Nu baga caldura :(
![]() ![]() ![]() |
Nu baga caldura :(
niky85 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0i
- b-76-lev
1994
|
|||
ghost1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 23 June 09 ![]() |
QUOTE(soryn_soryn @ 23 Nov 2009, 20:42) verifica prima data daca furtunele care intra/ies din radiatorul de caldura sunt calde[fierbinti]daca nu sunt atunci este radiatorul iar daca sunt cred ca este o problema electrica nu stiu daca ai climatronic,eu am avut o problema asemanatoare si a rezolvat-o electricianul erau niste fire intrerupte,au fost prinse de rotitele dintate de la clapeta care deschidea caldura putin izolerband si s-a rezolvat salutare ,cred ca aceeasi problema am si eu conductele de la radiator (intrarea/iesirea) sunt fierbinti am fost la un electrician si a spus ca motorasul ce deschide clapeta de la raditorul de caldura, merge dar totusi nu o deschide de tot sa imi dea cald in masina ci doar caldut , intrebarea mea este daca pt a prinde acele fire intrerupte trebuie sa dea bordul jos si daca nu unde se afla acestea? |
--------------------
Renault
TWINGO
- BH 14 MA.
2004
|
|
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
QUOTE(N!! @ 24 Oct 2010, 08:10) salut am si eu o prloblema cu un reno laguna 1 mi se incalzeste motoru si toate furtunele dar cand dau drumu la caldura ami vine doar calai nu vine cald de la ce oare sa fie. si mai am o intrebare cum scot apa din vasu de expansiune sa bag anigel???? Salut, Vezi ca ai pe radiator in stanga sus o rotita de aerisire.iese apa pe acolo. |
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
joe_bulgaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 November 10 ![]() |
toate motorasele se desfac foarte usor si poti umbla la cabluri.daca un motor nu merge se afiseaza eroare pe dislay la climatronic.daca totusi nu este motorul defect vedeti ca pe conducta de intrare radiator caldura se afla un senzor de temperatura,sa nu fie desprins din clema.pentru golire radiator racire total(aproximativ)se desface furtunul cel mai de jos al radiatorului.se aeriseste si singur cind ii pui apa cu conditia ca partea stinga a masinii sa fie mai sus(roata st. pe bordura),sau din surubelul de plastic care se afla pe una din cele doua conducte ce intra in habitaclu pe linga servofrina.cititi mai in urma cum se desface radiatorul si pozitia lui.si am uitat sa zic ca in partea dreapta a radiatorulu mai sus se afla un surub de plastic cucap de surubelnita stea.aerisiti si pe acolo!
This post has been edited by joe_bulgaru: 15 Nov 2010, 23:38 |
--------------------
renault laguna
break, k560
1996, F3P B670 1,8rt
|
|
ardelean_sorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 March 10 From: Cluj ![]() |
Daca se intreaba careva cat costa un radiator de habitaclu, e 160 ron
L-am schimbat eu acum, si baga pe foc de stai in tricou Bafta PS: am incercat sa il curat pe cel vechi, dar nu am reusit era prea tasat. |
--------------------
renault
laguna 1.8
1994 am 6 roti, din care 4 e laguna
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu probleme cu căldura. Am verificat furtunele care pleacă de la motor înspre bord, si cel de deasupra este caldut iar cel de jos este fierbinte. Am dat si + - la grade si se aude un ușor bâzâit pentru 1 secunda, probabil fiind motorașul care lucreaza. Ce este mai ușor de verificat? motorașul si clapeta sau de desfacut radiatorul?
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Radiator caldura infundat : https://www.youtube.com/watch?v=XkdZXu8y23g
Vizionare placuta (de la minutul 2 interesant) ! This post has been edited by daniellu: 28 Nov 2016, 21:12 |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 08:00 |