Nu baga caldura :(
![]() ![]() ![]() |
Nu baga caldura :(
adi_b |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 2 July 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
- 1833 vv 59
1994 /1.8 benzina
|
|||
soryn_soryn |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 529 Joined: 25 February 09 From: Floresti Giurgiu ![]() |
verifica prima data daca furtunele care intra/ies din radiatorul de caldura sunt calde[fierbinti]daca nu sunt atunci este radiatorul iar daca sunt cred ca este o problema electrica
nu stiu daca ai climatronic,eu am avut o problema asemanatoare si a rezolvat-o electricianul erau niste fire intrerupte,au fost prinse de rotitele dintate de la clapeta care deschidea caldura putin izolerband si s-a rezolvat This post has been edited by soryn_soryn: 23 Nov 2009, 19:44 |
--------------------
renault
laguna
- gr 70 sor
1999/ph 2 1,6 16v
|
|
adi_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 2 July 09 From: Timisoara ![]() |
nu ,nu am climatronic e fara...si ms de sfat am sa verific sa vad daca sunt calde sau nu
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- 1833 vv 59
1994 /1.8 benzina
|
|
comy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 October 08 ![]() |
am si eu o problema cu caldura ! cand e foarte frig afara mi se incalzeste greu in masina , mai ales daca merg de la aeru ala rece ce intra pe la radiator pe acolo nu mai baga caldura mai deloc , si in bord imi arata caldura la apa la minim , asta daca merg , daca stau pe loc incepe sa se ridice !! oare ce sa fie ?? ms
|
--------------------
renault
laguna 1
01/07/1999 1.9 dti
|
|
adi_b |
![]()
|
soryn_soryn:am pus mana pe furtunele alea (sunt cele din spatele filtrului de aer,nu ?)si sunt calde amandoua adica unul fierbinte chiar si unul un pic mai rece
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- 1833 vv 59
1994 /1.8 benzina
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
adi, incearca sa aerisesti
25 Nov 2009, 11:49: comy,posibil termostatul This post has been edited by neiu: 25 Nov 2009, 11:49 |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
adi_b |
![]()
|
Sambata am facut chestia asta cand am bagat solutia aia de curatat....am mers cu masina vreo 20 de min dupa cum scria pe tubul solutiei aleia dupa care am bagat decateva ori apa curata sa scoata toata mizeria,iar in final ma bagat antigel si am aerisit ...si degeba.Daca las ventilaorul la pozitia ''0'' ,cand se incalzeste apa si ii dau drumul la ventilator baga putin amortit dar asta pentru vreo 10 secunde dupa aceea...sloi...si ca ma scoate din minti ca nici parbrizul nu il dezabureste ,merg seara ca bezmeticul...chiar era sa ii ''achit'' pe unii Luni seara pe langa stadion
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- 1833 vv 59
1994 /1.8 benzina
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
unde stai in timisoara?
poate ne uitam maine dimineata la ea, daca ai timp? |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Pot sa vin si eu sa ma zgamboi ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
esti invitatul meu
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
adi_b |
![]()
|
Eu stau in Soarelui ,da chestia e ca eu dimineata sunt la lucru pana pe la 18.30 numai sambata daca ai putea...oricum ms mult de tot...chiar ca gasest oameni ca lumea pe forumul asta..ms inca o data
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- 1833 vv 59
1994 /1.8 benzina
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Neiule, hai sa mergem sambata daca poti. Sa ne mai dam cu parerea si asupra masinilor noastre.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
sa vad si eu cum lucrez si ne vedem sambata in principiu
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
ricochet2 |
![]()
|
OK.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
adi_b |
![]()
|
Ceau baieti, mersi mult inca o data da' chestia e ca nu o sa pot nici sambata ca lucrez,v-am salutat
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- 1833 vv 59
1994 /1.8 benzina
|
|
soryn_soryn |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 529 Joined: 25 February 09 From: Floresti Giurgiu ![]() |
cred ca trebuie sa ajungi pe la un electrician
nu stiu sigur dar s-ar putea sa ai si tu clapete chiar daca nu ai climatronic o sa ma interesez si revin |
--------------------
renault
laguna
- gr 70 sor
1999/ph 2 1,6 16v
|
|
CaLeDONis |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 30 December 09 ![]() |
nu e nici un electrician de vina si nici nu are ce sa iti faca, aceeasi problema o aveam si eu, am mers la un mecanic mi-a dat jos radiatorul din masina (de sub consola centrela0) am bagat apa calda in el si am spalat bine de tot, (din iel spuneai ca soct mal) era super infundat, il cureti cat poti de bine jumatate de ora sau o ora, apoi il sufli putin cu aer comprimat daca ai la indemana, si il pui la loc garantat o sa iti mearga, e super naspa fara caldura in masina, numai eu stiu cat am stat sa curat iarna asta prin itnerior parbrizul
![]() |
--------------------
renault
grand scenic
2012 never underestimate the power of stupid people in large groups!
