rovigneta
![]() ![]() ![]() |
rovigneta
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
tu sa taci ....ca ai platit o !
![]() ''Scris de IONUT T. TYM - Pitesti, in 20-01-2010 11:05 Eu personal m-am obisnuit cu gandul taxelor si impozitelor multiple pe care trebuie sa le platim. Ce nu inteleg si nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea este faptul ca nu se face "nimic" cu banii colectati. Nu se face NIMIC pentru noi ... prostii care platim aceste taxe. Zilnic parcurg cu masina drumul Pitesti-Campulung .... DOAMNEEEE , drum mai nenorocit nu cred sa existe .... drum EUROPEAN .... OFFFF. Mi-e mila de masina .... mi-e mila de banii pe care ii bag lunar in ea din cauza drumurilor proaste de care are parte .... Sa dea Dzeu sa ma opreasca vreunu din asta de la ARR sa ma intrebe de rovigneta (cu toate ca repet ... o am platita ) ... VA ASIGUR ca ma veti vedea la stiri si pe ala de la ARR cu o janta strambata de gropi infipta-n dinti. PAROL! Abia il astept sa imi ceara rovigneta ... Dar stiti ce e culmea?? Ca de cand au introdus rovigneta ... nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de ea. Si eu ii tot astept .'' ms pt melodie...faina ! ![]() This post has been edited by vladrehau: 20 Jan 2010, 12:49 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
exact, sunt in grup, politistul tragea pe dreapta si omul de la CNADNR verifica doar rovinieta, nu talon nu permis sau buletin. Cand te opreste politia pentru orice altceva poate intreba de ea, dar doar pentru rovinieta nu am auzit.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(ageana @ 20 Jan 2010, 10:56) Ei bine... dragii mosului, aseara am fost si eu victima celebrului drum Pitest-Campulung. Desi mergeam cu 40kmh, un crater a aparut brusc in fata mea si am facut o janta PRAF. Nu am apucat sa instalez bine triunghiul si sa ma apuc de treaba, ca groapa a mai avut un client - un megane break. Genial, multumesc celor care ar trebui sa se ocupe de drumul acesta, care-i zob de foarte multi ani. Apoi, discutand cu niste prieteni, am mai dat de inca o persoana care si-a distrus janta in fix aceeasi groapa.. nu ca o alint daca-i zic groapa. Multumesc autoritatilor pt ca mi-a oferit aceasta experienta superba, de a schimba o roata stand in zapada neagra pana la genunchi, cu mainile inghetate. mai ocoliti pe la Mioveni sa mai scapati de o parte din drumul bombardat(dreapta unde se termina cele doua benzi). eu de obicei merg pana la Piscani si parca de la Piscani incolo era mai bun cand am trecut ultima data, adica prin decembrie la prima zapada. Drumul pana acolo e d-ala de pe vremea lui Ceausescu, nu? ca e cu placi de beton si pe ici pe colo petice muuuult mai inalte decat soseaua intre care acum e presarat bine cu crapaturi. Aaaah, mai rau au crapat plombele decat drumu lu Ceasca. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu ocolesc mereu pe acolo, problema e ca acel crater in care mi-am distrus roata era pe sensul spre pitesti, mult dupa varianta cu Mioveni, langa o benzinarie Lukoil.
Ar trebui sa-i iau coordonatele gropii si sa v-o dau ca POI. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
@vladrehau: nu am negat niciodata ca am platit-o
![]() ![]() Cat despre cine ma va opri sa ma intrebe de rovigneta ... nu stiu ... sa-i ia dracu ca va dati seama ca habar nu am cine intreaba de rovigneta din moment ce nu m-a oprit nimeni pe drum sa ma intrebe de ea ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
NU TE SUPARA !! ...dar de ce o mai platesti ?
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu nu le arat nici o rovinieta pana nu respectivul organ (politai sau lucrator de la cnadr) nu imi face dovada in termen de 5 minute ca are dreptul sa ma intrebe de ea. Sa munceasca pentru asta, da-i dreaku.
A doua oara probabil nu-i mai trebuie sa ma mai intrebe de rovinieta. Am rovinieta. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.456 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
drumurile-s praf si totusi unii platesc in continuare. printre ei si io. poate sa te-ntrebe pulitaiu de rovigneta, sau nu. sau se poate sa nimeresti un control in care sa fie si aia de la drumuri. si decat sa ma cert cu prostii si eventual sa scrie si-o amenda (pe care s-ar putea s-o contesti, dar asta cu pretul unor zile pierdute si nervi mancati), mai bine imi rup de la gura 1 mil pe an. mai ales ca vad ca-n ultima vreme s-au impanzit soselele de capete de creta. am auzit ca i-a scos la "produs" bani. ptr buget. asa ca fiecare face dupa cum il taie capu'.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai auzit bine, mie chiar mi-a zis unu, in soapta, ca au de facut amenzi la norma, ordin de la minister, cu sanctiuni pentru cei ce nu se conformeaza, cam asa de maxim un an ii vad zilnic chiar prin oras, la agatat centuri/vb la mobil. Dece se intampla asta de la o vreme? pentru cine n'a ghicit, asta-i una din strategiile guvernului pe timp de criza pentru suplimentearea bugetului. Asa ca mai bine ma stiu cu totul in regula si le rad in nas cand ma agata.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() ![]() 24 Jan 2010, 12:06: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-67825...ru-din-2010.htm ![]() ![]() ![]() This post has been edited by vladrehau: 24 Jan 2010, 11:06 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
bani aruncati degeaba...daca ar turna si ei asfalt ca la straini nu ar mai fi atatea gropi ... la luat banii de la oameni sunt primii , dar de facut ceva pentru ei sunt ultimii... sper sa le ia foc tot sistemul lor de roviniete
si aici nu vorbesc de incompetenta, ci de furt ! This post has been edited by UXE: 24 Jan 2010, 11:19 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa poti ranji?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vladrehau |
![]()
|
o fi si asta o metoda...sa cobori din masina ranjind la politist...cred ca se pisa pe el de frica
![]() ![]() This post has been edited by vladrehau: 24 Jan 2010, 12:38 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 18:52 |