Plafon infundat
![]() ![]() ![]() |
Plafon infundat
horia2005 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
clio symbol 1,4 i
- b-35-CLK
2003
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nasol.
Casco ar acoperi asa ceva, dar daca nu este ... asta este. La sectia de politie pe raza careia s-a intamplat evenimentul. Sunt 1-2 anunturi in sectiunea cu acelasi nume http://www.reno.ro/Vopsitorie-Auto-t156771.html http://www.reno.ro/Tinichigerie-Vopsitorie...ca-t136980.html . Spor, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
trebuia sa chemi politia cand ai gasit masina- ei faceau constatarea - acuma e mai greu sa dovedesti ca propietarul vilei etse d evina si doar pe casco mai o poti repara
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
stiu ca-s OFF si ca se va muta topicul; pana atunci:
depinde, daca masina lui era pe "taramul" proprietarului vilei si zona nu e chiar destinata publicului larg (gen parcare restaurant destinata clientilor etc.) nu cred ca mai avea rost sa se judece cu el, nu? This post has been edited by crisolro: 12 Feb 2010, 11:09 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
aleksanders |
![]()
|
indiferent unde parchezi daca nu parchezi ilegal cel ce iti distruge bunul este vinovat - tu ca propietar de vila trebuia sa fi conceput pe acoperis niste bare care sa opreasca caderea masiva de zapada daca acea zapada care pe un teren care nu iti apartine
Attached thumbnail(s) parazapada.jpg ( Size: 50.18k ) Number of downloads: 601 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
in afara poate ..ca la noi cade acoperisul cu totul
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
@Hoaria: imi pare rau pt eveniment, si eu mi-am gasit masina lovita/avariata de vreo 3-4 ori in locul de parcare, asa ca te inteleg.
Eu am fost la mai multe service-uri pt revopsire: -Radacini Ferdinand-foarte slabi si scumpi -Radacini-bd Marasesti-foarte buni, dar scumpi -DAB-f buni, dar scumpi -City Center Dorobanti: buni, dar mai ieftinuti. Eu as alege City Cneter din lista de mai sus. Pe RCA nu o poti rezolva, si daca nu ai CASCO, va tebui sa o faci pe banii tai. Cat despre despagubirea ta de catre proprietar, nu am auzit pe nimeni sa fie despagubit in urma unui astfel de eveniment. Dar tu poti sa incerci, eu nu stiu ce sanse ai! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
horia2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 June 07 ![]() |
Merci pentru raspunsurile voastre. La politie am fost si mi-am luat dovada. Ca sa-mi recuperez banii de la proprietarul vilei ar trebui sa ma inarmez cu rabdare multa. Procesele la noi in tara dureaza, toata lumea stie, foarte mult. + bani cheltuiti. Nu-mi ramane decat sa caut un service bun si sa rezolv masina.
Binenteles ca vila nu avea nici un fel de bare antizapada. Sanatate tuturor si fara evenimente. |
--------------------
Renault
clio symbol 1,4 i
- b-35-CLK
2003
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Pai tu poti sa actionezi in justitie pe proprietar, si concomitent sa bagi masina in service, ei ti-o repara, si iti emit factura. Apoi, daca castigi la proces, proprietarul vilei iti deconteaza factura emisa de service.
Dar va fi greu de dovedit la proces ca ti-ai lasat masina langa vila respectiva, era bine daca chemai politia sa faca constatarea, chiar la locul faptei. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
nick4001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 7 April 09 From: sibiu ![]() |
salutare!
scuze daca ma-m bagat intrun topic aiure dar am si eu o problema asemanatoare: am un symbol din 2006 32000 de km ii normal ca de la frig sa se cuteze plafonul in noaptea de 24-25.01.2010 au fost -25 si am vazut 2 dungi paralele deasupra banchetei din spate am fost astazi pe la ea si se pare ca intre timp au aparut inca cateva spre partea din fata si au o simetrie destul de ciudata cam ce ati recomanda sau poate stie cineva un caz similar ca ma gandesc ca nu sunt singuru ![]() This post has been edited by nick4001: 18 Feb 2010, 11:23 |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Niste poze ar fi bune ... ca eu nu pre inteleg ce spui
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nici eu ... ai cumva bare pe ea?
![]() |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
nick4001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 7 April 09 From: sibiu ![]() |
o sa incerc sa revin mai tarziu cu niste poze mentionez ca, dungile sunt destul de minuscule ca adancime ma refer nu stiu cat ar putea fi de vizibile din poze
|
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
aleksanders |
![]()
|
masina o ai de noua? - posibil sa fi fost lovita si acuma sa mai crape chitul
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
nick4001 |
![]()
|
in afara de roti si niste presuri pe interior nimic altceva totu ii original
si ulei in motor mi-au baga BP si precizez ca nici nu am carat greutati sau chestii care sa dauneze caroseriei telescoapelor si mai stiu eu ce <span class='edit'>18 Feb 2010, 11:31:</span> da masina este noua am platito inainte sa o aducan tara reviziile facute la reprezentanta anu trecut in primavara a murit pompa de servo si drumuri in oras am facut f putine pt ca am avut mas de servici pt asta This post has been edited by nick4001: 18 Feb 2010, 11:37 |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Nu e normal sa ti se intample asta, nici chiar la -25 grade. Am trecut si eu prin astfel de temp, si nu mi s-a cutat nimic.
