Dorinta cumparare noul Fluence, Dorinta schimb Fidji pe noul Fluence
![]() ![]() ![]() |
Dorinta cumparare noul Fluence, Dorinta schimb Fidji pe noul Fluence
theodor2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Colegului dannypapai îi place pe sectiunea Clio.
Posesorii de Fluence posteaza in sectiunea Megane III, pt. ca sunt "înrudite". Este acolo un topic: http://www.reno.ro/Renault-Fluence-t159711.html având 22 pagini si 639 postari ! |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
dannypapai |
![]()
|
Gata, mi-am dat Symbol-ul prin sistemul buy-back si astept sa ma sune de la firma sa-mi iau Fluence-ul maine sau poimaine. Am ales Fluence Expression pe benzina de 1.6, avand in plus ca optionale aerul automat, senzori de ploaie si lumina, senzori de parcare si alarma, ultimele doua fiind chipurile gratuite. Dupa cateva ture cu ea o sa revin cu impresii
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
krokos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 12 March 08 From: Bucuresti ![]() |
La ce valoare ti-au evaluat Clio? Si la care dealer?
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5dci 110cp
- Numar mic
2012
|
|
dannypapai |
![]()
|
La 3500 EURO, foarte prost, dar....asta e piata momentan. La Autocobalcescu. Si nu imi spuneti ca daca as fi dat anunt pe site-uri as fi luat mai mult, pentru ca am dat anunturi cu 4500 foarte negociabil si, de doua saptamani, nu m-a sunat absolut nimeni
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
theodor2004 |
![]() ![]()
|
Doar 3500 EUR??!! Pt un Clio cu 18 valve din 2006??? Pai eu vroiam sa cer 3500 EUR pe al meu, care e din 2003.
Asta e piata,...eu ma bucur pt noua achizitie: Renault Fluence. Si mie imi place, arata bine, sa te bucuri de ea. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
dannypapai |
![]()
|
Ieri mi-am ridicat Fluence-ul, asa ca s-ar putea sa fie ultima data cand mai scriu la rubrica Clio. Este Expression pe benzina, 110 CP, cu clima, senzori parcare, alarma etc etc. Ce sa va spun, este mirific. Are o linie extraordinara, e fascinanta, un bot de rechin ce se repede asupra prazii, interior catifelat, volanul imbracat in cea mai fina piele, cand il mangai este ca o femeie proaspat epilata, are bordul cu dealuri si vai, de parca ai privi din fata o femeie (o masina, doua masini, deci feminin), cel mai fin material textil care e superior matasii chinezesti, cand te urci in ea parca te inconjoara cu cea mai mare dragoste si promisiunea ca-ti va fi mereu devotata si alaturi de tine la bine si la greu. Este sublima, minunata si unul din cele mai frumoase cadouri care mi le-am putut face de ziua mea, care zi a fost pe 10 martie. Sunt pur si simplu indragostit de ea si aici nu exagerez absolut deloc.
Trecand la partea practica a lucrurilor, mi-a fost livrata cu 70 km. efectuati si computerul arata un consum mediu de 17 l/100 km. O sa scada sau ar fi mai bine sa resetez computerul si sa ia totul de la zero? Cu multumiri si va doresc sa aveti parte numai de momente placute cu masinuta voastra. |
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
florin_trocan |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 57 Joined: 27 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pt masinuta si cat mai multi km fara sa ajungi in service...acolo e o problema.De aceea urmatoarea mea masina o sa fie un Ford sau un Audi.
12 Mar 2010, 10:16: Nu ca nu sunt bube si la ele,dar sper sa ajung mai rar la service... ![]() This post has been edited by florin_trocan: 12 Mar 2010, 09:16 |
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Te felicitam pt achizitie. Bravo, sa te bucuri de ea, si sa ai grija in trafic sa nu o lovesti, ca e pacat de ea.
Iti doresc si eu o fiabilitate cat mai buna, pt ca asta e cea mai importanta. Cat despre consum, mai ai rabdare ca va scadea in timp. Asa a fost si la Logan, si dupa un numar de luni motorul s-a mai lasat si a scazut consumul. Plus ca in Buc, consumul este mare. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Felicitari dannypapai si sa va stapaniti sanatosi
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(dannypapai @ 12 Mar 2010, 08:51) ca o femeie parca ai privi din fata o femeie cand te urci in ea parca te inconjoara cu cea mai mare dragoste si promisiunea ca-ti va fi mereu devotata si alaturi de tine la bine si la greu. Sunt pur si simplu indragostit de ea mi-a fost livrata cu 70 km ... aproape virgina ![]() Lasand gluma la o parte, s-o stapanesti sanatos! |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 12:30 |