MONTAM FOLIE SOLARA AUTO OMOLOGATA R.A.R, MONTAM FOLIE AUTORIZATA R.A.R
![]() ![]() |
MONTAM FOLIE SOLARA AUTO OMOLOGATA R.A.R, MONTAM FOLIE AUTORIZATA R.A.R
montezfolie |
![]() ![]()
|
||
Alex Group: Members Posts: 62 Joined: 4 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 5.jpg ( Size: 28.45k ) Number of downloads: 3511 bmw.jpg ( Size: 20.74k ) Number of downloads: 3724 pic007.jpg ( Size: 26.27k ) Number of downloads: 3736 mazda.jpg ( Size: 20.24k ) Number of downloads: 3713 |
||
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
2017 Megane GT EDC 2017 întreținut la Happy Tint
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
intreb eu atunci: cat ar costa un megane RS toate geamurile folie transparenta 21%, un numar e telefon de contact, aici nu pe PM si unde aveti sediul/garajul, mersi
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
montezfolie |
![]()
|
laterale spate + luneta te costa 350 RON laterale spate + luneta autorizate iar fata te costa 100 RON la 21 la % nu exista omologare pe geamurile din fata in total = 450 RON doar cu omologare spate pentru mai multe detalii cauta-ma pe idul de messenger : montezfolie
sediul se afla in brancoveanu as fii putut posta si numele site`ului meu pentru mai multe detalii dar din pacate nu`mi permite regulamentul de acceea am postat doar idul de messanger acolo iti pot da mai multe detalii in legatura cu tot ce vrei sa aflii ps: nu inteleg cu ce am gresit de mi sa sters si cealalta postare! .... nu mi se pare normal! |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
multumesc
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
un bicorp doar spatre is luneta ?
350 ron ? ce marca e folia? cat dai garantie ? mersi anticipat |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
montezfolie |
![]() ![]()
|
Folie Llumar cu omologare R.A.R garantie 3 ani !
350 RON laterale spate + luneta! pentru mai multe informatii cauta-ma pe idul meu de mess montezfolie |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
si pentru sedan e acelasi pret? ai folie de 35%? in we asta s-ar putea monta?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
montezfolie |
![]()
|
da am te costa 350 RON si se poate si in weekend dar sa ma contactezi cu 2 ca sa stiu la ce ora sa te programez!
|
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru un Ford Scorpio MK1 Hatchback, cat m-ar costa folia autorizata cu maxim de inchidere ? Mai exista vreo varianta legala si pentru geamurile din fata ?
Multumesc. Vreau sa fac cat mai mult din masina si cat mai inchis, dar in limitele legale. This post has been edited by Kruger: 14 Nov 2008, 09:36 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
montezfolie |
![]()
|
da salut pentru spate te costa 350 RON cu omologare iar pe fata pui pe riscul tau pentru ca folia omologata e insesizabila pe geam! daca vrei sa pui mai inchisa ne omologata te costa 100 RON indiferent de nuanta! salut !
