa plangi dupa 2 ani ca s-a decolorat si e cacanie.. llumar rullz.. eu am de 5 ani si e ca in prima zi
un pret corect pentru o folie de calitate montata calitativ la o firma pe care o vei mai gasi si peste 3-4 ani costa cam 500lei fara nici un discount |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
2.RaduNg - solara - Renault Clio Symbol - toate geamurile 3.Razzor - Renault Megane Hatch 4. L!nuX 5. Villanueva - Megane Sedan - dat jos folia actuala de 5 % transparenta, curatat geamurile si montat de 20 % - toate geamurile laterale - folie llumar ! 6. j.d - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile 7. e-SORIN - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile 8. nonic - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 22 Mar 2010, 18:16) vad ca lumea a specificat daca solara sau anti-efractie , eu stiam ca folia e si solara si antiefractie si altele Exista folie auto dedicata antiefractie si este transparenta. probabil ca la asta se referea Mutzu. In alta ordine de idei, vorba varului Semit...nu cred ca are rost sa ne complicam cu altceva decat Llumar sau 3M. 1.Mutzunache - antiefractie - Renault Megane Sedan 2.RaduNg - solara - Renault Clio Symbol - toate geamurile 3.Razzor - Renault Megane Hatch 4. L!nuX 5. Villanueva - Megane Sedan - dat jos folia actuala de 5 % transparenta, curatat geamurile si montat de 20 % - toate geamurile laterale - folie llumar ! 6. j.d - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile 7. e-SORIN - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile 8. nonic - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
L!nuX |
![]()
|
tot llumar am zis si eu , 3m e cam scumpa si un eventual discount pe care l-am avea l-am pierde la folie
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(semit @ 22 Mar 2010, 17:28) de ce vrei sa o schimbi pe asta? ![]() Intrebari pentru cei care vor folie... 1.de care puneti? legala ori ''mai inchisa ![]() 2.Care sunt sansele sa primesc amenda daca plec din ro ? (vara asta plec in uk..si cam am de mers,, nu vreau sa am treaba cu police ![]() 3.La ce pret va asteptati pentru luneta+laterale fata-spate ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
nu o schimb.. .
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
duster?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@M i h a i
1. Eu personal vreau legala pe toate geamurile. 3. Uite aici reducere pt 2 masini. Ma astept sub 360 RON. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
2.RaduNg - solara - Renault Clio Symbol - toate geamurile 3.Razzor - Renault Megane Hatch 4. L!nuX 5. Villanueva - Megane Sedan - dat jos folia actuala de 5 % transparenta, curatat geamurile si montat de 20 % - toate geamurile laterale - folie llumar ! 6. j.d - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile 7. e-SORIN - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile 8. nonic - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile 9.Gill_ro - folie solara - Megane Sedan, toate geamurile Mutzunache cand ai ofertele de pret te rog sa le pui aici pe topic, multumesc! |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
Mutzunache |
![]()
|
Scuzele mele, am fost putin ocupat si nu am apucat sa fac nimic, dar vad ca lista a crescut asa ca maine, dau telefoane si va tin la curent.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
L!nuX |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Mutzunache |
![]()
|
@Villanueva
Cand ai montat folia? <span class='edit'>26 Mar 2010, 11:36:</span> Oferta scumpa Seleniu folie bruxafol fata+spate pentru renault megsne sedan-500 lei/masina folie bruxafol fata+spate pentru renault clio-600 lei/masina folie bruxafol fata+spate pentru renault megane hatchback-600lei/masina folie bruxafol antiefractie fata+spate pentru renault megane sedan-650 lei/masina folie bruxafol pentru megane sedan+demontat folie existenta (73%)- 650 lei/masina Preturile contin tva si montaj Folia bruxafol este garantata 5 ani si este de calitate superioara. Se mai pot echipa masinile cu folie tip llumar care este mai scumpa cu 50 lei/masina Specificam ca la renault clio simbol din cauza curburii lunetei este posibil sa mai ramana mici imperfectiuni la unul din colturi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>26 Mar 2010, 11:38:</span> User montezfolie 400 ron Renault Megane Sedan si Clio Symbol - toate geamurile Villanueva - 400 RON + 20 RON curatatul. Razzor - 350 RON Spatele 450 cu laterale fata Mai astept niste oferte, desi le-am zis si de discount datorita numarului de masini, se pare ca nu aud bine... 26 Mar 2010, 15:39: Expert Detailing 1 Renault Megane Sedan folie antiefractie laterale fata+spate = 700 lei Discount 10% = -70 lei ============================== TOTAL = 630 LEI 2 Renault Megane Sedane Demontat folii laterale = 30 lei/buc luneta* = 50 lei/buc * Demontarea foliei de pe luneta se face pe raspunderea clientului daca exista dezaburire. laterale spate+luneta 3M 20% = 517 lei laterale fata Samurai 70% = 147 lei discount 10% = - 66.4 lei ============================= TOTAL 597.6 lei 3 Pentru Renault Clio Simbol*,5 masini Renault Megane Sedane si o masina Renault Megane Hatchback* * Pe Masinile de tipul mentionat nu se poate aplica folie Samurai pe luneta laterale spate+luneta 3M 5% = 679 lei laterale fata Samurai 70% = 147 lei Discount 10% = -82.6 lei =============================== TOTAL = 743.4 lei FOLII SAMURAI laterale spate+luneta Samurai 5% = 457 lei laterale fata Samurai 70% = 147 lei Discount 10% = -60.4 lei ================================== TOTAL = 543.6 lei Oferta valabila pana la data de 18.04.10. This post has been edited by Mutzunache: 26 Mar 2010, 15:39 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mutzule ce culoare au?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Neagra ma, nu au culoare.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce mah negrul nu e culoare?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
[quote=Mutzunache,25 Mar 2010, 18:33]
@Villanueva Cand ai montat folia? In 2008 - folie llumar - 5% transparenta ! This post has been edited by Villanueva: 26 Mar 2010, 16:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 22:05 |