<HELP> TURBINA/INJECTOARE/REGLAJ MOTOR/SOFT !?, Nu trage in treptele 4-5
![]() ![]() ![]() |
<HELP> TURBINA/INJECTOARE/REGLAJ MOTOR/SOFT !?, Nu trage in treptele 4-5
galuscaaa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 21 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|||
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa fie catalizatorul infundat de ulei...
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
galuscaaa |
![]()
|
Am avut probleme imi picura ulei din esapament dupa ce am schimbat pistonu si injectorul .... insa s-a intamplat doar 2-3 ore apoi probabil ca s-a ars odata cu incalzirea esapamentului.
In cazul in care catalizatorul e infundat cum se procedeaza? 1 Feb 2010, 11:33: si inca ceva, daca incerc sa o fortez in treptele 4,5 se incalzeste motorul puternic, miroase a incins si imi baga miros de motorin in masina. This post has been edited by galuscaaa: 1 Feb 2010, 11:33 |
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit pe la diversi ca se poate spala catalizatorul, dar nu iti pot spune cert daca asa e sau nu, adica nu e dintr-o surssa sigura informatia dar poate intrebi la service.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
galuscaaa |
![]()
|
aha... multumesc. mai astept cateva pareri si o sa merg sa-mi de catalizatorul jos.
1 Feb 2010, 13:02: up This post has been edited by galuscaaa: 1 Feb 2010, 13:02 |
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
du-te intr un service autorizat....
|
--------------------
------
------
------
|
|
galuscaaa |
![]()
|
up
|
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
catalizatorul se poate spala ,incearca cu solutie de la spalatorie si apoi cu multa apa.un pic de aer cu presiune nu-i poate strica la sfarsit.bafta.
|
--------------------
Renault
Megane
2003 2.1 dci +
- B XX XXX Lume multa oameni putini !
|
|
galuscaaa |
![]()
|
am fost cu ea la renault , verdict: joc la axul turbinei deaceea nu trage.
Spuneti-mi ce sa fac sa o recontionez ceea ce ma costa 300 de euro cu 150.000km garantie sau sa cumpar una noua 600 euro ...? |
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ce garantie ai pe cea noua? ani, kilometri?
in functie de aceasta zic eu ca este mai bine sa iei decizia. totusi, 150.000km nu cred ca ii vei face in cateva zile, luni sau chiar 3,4 ani am urmarit situatia masinii tale si zic sincer ca imi pare rau prin ce cheltuieli ai trecut. tocmai de aceea eu as merge pe prima varianta. nu de alta dar totusi, ajungi sa platesti din nou masina din reparatii? e aiurea. asteapta sa mai vezi o opinie, doua. bafta! |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:57 |