Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Plafon infundat

crisolro
post 19 Feb 2010, 15:57
Post #31

Group: Members
From: Bucuresti

ideea e sa o vada ei ca e a lor ... si se presupune ca ei o cunosc cel mai bine ... nu neaparat sa o repari la ei ... e totusi o problema de caroserie la o masina nu chiar veche

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
theodor2004
post 19 Feb 2010, 16:24
Post #32

Membru autentic

nu e de la sasiu, si nici de la animale. ai parcat prin locuri OK, masina nu a stat stramba, iar animalele lasa zgarieturi mici si fine, nu dungi lungi. Pisica vecinilor se suia pe capota mea, a lasat niste urme de gherute ff fine, in nici un caz urme lungi cum sunt la tine.
Eu zic ca e totusi o problema de vopsea, deci tr sa mergi la Renault, macar pt diagnoza. Nu uita ca la coroziune inca ai garantie.

--------------------
Renault Clio Symbol 1.4 litri 2003, 8 valve
+
nick4001
post 11 Aug 2011, 17:47
Post #33

Membru incepator

From: sibiu

apropo dungile de pe plafon nu doar ca nu au disparut dar au mai aparut cateva intre timp si exploatarea este destul de lejera adica merg doar pe weekend cu ea si de regula merg singur si ceva bagaje minimale
cel de la Transilvania Automobile sa mai si ratoit la mine cand i-am explicat cum sta treaba asa ca aveti grija ce cumparati

--------------------
renault clio symbol 2006
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 22:34
Dacia