Oricum, la vopsea ai garantie 5 ani (daca nu ma inseala memoria), asa ca esti inca in garantie/ Poti sa te duci la Renault si sa le arati plafonul cutat. Nu ai pus poze sa ne arati cutele, dar daca este o problema de vopsea care s-a umflat la frig, ar trebui sa o repare cei de la reprezentanta pe cheltuiala lor. F bine ca ai facut reviziile la ei, asa ti-ai pastrat garantia anti-coroziune. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
@nick4001:
Dungile sunt ca niste adancituri in tabla plafonului, sau ca niste creste? Poate ai doar norocul unei reliefari provizorii a structurii plafonului pe tabla exterioara, datorita temperaturii extreme. Dar tinand cont ca e acelasi metal in structura si tabla exterioara, n-ar trebui sa se contracte diferit. Poate, totusi, sunt muchii ale unor elemente de rezistenta (gen profil L sau U) ce ajung, prin intinderea tablei datorata contractiei, in contact cu aceasta. La mine, pe volan, se distingeau compartimentele structurii interioare a fetei butucului volanului in iarna trecuta. Cand s-a mai incalzit vremea, a disparut usoara reliefare. Du-o undeva la caldura si vezi daca dispare fenomenul, inainte sa te panichezi. (poate doar "naparleste", si-o iesi vreun Lamborghini de dedesubt.. ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
crisolro |
![]()
|
QUOTE(theodor2004 @ 18 Feb 2010, 13:38) Oricum, la vopsea ai garantie 5 ani (daca nu ma inseala memoria), asa ca esti inca in garantie/ Poti sa te duci la Renault si sa le arati plafonul cutat. Nu ai pus poze sa ne arati cutele, dar daca este o problema de vopsea care s-a umflat la frig, ar trebui sa o repare cei de la reprezentanta pe cheltuiala lor. F bine ca ai facut reviziile la ei, asa ti-ai pastrat garantia anti-coroziune. 2 ani garantie la vopsea si 6 ani garantie la caroserie pt. coroziune dinspre interior spre exterior!!! daca e ceva de la temperatura, isi va reveni iar daca nu nici nu va scoate de la reno nimic |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
nick4001 |
![]()
|
mai sunt niste dungi intrate inspre interioru masini ca si cum ar fi sifonata sau cum sa mai spun
si nu mar deranja ca nui nu stiu ce masina dar din 25 pana acum sau inmultit aia ii ciudat si sunt simetrice ca si cum ar fi privita masina de la jumatate in oglinda fiecare cuta de asta are una asemanatoare in celalta jumatate si acum si eu stiu cate ceva de contractia materialelor si de asta mi se pare f ciudat si am postat pe forum pate nu sunt singurul si stie cineva vreo solutie This post has been edited by nick4001: 18 Feb 2010, 14:15 Attached thumbnail(s) DSC01001.jpg ( Size: 662.68k ) Number of downloads: 413 DSC01002.jpg ( Size: 691.42k ) Number of downloads: 419 |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
theodor2004 |
![]()
|
ciudata treaba. La reprezentanta ai fost, macar sa iti explice de ce s-a cutat??
