Dorinta cumparare noul Fluence, Dorinta schimb Fidji pe noul Fluence
![]() ![]() ![]() |
Dorinta cumparare noul Fluence, Dorinta schimb Fidji pe noul Fluence
dannypapai |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu zic sa te astepti sa iti dea jumatate din cat ai estimat tu.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mai bine cauti sa o vinzi tu... nu stiu daca iti vor da 5000 de euro pe ea, mai ales ca e criza...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
Daca folosesti sistemul buy-back, sigur nu iei 5000 EUR pe ea. 5000 Eur a luat un amic care o avea de nici 3 ani. Masinile sunt subevaluate in sistemul buy back.
Dar mai bine o vinzi singur, dai anunti pe Autovit si gata. Acolo poti sa iei 5000 EUR, daca e bine intretinuta (si daca nu te grabesti). |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
bilstan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nu iei 5000 pe clio...la buy back clar daca o vinzi tu poti sa reusesti un pret apropiat,de fapt cred ca nici nu mai face nimeni buy back la clio..fluence? mie sincer nu mi-a placut...doar ca e mare in rest nu are nimic care sa te atraga..parerea mea...e mai frumos meganu vechi...io am tot clio 1.4 16v as vrea sa il vind si io la primavara dar eu vreau meganu nou..sau astra...clio meu e din sept 2008 am 12 k km...sper sa iau 5000...succes...
|
--------------------
Renault
clio
- b-93-KMJ
1.4 16v-oct 2008
|
|
realmcsar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 February 07 ![]() |
Saptamana asta vad ca au o oferta care la prima vedere suna f bine.
Cine se misca repede si se duce cu trei cupoate rabla mai primeste reducere valoarea a inca trei cupoane. "Oferta supusa unor conditii, valabila pana la 28.02.2010, realizata prin "Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national" derulat de AFM si finantat din Fondul pentru mediu. Renault acorda, in limita stocului disponibil, contravaloarea a 3 prime de casare, in plus fata de tichetul/tichetele obtinute prin Program. Prima de casare calculata la 1€ = 4,22 RON. Pretul include 3 tichete. Detalii in Reteaua Renault." This post has been edited by realmcsar: 23 Feb 2010, 20:43 Attached thumbnail(s) Oferta_6.JPG ( Size: 110.6k ) Number of downloads: 1032 |
--------------------
Renault
Symbol Expression 1.4 8V 75cp
2006
|
|
blacklitmouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 3 November 08 From: baia mare ![]() |
salutari,citeam pe aici si am vazut topicul acesta tin sa remarc ca fata de acum 2, 3 ani au scazut ingrozitor preturile,daca voi luati 5000 in cel mai fericit caz pe un cliot din 2008 eu la cat sa ma astept sa primesc pentru cliotul meu din 2003,diesel,expression,125 de mii la bord,care cred eu ca arata foarte bine nu zic asta pentru ca e a mea dar chiar tin la masinuta si nu i lipseste nimic?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
clio
- MM88LTI
2002 expression,1.5 dci
|
|
dannypapai |
![]()
|
Chiar imi place Fluence, m-am urcat in el cand era expus la Plaza Romania, dar inca nu am apucat un drive test cu el. Plus ca acum este o oferta la Renault, la varianta mea de echipare plus optionale pretul intreg este 15.700 E, iar acum l-as lua cu 14.500. Asa ca imi storc creierii si imi filtrez toate rudele, totii amicii de la care as putea smulge ceva banuti, incerc sa evit pe tot posibilul sa o iau in rate. Intr-adevar, este inlocuitorul lui Megane Sedan, care era dragut si el, dar Fluence-ul pur si simplu sunt innebunit dupa el, mi-am terorizat nevasta, i-am listat caracteristicile, i-am trimis link-uri, dar........ce sa inteleaga ea. Deh, femeie. Mai nou am aflat si eu acum ca nu mai exista AAA auto, ci AAA anka sau cam asa ceva. M-a sunat ieri un tip de acolo si mi-a zis ca acum nu mai cumpara ei masini decat la schimb cu una pe care trebuie sa o iei de la ei, deci tot second-hand. Si cum sunt categoric impotriva achizitionarii unei masini second-hand................, oricat incearca unii si altii sa ma convinga ce fraier sunt ca nu iau un Passat sau mai stiu eu ce altceva la acelasi pret, cu ceva zeci de mii de km, etc etc etc etc.