|
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
montezfolie |
![]() ![]()
|
MONTEZ FOLIE AUTO OMOLOGATA RAR PE ORICE TIP DE MASINA PRETURILE SUNT URMATOARELE:
La Folia 3M Color-Stable 8 Ani Garantata EX: Sedan - laterale spate + luneta = 500 RON - iar Lateralele fata 100 RON Caravan & Jeep - laterale spate Duble + luneta = 600 RON Laterale fata 100 RON Coupe - ex: (hiunday) coltare + luneta = 350 RON Laterale fata 100 RON La Folia Llumar - 3 ani Garantata EX: Sedan - laterale spate + luneta = 350 RON - iar Lateralele fata 100 RON Caravan & Jeep - laterale spate Duble + luneta = 500 RON Laterale fata 100 RON Coupe - ex: (hiunday) coltare + luneta = 250 RON Laterale fata 100 RON lucram cu Llumar si 3M FARA BULE!... fara demontare fetzelor de usi durata fiind de 3 ore pentru detailii ma gasisti doar pe idul de messanger : montezfolie s-au la numerele de tel : Vodaffone 0721 56 02 72 / cosmote 0766 45 65 33 caracteristicile foliei solare: Foliile solare reduc cantitatea de caldura si lumina care intra in masina, retin cioburile in caz de accident, ofera un plus de discretie si cresc eleganta exteriorului. Cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate; Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat; Dau un aspect mai elegant exteriorului; Ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor; Retin pana la 99% din razele ultraviolete care decoloreaza interiorul -polishare + curatare ! This post has been edited by montezfolie: 2 Feb 2009, 22:03 Attached thumbnail(s) 5.jpg ( Size: 28.45k ) Number of downloads: 3363 bmw.jpg ( Size: 20.74k ) Number of downloads: 310 |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
laur82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 18 January 09 ![]() |
pentru o solentza doar laterale fata cat costa? mersi
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala/2004
- DB-82
|
|
montezfolie |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
montezfolie |
![]() ![]()
|
MONTEZ FOLIE AUTO OMOLOGATA RAR PE ORICE TIP DE MASINA PRET incepand de la 350 RON laterale spate + luneta si 100 ron laterale fatza luneta dintr`o bucata 5% - 20% 35% vizibilitate lucram doar cu Lumar si FARA BULE!... fara demontare fetzelor de usi durata fiind de 3 ore
pentru detailii ma gasisti doar pe idul de messanger : montezfolie s-au la numerele de tel : Vodaffone 0721 56 02 72 / cosmote 0766 45 65 33 caracteristicile foliei solare: Foliile solare reduc cantitatea de caldura si lumina care intra in masina, retin cioburile in caz de accident, ofera un plus de discretie si cresc eleganta exteriorului. Cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate; Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat; Dau un aspect mai elegant exteriorului; Ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor; Retin pana la 99% din razele ultraviolete care decoloreaza interiorul -polishare + curatare ! This post has been edited by montezfolie: 21 May 2009, 12:03 Attached thumbnail(s) images.jpg ( Size: 3.52k ) Number of downloads: 403 5.jpg ( Size: 195.88k ) Number of downloads: 497 12.jpg ( Size: 241.79k ) Number of downloads: 480 21572045_1_500_500.jpg ( Size: 43.64k ) Number of downloads: 419 product82289_big.jpg ( Size: 12.98k ) Number of downloads: 384 050820081413.jpg ( Size: 51.32k ) Number of downloads: 415 imagesx.jpg ( Size: 3.22k ) Number of downloads: 382 |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce program aveti? Un pm cu site-ul se poate?
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
alladin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 November 08 ![]() |
dai vreo hartie,ceva ca e omologata R.A.R.
|
--------------------
renault
megane 2
2004 1.5 DCI 80cp
|
|
montezfolie |
![]()
|
QUOTE(alladin @ 28 May 2009, 11:48) sal dau si omologare tot! 19 Jun 2009, 16:36: QUOTE(adrian.paul @ 25 May 2009, 08:13) intra pe idul meu de mess montezfolie l-am specificat si mai sus programul e in functie de de masini tree sa suni dinainte ![]() ![]() This post has been edited by montezfolie: 19 Jun 2009, 16:36 |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
deciBelus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 January 09 ![]() |
Pt. un bicorp doar luneta cat ma costa?
