rovigneta
![]() ![]() ![]() |
rovigneta
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Sa nu mai spunem ca se mai plateste odata si in pretul benzinei...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am platit-o...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu...urmeaza si pentru logan, o data ce se incalzeste vremea afara si o sa ies des din oras
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu ies in fiecare sapt din oras si nu am mai platit-o de 4 ani...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
exact de 4 ani si eu....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
concluzia doamnei de la pro TV " ori va cumparati un tractor, ori un tanc"
![]() Dar peticele astea inventie ROMANIA ati vazut? http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/1...Metro-Baia-Mare ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
vladrehau |
![]()
|
ar fi bune si plombele alea chiar daca rezista max o luna.....mi ar fi rusine sa recunosc ca am platit pt asa ceva...dar na mai sunt si unii care inchid ochii si baga mana in buzunar...
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
In Baia Mare e occident, daca va spun ca in Iasi se plombeaza cu piatra sparta amestecata cu lut (pentru ca, spune reprezentantul primariei, asfalt nu se poate pune pana la primavara) ce o sa ziceti?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
O sa zicem ca si in Pitesti s-a facut la fel.
Pitestiul cel putin e praf, toate strazile s-au distrus dupa prima zapada. Dar deja suntem offtopic. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aia nu tine de rovinieta ci de primarie. La noi ma distreaza ca au pus speed bumbs in niste locuri cu gropi de cand treci peste bumpuri e lux, nici nu le mai simti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Diareea aceea se foloseste si pe DN-uri. Interesant e ca oficial, bulevardul de care vorbesc e DN, pe acolo e tranzitul de camioane, prin urmare, oficial, e nevoie de rovigneta ca sa mergi pe el. Exista chiar si niste panouri mari pe care scrie ca drumul e administrat de guvern, nu de primarie, adica vezi doamne noi l-am face dar nu putem ca nu-i al nostru. Eu sunt relaxat, indiferent de administrator, drumurile sunt toate la fel.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu.
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
vladrehau |
![]()
|
''SINCERELE MELE FELICITARI'' continuati ....tara are nevoie de voi ! mai bine zis grasanii din politica ....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
bani platiti degeaba.... daca mergi regulamentar nu te opreste nimeni in afara
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
eu ca am rovigneta nu ocolesc gropile...ma ocolesc ele pe mine
![]() This post has been edited by eduardsebe: 19 Jan 2010, 11:45 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Eu de cand platesc rovigneta in fata mea dispar toate gropile si apar la loc dupa ce trec cu masina
![]() Platiti rovigneta ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si io platesc rovigneta ca bou', an de an. De cand a aparut. Ma gandesc ca nu pot face chiar toate drumurile din pretul ei. Dar la ce nenorociti sunt la drumuri si la ce contracte fac pe banii nostrii... sa-i arda vitriolu' pe mate.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ori nu plateste niciunul ori va lasati de meserie, o platesc si nu degeaba, m-au intrebat de ea de multe ori, nu-mi arde de jdemilioane amenda aiurea cand pe 100 si ceva de ron adica juma rezervor stau un an linistit, zgarcomani mai sunteti unii si tari in clanta pe forum, dar ati sta ca mielu in fata organului cand va intreaba.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, io-i dau mielu' organului, daca pot sa zic asa.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Da!Ce zicem organului cand ne opreste?
Si mie mi-e scarba s-o platesc,sunt constient ca banii nu ajung unde trebuie,se vede foarte bine. Ne lasam condusi de niste porci(ca-n "Ferma Animalelor"),cred ca e si vine noastra ca acceptam porcariile astea. ![]() This post has been edited by D-FENS: 19 Jan 2010, 12:11 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
sincer , pentru un autoturism sa dai 30 euro/an nu mi se pare o avere. normal ar fi sa o platim, dar vorba aia traim in romania. cred ca toti care iesim cu masina din tara platim aceasta taxa in tarile respective. nu cred ca drumurile de la bulgari sunt peste cele din romania, dar platim de frica sa nu ne opreasca garcea si sa luam vreo amenda.ca sa nu-i mai punem pe aia cu masini de mare tonaj care strica drumurile in draci dar nu stiu sa plateasca rovinieta ca li se pare scumpa. eu unul astept sa introduca sistemul ala electronic si poate asa cei care isi cumpara rovinieta nu vor mai fi considerati "fraieri"
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-ai inteles. Mie nu-mi e ca ma considera unu de aici fraier pt ca-mi cumpar rovinieta. Mi-e ca ma considera fraier AIA CARE PRIMESC BANII MEI chipurile pentru rovinieta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
despre utilizarea banilor din roviniete se discuta aici.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vladrehau |
![]()
|
eu sincer daca mai merg si anu asta fara am 5 ani deci am scos banii de amenda deci sunt pe 0....
de cand am geamurile afumate prima grija a lui garcea e sa vada acte doveditoare implicit timbrul de la rar ![]() Attached thumbnail(s) Fotografii_0013.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 315 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Ei bine... dragii mosului, aseara am fost si eu victima celebrului drum Pitest-Campulung.
Desi mergeam cu 40kmh, un crater a aparut brusc in fata mea si am facut o janta PRAF. Nu am apucat sa instalez bine triunghiul si sa ma apuc de treaba, ca groapa a mai avut un client - un megane break. Genial, multumesc celor care ar trebui sa se ocupe de drumul acesta, care-i zob de foarte multi ani. Apoi, discutand cu niste prieteni, am mai dat de inca o persoana care si-a distrus janta in fix aceeasi groapa.. nu ca o alint daca-i zic groapa. Multumesc autoritatilor pt ca mi-a oferit aceasta experienta superba, de a schimba o roata stand in zapada neagra pana la genunchi, cu mainile inghetate. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
UXE |
![]()
|
ai platit rovigneta?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 20:13 |