Plafon infundat
![]() ![]() ![]() |
Plafon infundat
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
nu e de la sasiu, si nici de la animale. ai parcat prin locuri OK, masina nu a stat stramba, iar animalele lasa zgarieturi mici si fine, nu dungi lungi. Pisica vecinilor se suia pe capota mea, a lasat niste urme de gherute ff fine, in nici un caz urme lungi cum sunt la tine.
Eu zic ca e totusi o problema de vopsea, deci tr sa mergi la Renault, macar pt diagnoza. Nu uita ca la coroziune inca ai garantie. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
nick4001 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 7 April 09 From: sibiu ![]() |
apropo dungile de pe plafon nu doar ca nu au disparut dar au mai aparut cateva intre timp si exploatarea este destul de lejera adica merg doar pe weekend cu ea si de regula merg singur si ceva bagaje minimale
cel de la Transilvania Automobile sa mai si ratoit la mine cand i-am explicat cum sta treaba asa ca aveti grija ce cumparati |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:34 |