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
nick4001 |
![]()
|
nu am fost ca nu mi sa parut chiar asa grava treaba la inceput cand erau doar 2 dungi de 30 cm dar acum au aparut mult mai multe astept sa vad ce se mai intampla pe viitor acum ca se mai incalzeste o so pun la soare si sa vad ce se intampla am revizia in aprilie si sa vad daca se agraveaza sau se remediaza problema sper totusi a 2-a varianta oricum renault-uri nu imi mai iau cat o sa traiesc eu si nici cunostiintele no sa l mai indrum la o firma franceza de orice ar fi ea
|
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Nici eu nu sunt fun al masinilor Renault, dar hai sa nu dam cu piatra in ei pana nu aflam cauza cutarii plafonului si pana nu auzim ce spun cei de la reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
aleksanders |
![]()
|
incearca s avezi daca dungile de pe plafon sunt in dreptul ranforsajului interior
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
nick4001 |
![]()
|
pai si cum sa fac asta ca am mai umblat prin bordurile lor dar sa dau tapiterii jos nu prea cred ca mas descurca
o sa iau exemplu de mai sus si o sa ma duc cu ea la reprezentanta m-am uitat intre timp si la alte masini de tipu asta si nau nimic mai am si altele prin parcare de alte marci si nimic doar a mea ii mai "speciala" |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
crisolro |
![]()
|
inteleg ca nu ai, nu ai folosit bare deasupra
o parchezi intr-un mod mai putin obisnuit: rotile de pe o parte pe bordura, rotile din fata sau din spate pe bordura etc.? nu ca torsionarea caroseriei din astfel de situatii ar fi normala o vizita in service reprezentanta ar trebui sa te lamureasca asupra problemei si cu exceptia drumului, ar trebui sa nu coste nimic o inspectie vizuala si o parere a lor OFF: am auzit de un caz la un Logan care statea pe-o parte din cauza ca statea frecvent si indelungat parcat cu rotile dintr-o parte pe trotuar ![]() ![]() sunt de asemenea celebre cazurile de hyundai santa fe sau tucson a caror haion nu se inchide cand stau cu rotile de pe o parte pe bordura etc. 19 Feb 2010, 16:14: QUOTE(theodor2004 @ 19 Feb 2010, 13:41) Nici eu nu sunt fun al masinilor Renault, dar hai sa nu dam cu piatra in ei pana nu aflam cauza cutarii plafonului si pana nu auzim ce spun cei de la reprezentanta. ne bucuram ca nu esti de rasul masinilor reno ![]() This post has been edited by crisolro: 19 Feb 2010, 15:14 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
theodor2004 |
![]()
|
@Crisolro: Ok, ok, ...se mai intampla. M-am facut de ,,fun''. A inteles Horia ce am vrut sa spun.
@Horia: si eu am parcat pe borduri, chiar frecvent, dar nu am observat nici o modificare. Dungile nu par a fi in dreptul ranforsarilor, dupa cum am vazut in acele poze. Dar ma surprinde ca sunt simetrice....asta e cel mai ciudat. Trebuie sa mergi la reprezentanta, chit ca nu ti-o repara pe garantie, macar ei stiu cauza. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
ReiMNs |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti / Adjud ![]() |
asa slab e sasiul de se incovoaie toata daca o parchezi o roata pe bordura ..chiar is curios sa incerc si eu la tucson sa vad daca face asa
![]() ![]() am auzit de un test: venise uni sa cumpere marca dacia..si au facut un mic test: au demontat usile si au inceput sa chiunuie masina: gen: frana de mana, intoarceri si prostii din astea. la sf au "pus" portierele..nu au reusit bineinteles ca masina s-a strambat toata ( deci noroc de portiere ca o mai tine intreaga, cred ca si la clio e la fel) daca se ofera cineva sa faca un experiment de genul si un filmulet ar fi nemaipomenit, gen myth busters ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- VN--BWE
ian-2008 Music Edition 1.4 8V Priveste cerul!
dec 2007 - 5km 2013 - 125000 km |
|
nick4001 |
![]()
|
cam astea sunt locurile unde a stat parcata am mai fost sin alte locuri dar mai mult de cateva ore na stat
si no parchez inclinat lateral din cauza ca bazaie mult mai tare pompa de servo cand o pun inclinata caut de preferinta locuri cat mai drepte sau cu botu-n jos Attached thumbnail(s) 2007.jpg ( Size: 236.28k ) Number of downloads: 287 2009.jpg ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 282 2010.jpg ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 74 |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
crisolro |
![]()
|
nu neaparat sa fie asa slab sasiul si nu neaparat in conditii obisnuite ... Loganul de care vorbeam stata stramb din alte cauze decat sasiul: arcuri, telescoape etc. de o parte solicitate mai mult (fizic si temporal) decat cele de pe partea cealalta
apropo, un mecanic mi-a explicat clar ca partea stanga fata este cea mai solicitata (telescop, arc etc.) din cauza ca locul stanga fata din masina este cel mai mult solicitat, indiferent cat de gras e soferul si intotdeauna se orientea la coborarea liftului dupa acea parte ![]() morala: nu trebuie sa tragem concluzii ca ar fi slab sasiul, proasta masina ... oricum pana in acest moment pare a fi un caz singular cu exceptia plafoanelor indoite de barele montate deasupra (nu stiu daca s-a ajuns la vreo concluzie ca barele ar fi nepotrivite si de vina sau montajul gresit al unor bare bune) animale sau animale care dorm, se urca pe masina? This post has been edited by crisolro: 19 Feb 2010, 15:55 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
nick4001 |
![]()
|
am lucrat la serviceul renault de aici adica am montat niste chestii si supravegherea video si am vazut cum se lucreaza si am avut ocazia sa lucrez cu un fost angajat de la ei vara trecuta si prea de bine nu i-a vb nici acesta
![]() odata la revizie un domn cu un megane cand sa-si ia masina a vazut niste zgarieturi pe ea si niste oameni destul de slabi si din experientele cu celelalte masini care au fost tot renaulturi una a fost cea albastra dintruna din poze si inca un kangoo la care as avea o poveste mai lunga despre ei deci mie groaza sa ma duc so repare astia This post has been edited by nick4001: 19 Feb 2010, 16:41 |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:30 |