P.S. nu mi trebuie omologare, am deja pt. ea deci, care ar fi pretul doar pt luneta........? 29 Jun 2009, 14:05: Pt. un bicorp doar luneta cat ma costa? P.S. nu mi trebuie omologare, am deja pt. ea deci, care ar fi pretul doar pt luneta........? This post has been edited by deciBelus: 29 Jun 2009, 14:05 |
--------------------
Renault
Clio II Extreme
2004
- B 40 PLW
|
|
montezfolie |
![]()
|
QUOTE(deciBelus @ 29 Jun 2009, 12:23) Pt. un bicorp doar luneta cat ma costa? P.S. nu mi trebuie omologare, am deja pt. ea deci, care ar fi pretul doar pt luneta........? <span class='edit'>29 Jun 2009, 14:05:</span> Pt. un bicorp doar luneta cat ma costa? P.S. nu mi trebuie omologare, am deja pt. ea deci, care ar fi pretul doar pt luneta........? salut scuze ca am intarziat cu reply`ul ... luneta te costa 150 RON dintr`o singura bucata ! 0768001165 ! Attached thumbnail(s) poza5.JPG ( Size: 203.59k ) Number of downloads: 299 poza3.JPG ( Size: 190.17k ) Number of downloads: 298 |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
montezfolie |
![]() ![]()
|
MONTEZ FOLIE AUTO OMOLOGATA RAR PE ORICE TIP DE MASINA PRETURILE SUNT URMATOARELE:
La Folia 3M Color-Stable 8 Ani Garantata EX: Sedan - laterale spate + luneta = 500 RON - iar Lateralele fata 100 RON Caravan & Jeep - laterale spate Duble + luneta = 600 RON Laterale fata 100 RON Coupe - ex: (hiunday) coltare + luneta = 350 RON Laterale fata 100 RON La Folia Llumar - 3 ani Garantata EX: Sedan - laterale spate + luneta = 350 RON - iar Lateralele fata 100 RON Caravan & Jeep - laterale spate Duble + luneta = 500 RON Laterale fata 100 RON Coupe - ex: (hiunday) coltare + luneta = 250 RON Laterale fata 100 RON SUPER OFERTA: DACIA LOGAN 350 RON + parasolar BONUS lucram cu Llumar si 3M. FARA BULE!... fara demontare fetzelor de usi durata fiind de maxim 90 de minute. caracteristicile foliei solare: Foliile solare reduc cantitatea de caldura si lumina care intra in masina, retin cioburile in caz de accident, ofera un plus de discretie si cresc eleganta exteriorului. Cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate; Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat; Dau un aspect mai elegant exteriorului; Ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor; Retin pana la 99% din razele ultraviolete care decoloreaza interiorul -polishare + curatare ! detailing interion 250 - 300 RON detailing exterior 250 - 400 RON preturile se fac in functie de aspectul si marimea autotorismului pentru detailii ma gasisti doar pe idul de messanger : montezfolie s-au la numerele de tel : Vodaffone 0721 56 02 72 / cosmote 0768001165 !UP! This post has been edited by montezfolie: 27 Oct 2009, 16:26 Attached thumbnail(s) aaaaaaaa.JPG ( Size: 514.37k ) Number of downloads: 312 ccccccc.JPG ( Size: 687.78k ) Number of downloads: 308 zooom.JPG ( Size: 524.02k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
ce transparenta are folia de la bmw?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
montezfolie |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Am montat si eu folie pe laterale spate si luneta la el. Il recomand cu incredere.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
montezfolie |
![]()
|
La Folia 3M Color-Stable 8 Ani Garantata EX: Sedan - laterale spate + luneta = 500 RON - iar Lateralele fata 100 RON Caravan & Jeep - laterale spate Duble + luneta = 600 RON Laterale fata 100 RON Coupe - coltare + luneta = 350 RON Laterale fata 100 RON La Folia Llumar - 3 ani Garantata EX: Sedan - laterale spate + luneta = 350 RON - iar Lateralele fata 100 RON Caravan & Jeep - laterale spate Duble + luneta = 500 RON Laterale fata 100 RON Coupe - coltare + luneta = 250 RON Laterale fata 100 RON lucram cu Llumar si 3M. FARA BULE!... fara demontare fetzelor de usi durata fiind de maxim 90 de minute. caracteristicile foliei solare: Foliile solare reduc cantitatea de caldura si lumina care intra in masina, retin cioburile in caz de accident, ofera un plus de discretie si cresc eleganta exteriorului. Cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate; Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat; Dau un aspect mai elegant exteriorului; Ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor; Retin pana la 99% din razele ultraviolete care decoloreaza interiorul -polishare + curatare ! *** REDUCERI 10 - 15 % PENTRU A DOUA MASINA*** detailing interion 250 - 300 RON detailing exterior 250 - 400 RON preturile se fac in functie de aspectul si marimea autotorismului DATE DE CONTACT yahoo messanger : montezfolie tel : 0768001165 / 0764385986 This post has been edited by montezfolie: 27 Nov 2009, 22:24 Attached thumbnail(s) poza5.JPG ( Size: 203.59k ) Number of downloads: 200 poza6.JPG ( Size: 156.94k ) Number of downloads: 102 aaaaaaaa.JPG ( Size: 514.37k ) Number of downloads: 103 zooom.JPG ( Size: 524.02k ) Number of downloads: 103 de_pus_pe_site.JPG ( Size: 284.47k ) Number of downloads: 97 |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Salut! Daca vin eu cu folia, cat ma costa sa montajul (fata-spate)? Multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
montezfolie |
![]() ![]()
|
Salut te costa 150 RON dar sa fie folie de calitate altfel nu se poate monta pentru ca e luneta destul de curbata si trebuie mulata folia , daca e folie de targ e imposibil sa o pui dintr`o singura bucata , iar din 3 bucati se vede urat (tiganie)
![]() 0768001165 YM montezfolie |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Un pret mai de Luna Cadourilor ptr masina din semnatura, dar nu cu folie foarte inchisa ci mai degraba mai deschisa?