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
1. scrie mai incet si corect, ca ne doare capul cand tre sa descifram fraze intregi.
2. a ta e din 94, a lui din 99 cu climatronic. 3. sigur a rezolvat problema, ca daca astepta dupa noi... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
CaLeDONis |
![]()
|
1.am scris aseara tarziu dupa o zi lunga de lucru...
2.si daca e din 94 crezi ca nu am climatronic??( de masaj in scaune ca optiune ce zici?) 3. sor la treaba |
--------------------
renault
grand scenic
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Masaj in scaune ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
@ rico...da masaj in scaune...sunt pernute cu masaj care se pun pe scaune si se conecteaza la bricheta.
si tre sa ai portbagajul plin de optiuni d'astea ca sa ai masina "FULL"... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Astea sint pe scaune din ce descrii, bogdan, nu in scaune. Poate se referea la reglajul lombar.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CaLeDONis |
![]()
|
masina mea e adusa din elvetia, de la un medic, e posibil ca pe acolo sa isi fi pus masaj in scaune, cel putin am locul ramas pt sigurante ca scaunele au disparut:( elvetieni is pretentiosi, crede ma
|
--------------------
renault
grand scenic
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
aaa...acu mai vi de acas taticule...locul pt sigurante e la toate lagunele, ca tabloul de sigurante e la fel la toate, dar in functie de ecipare, au folosit doar ce era necesar din acel tablou...
deci nu, nu ai masaj in scaune ca optiune, ci doar niste pidtograme greu de descifrat pe tabloul de sigurante. cam cate locuri "ramase" pe tablou mai ai lasate? pe dincolo, cat o fi ei de pretentiosi, nu isi schimba scaunele, volanul si altele cand isi vand masinile, ba iti mai dau si un bax de bere ca sa ai noroc de masina, si daca mai au ceva piese, capace in plus, chestii, le pun si pe alea in portbagaj, ca sa scape de ele... crede-ma... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
CaLeDONis |
![]()
|
masina a mai trecut prin mainile unui roman, pana sa ajunga la mine, e foarte posibil ca sa isi fi pastrat el baxul de bere, capacele si restul
![]() |
--------------------
renault
grand scenic
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
pana la urma a fost incalzire sau masaj?
pune o poza cu nastrusnicul tablou... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
CaLeDONis |
![]()
|
de acuma maine seara:D ca e 2:34 dmineata si nici nu mai cobor sa fac poza acuma:)) nu de alta dar ma interneaza vecini la nebuni, spunand ca sunt obsedat de laguna, dar macar sunt sinceri, se prefac ca le pasa
|
--------------------
renault
grand scenic
|
|
N!! |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 October 10 ![]() |
salut am si eu o prloblema cu un reno laguna 1 mi se incalzeste motoru si toate furtunele dar cand dau drumu la caldura ami vine doar calai nu vine cald de la ce oare sa fie.
si mai am o intrebare cum scot apa din vasu de expansiune sa bag anigel???? |
--------------------
Renault
Megane IV
- BVALA
2017
|
|
emy39 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 14 October 06 ![]() |
Scoti furtunul de la vas si apoi completezi cu antigel
|
--------------------
renault
laguna
- hd
1995 laguna2.0I
|
|
N!! |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 October 10 ![]() |
bun dar vreau sa scoat toata apa din instalatie ca sa bag antigel mai trebe sa umblu undeva.si aierisirea se face sungura sau cum se face????
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BVALA
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 16:31 |