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Vreau sa va zic o mica intamplare.. un amic de la mine de la munca si-a dat masina la buy-back, masina fiind un megan sedan din 2005, diesel-85 cp.. geamuri, torpedou frig. .. cam tot ce se putea.. masina avea cca 150 kkm si si-a luat un fluence. Ghiciti ce pret a luat pe megan..? NU cred.. 3500 de E... offff.. daca spunea si el ca o vinde.. ce bine era... Masina avea reviziile facute pana pe la 110 k la dedeman bacau (din ce stiu io ) si restul la un alt service... asa ca............
This post has been edited by hellcat: 25 Feb 2010, 17:16 |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Si mie imi place Flunce-ul. Arata bine, te simti bine in el. Nu l-am condus (sa nu ma inbolnavesc), insa intradevar imi place.
Daca insa initiatorul discutiei doreste sa-si ia aceasta masina, ii recomand motorul diesel de 105 Cp. Avanteje: cutia in 6 trepte cu care vine acest motor. Daca va vrea sa mai se plimbe si prin Europa, nu doar in Romanica, atunci trebuie sa se orienteze spre 6 trepte. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Un prieten si-a vandut un Clio Symbol full, motor 1,4l cu 5500 EUR prin sistemul buy back. Masina avea 2 ani, nu fusese lovita sau avariata.
A incercat sa o vanda prin Autovit cu 6000 EUR, nu a reusit, asa ca a dat-o la buy back. Deci nu merita acest sistem. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
krokos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 12 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu te-a aburit cu pretul asta? Ca daca e adevarat ar trebui sa le pupe mainile celor de la buy-back.
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5dci 110cp
- Numar mic
2012
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Sigur nu m-a aburit. E prieten bun si coleg, e exclus sa ma minta.
Dar nu am spus un amanunt: pretul e din 2008, inainte sa inceapa criza. Acum nu stiu cat ar mai lua., probabil mult mai putin. Mie mi s-a parut putin 5500 EUR pt anul 2008, in targ erau si cu 6200 EUR, dar nu a avut el rabdare. S-a grabit sa isi ia Skoda Octavia, a prins o promotie. Oricum, e clar ca mai bine o vinzi singur decat prin buy back. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
florin_trocan |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 57 Joined: 27 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au dat 5500 pe megane 2 facelift
![]() 25 Feb 2010, 13:58: din 2006 This post has been edited by florin_trocan: 25 Feb 2010, 12:58 |
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
theodor2004 |
![]()
|
pai si nu e putin 5500 EUR, pt un Megane pe motorina, care a costat nou 16 0000 EUR? Eu zic ca da.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
dannypapai |
![]()
|
Am facut o prima incercare cu sistemul buy-back si am contactat IPSO, care la o evaluare telefonica, daca pot sa zic asa, deci facra sa o vada sau sa se plimbe cu ea, a zis ca imi da intre 3500 si 4000 EURO. Eu zic ca as putea obtine pe masinuta 4500, daca nu cata am cerut pe diverse site-uri, adica 5000 EURO
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
florin_trocan |
![]()
|
De aceea m-am hotarat sa merg cu ea pana crapa...sau ma rog,pana incep sa sa bag bani in ea
![]() |
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
theodor2004 |
![]()
|
QUOTE(dannypapai @ 25 Feb 2010, 14:51) Am facut o prima incercare cu sistemul buy-back si am contactat IPSO, care la o evaluare telefonica, daca pot sa zic asa, deci facra sa o vada sau sa se plimbe cu ea, a zis ca imi da intre 3500 si 4000 EURO. 3500 EUR pt un Clio din 2006?? ![]() ![]() This post has been edited by theodor2004: 25 Feb 2010, 16:07 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
dannypapai |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
85dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 15 August 08 ![]() |
mie astia de la tiriac, mi-au zis la telefon 4800-5400 la symbol 1.5 dci de 85 din 2008. am zis ca revin cand o fi masina la valoarea asta.... si vb colegului de mai sus....poate mai bine o tin pana crapa sau incep sa bag bani in ea.
PS. si eu ma uit dupa noul megane... |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 Dci
2008
|
|
dannypapai |
![]()
|
In alta ordine de idei, dar neabatandu-ne de la topic, desi vad ca nu are nimeni inca Fluence ca sa-mi dea ceva informatii despre el, ce inseamna pachet "drumuri dificile"?
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
theodor2004 |
![]()
|
am vazut la Octavia: inseamna scut metalic (si nu de plastic cum sunt la modelele clasice), si niste modificari la amortizoare si imbinari, ca sa reziste mai bine pe drumuri denivelate/cu gropi. Chestia e ca, in urma acestor ,,modificari'' garda la sol e mai ridicata, dar masina arata cam ciudat si nenatural, pare ,,ridicata'' de pe roti. Renault Fluence e o masina eleganta, tare imi e mie teama ca acest pachet o sa strice eleganta masinii (daca e la fel ca la Octavia).