![]() ![]() This post has been edited by radioman: 1 Dec 2009, 17:34 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
montezfolie |
![]()
|
QUOTE(radioman @ 1 Dec 2009, 17:32) Un pret mai de Luna Cadourilor ptr masina din semnatura, dar nu cu folie foarte inchisa ci mai degraba mai deschisa? ![]() ![]() pentru luna cadourilor mosul vine cu o nuanta de llumar de 20% spatele si pe fata omologat de rar este decat nuanta de 73 la % laterale fata ....pe spate poti pune ce nuanta vrei tu ... eu iti ti-am facut o recomandare!........ totul la un pret de 400 RON un pret special pentru octavia ta doar pentru weekend!! pentru mai multe detalii ma gasesti pe messenger la id montezfolie s-au la nr de tel 0768001165 . NOU in ROMANIA -Folie auto Global® (SUA) - Driven by Quality! 1) Tehnologia patentata “Supper Shrink” ? Propria tehnologie patentata ? Poliester special tratat produs numai de catre compania noastra si numai pentru foliile Global ? Proprietati de termocontractibilitate mult superioare fata de cele ale poliesterului obisnuit fabricat pentru ceilalti producatori de folii ? Rezistenta mult mai mare la caldura si prin urmare protectie mai buna la “imbatranire” 2) Tehnologia patentata “Anti-static” ?Propria tehnologie patentata ? Poliester special tratat produs numai de catre compania noastra si numai pentru foliile Global ? Folie de protectie (liner) special tratat fabricat numai de catre compania noastra si numai pentru foliile Global ? Previne formarea electricitatii statice pentru instalari mai curate si mai rapide 3) Tehnologia nou dezvoltata Poliester “Color Stable” ? Cea mai noua tehnologie a companiei noastre ? Poliester special tratat produs numai de catre compania noastra si numai pentru foliile Global ? Elimina orice posibilitate de schimbare a culorii foliei ? Formula unic echilibrata protejeaza poliesterul de semnele imbatranirii si decolorarii 4) Toate procesele de fabricatie se desfasoara “in casa” asigurand Controlul Calitatii de la inceput pana la sfarsit Integrarea Verticala = Calitate Controlata ? Controlul calitatii integral “in casa”, in cadrul companiei, de la inceputul pana la sfarsitul fabricatiei ? Abilitatea de a corecta imediat orice posibile greseli fara nici o intarziere ? Control mai bun si stabilitate fata de orice criza tranzitorie de materii prime ? Raspuns in cel mai scurt timp fata de orice noi cereri ale clientilor 5) Toate procesele de fabricatie se desfasoara “in casa” asigurand Stabilitatea Preturilor in Viitor ? Abilitatea de a fabrica toate componentele necesare ne asigura independenta de orice majorare a preturilor de la furnizori externi companiei ? Control foarte bun al preturilor prin economisirea costurilor de transport al materiilor prime de la furnizori externi companiei (nu este necesara aprovizionarea externa deoarece totul se fabrica in cadrul companiei noastre) ? Protejarea clientilor nostri in cazul oricarei fluctuatii turbulente a pretului petrolului si a altor componente chimice Global Window Films – Lider Inovator ? Detinator a numeroase patente privind tehnologia de fabricatie a poliesterului ? Detinatorul celor mai prestigioase premii mondiale din domeniu ? Detinator al certiificarilor ABG(Germania) pentru foliile auto ? 69 Certificari pentru foliile de securitate – BSEN, ANSI, DIN EN ? Certificat RAR in Romania Nr. 3215 /12.05.2009 pret 350 RON laterale spate + luneta pret 100 RON lat fata! contact 0768001165 YM montezfolie This post has been edited by montezfolie: 5 Dec 2009, 15:57 Attached image(s) ![]() |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
montezfolie |
![]() ![]()
|