Trebuie sa vezi neaparat un Fluence cu pachet de drumuri grele, ca sa te edifici in privinta aspectului. Cei de la reprezentanta ce au spus ca ar contine acest pachet? |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
florin_trocan |
![]()
|
Probabil e o chestiune de marketing,si a mea are dar in afara ca e un pic mai cocotata si mai instabila nu mi-am dat seama la ce ajuta acest pachet..
|
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
krokos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 12 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Din ce stiu Fluence vine deja echipat cu "Pachet drumuri dificile", nu il ai ca si optional.
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5dci 110cp
- Numar mic
2012
|
|
dannypapai |
![]()
|
Fratilor, super oferta la Autocobalcescu: Fluence productie noiembrie 2009 cu discount de 1900 EURO si imi dau senzorii de parcare cadou. Productia 2010 vine cu un discount de 1400 EURO si nimic cadou. Cred ca o sa accept sistemul buy-back, adica sa-mi vand Clioul cu maxim 4000 EURO. Voi ce parere aveti?
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Nu suna rau.
Tu, daca mergi cu masina in targ, iei 4500 EUR pe ea, poate 4700 EUR. Mai bine o dai la buy-back (eventual la Cobalcescu, daca au sistemul), iei 4000 EUR pe ea, dar beneficiezi de cei 1900 EUR discount si senzorii de parcare (care sunt f. importanti la o masina lunga, dupa parerea mea). Deci din costul unui Fluence scazi 4000+1900=5900 EUR, si tu pui restul, Nu e un targ prost pt tine, nu e prost deloc. Cati bani tr sa mai dai din buzunar?? |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
dannypapai |
![]()
|
Culmea e ca, dupa discutia telefonica, am primit oferta si pe e-mail si, pe langa senzorii de parcare imi ofera gratuit si alarma. Restul de bani nu ii am pe toti, pentru ceea ce-mi lipseste ma imprumut (adica cam 5000 EURO), dar partea buna e ca ma imprumut de la rude (cu care am discutat in prealabil) si care nu imi cer dobanda si ma lasa cam 2 ani pentru rambursare.
2 Mar 2010, 12:12: Masinuta, varianta Dinamique, costa, dupa toata reducerea, 14475 EURO, la care se adauga taxa de poluare de 760 EURO This post has been edited by dannypapai: 2 Mar 2010, 12:12 |
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@dannypapai:
Daca vrei pareri despre Fluence, nu cred ca ai postat bine in sectiunea Clio. S-a discutat despre Fluence in alte sectiuni ale forumului, de ex. aici: http://www.reno.ro/-t167461.html |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
theodor2004 |
![]()
|
760 EUR pt taxa de poluare? Dar e euro 4??
E buna oferta, iti iei Fluence la pret de Megane. Nu ne-ai spus nimic de motorizare. Daca te decizi sa faci imprumut la banca, pt un credit de 5 000 EUR pe o durata de 5 ani, rata este de 110 EUR/luna. Nu e mult, deci te-ai putea imprumuta si la banca. Ma rog, tu decizi, mie imi place masina. Fa un drive test, si daca esti multumit de cum se comporta in trafic, go ahead (parerea mea). |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
dannypapai |
![]()
|
QUOTE(theodor2004 @ 2 Mar 2010, 12:36) 760 EUR pt taxa de poluare? Dar e euro 4?? E buna oferta, iti iei Fluence la pret de Megane. Nu ne-ai spus nimic de motorizare. Daca te decizi sa faci imprumut la banca, pt un credit de 5 000 EUR pe o durata de 5 ani, rata este de 110 EUR/luna. Nu e mult, deci te-ai putea imprumuta si la banca. Ma rog, tu decizi, mie imi place masina. Fa un drive test, si daca esti multumit de cum se comporta in trafic, go ahead (parerea mea). Da, este euro 4 2 Mar 2010, 13:19: QUOTE(Batrânul @ 2 Mar 2010, 12:31) @dannypapai: Daca vrei pareri despre Fluence, nu cred ca ai postat bine in sectiunea Clio. S-a discutat despre Fluence in alte sectiuni ale forumului, de ex. aici: http://www.reno.ro/-t167461.html Multumesc, dar pe mine ma interesa mai mult daca cineva a cumparat-o si a mers cu ea, nu pareri privind aspectul ei This post has been edited by dannypapai: 2 Mar 2010, 13:19 |
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 09:17 |