***- MAI NOU facem si chiptuning ECU prin OBD pentru amanunte cititi mai jos! ***
-lucram cu Global c-s , 3M c-s si llumar. **La Folia 3M c-s 8 Ani Garantata** EX: Sedan - laterale spate + luneta = 500 RON - iar Lateralele fata 100 RON Caravan & Jeep - laterale spate Duble + luneta = 600 RON Laterale fata 100 RON Coupe - coltare + luneta = 350 RON Laterale fata 100 RON --------------------------------------------------------------------------------------- **La Folia Llumar - 5 ani Garantata** EX: Sedan - laterale spate + luneta = 350 RON - iar Lateralele fata 100 RON Caravan & Jeep - laterale spate Duble + luneta = 500 RON Laterale fata 100 RON Coupe - coltare + luneta = 250 RON Laterale fata 100 RON La Folia Global PRODUS NOU - 5 ani Garantata preturile sunt la fel ca cele de la llumar *luneta se pune dintro singura bucata, nu ies bule si nu se demonteaza fetele de usi durata fiind de aproximativ 120 de minute. -caracteristicile foliei solare: Foliile solare reduc cantitatea de caldura si lumina care intra in masina, retin cioburile in caz de accident, ofera un plus de discretie si cresc eleganta exteriorului. Cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate; Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat; Dau un aspect mai elegant exteriorului; Ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor; Retin pana la 99% din razele ultraviolete care decoloreaza interiorul ----------------------------------------------------------------------------- ** DETAILING ** detailing interior 250 - 300 RON detailing exterior 250 - 400 RON (preturile la detailing difera in functie de marimea si aspectul masinii) ----------------------------------------------------------------------------- ** chip tuning ** **Optimizeaza performantele masinii si redescoperi placerea condusului prin** -cresteri de putere si cuplu cuprinse intre 10-35 % fata de valorile initiale -raspuns mai prompt al motorului la apasarea pedalei de acceleratie -consum redus de carburant in cazul unei exploatari normale -reprize si demaraj mai bun * chiptuningul inseamna o optimizare soft a managementului electronic al motorului ce se afla intr-un calculator ce poarta denumirea de ECU (Electronic Control Unit). Parametrii de funtionare ai motorului se afla inclusi intr-o memorie din ECU. Aceasta memorie poate fi de doua tipuri: * memorie ce poate fi scrisa o singura data (uniscriptibila) sau stergerea informatiilor se poate realiza doar cu raze UV. Acest tip de memorie poarte denumirea de Eprom-ul (Erasable Programmable Read-Only Memory); * memorie ce poate fi stearsa si rescrisa de mai multe ori si poarta denumirea de Eeerom (Electrically Erasable Programmable Read-Only Memory). * Oricare ar fi metoda aplicata pentru citirea si scrierea informatiilor in calculatorul masinii, optimizarea parametrilor pentru manangementul motorului este aceeasi in ambele cazuri. (preturile preturile pentru chiptuning difera in functie de marca si motorizare) EXEMPLU - MOTOARELE ASPIRATE NORMAL (BENZINA) 100 - 150 EURO - MOTOARELE TDI - CRDI - DCI S.A 150 - 250 EURO IN CURAND DIAGNOZA AUTO VAG ------------------------------------------------------------ *** REDUCERI 10 - 15 % *** DATE DE CONTACT yahoo messanger : montezfolie tel :0768001165 / 0769791079 |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
montezfolie |
![]()
|
***REDUCERE LA FOLIA GLOBAL***
-330 RON LATERALE SPATE + LUNETA (BERLINA) -400 RON TOATA MASINA (BERLINA) *LA JEEP SE MAI ADAUGA 60 RON* DATE DE CONTACT yahoo messanger : montezfolie tel :0768001165 / 0769791079 This post has been edited by montezfolie: 2 Jan 2010, 17:58 Attached thumbnail(s) IMG_1176.jpg ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 128 IMG_1174.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 140 IMG_1177.jpg ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 124 Attached image(s) ![]() |
--------------------
Renault Megant GT
Hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:32 |